Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

"Hummer" to krótka niekomercyjna animacja wykonana przez Han Suwoong'a. Nie jest to animacja z fabułą, autor po prostu ożywił stworzony przez siebie wcześniej model samochodu. Na forum mamy naprawdę mocną grupę zajmującą się modelowaniem samochodów. Chętnie zobaczyłbym, któryś z samochodów stworzonych przez naszych użytkowników w podobny sposób ożywiony (w rozwinięciu również tutorial).

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1400

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

koncowka najlepsza, gdyby nie zle zanimowane kola, nawet bym sie niepolapal ze to 3d, myslalem ze koles filmik wrzucil:D

Napisano

wow... super fotorealistycznie na koniec! Az po obejzeniu Wire previev jeszcze raz obejzałem ten filmik i sie dokładniej przyjzałem. Ta postac wyglada tam dosłownie jak prawdziwa!

Napisano

Bryka dziwnie skacze na początku, ale... to tylko my, spaczone mózgi zauważymy to, i inne niedoróbki. Kawał dobrej roboty. Skąd na to czas brać

Napisano

sciagnijcie sobie w kodeku h.264 ze strony goscia:

www.penxel.com

to dopiero sie napatrzycie :D

Napisano
Ta postac wyglada tam dosłownie jak prawdziwa!

Ja przed obejrzeniem making-off;a miałem wrażenie, że postać to aktor siedzący w samochodzie terenowym na który później nałożono tego hummer;a.

dałem się złapać :D

Napisano
Ja przed obejrzeniem making-off;a miałem wrażenie, że postać to aktor siedzący w samochodzie terenowym na który później nałożono tego hummer;a.

dałem się złapać :D

Ja także :P

Napisano

ten czarny z boku zimą wygląda jak stara karoca, ale to nie zarzut do twórcy szorta. cudowność tak w ogóle.