KMiklas Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Jeden dzień, wyskrobane od rana. Tekstury: cgtextures, deviantart. Blender, yafaray, corel. full res - klik w obrazek. ;)
Eddy__ Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Całkiem miło, ale co się stało z tą podłogą i z tym materiałem tego metalu czy co to jest ?
KMiklas Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 wielkie cząsteczki kurzu albo miniaturowe świetliki (: a na poważnie to chyba za mało sampli dla oświetlenia albo AA dałem.
NEBULA-Grafika Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Całkiem ładny obrazek z podwójnym dnem. Nieźle jak na wyskrobane od rana i widać, ze robione tylko jeden dzień. Wybór należy do Ciebie :)
carlosss Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 bardzo ładne, tylko ze prószy sniegiem pod mebelkiem
achtunk Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Moim zdaniem w dziedzinie wizualizacji wyciągnąłeś z Yafaraya maximum. Na mniejszym obrazku praktycznie wszystko ok, jednak po zerknięciu na dużą rozdziałke białe kropki i chrom drażnią, podobnie jak drewniana podłoga, która wygląda bez dobrego bumpa jak linoleum :)
Orangegraphics Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 designem i kolorami wymiatasz. strasznie mi się podoba. czy jest taka możliwość że się podzielisz tex tapety?
!Ewert Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 fajna tapeta, obrazek przyjemny w odbiorze ;)
siwy Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Obrazek fajny, nie pasują mi te przedmioty na półkach z tyłu. Kieliszki i filiżanki trzyma się zwykle za szkłem w witrynach, a w ogóle to najlepiej je mieć w kuchni :)
peter_f Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Kapitalny, klimatyczny obrazek! Super!
Pawelkos Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Bardzo klimatyczny obrazek, czuc oldscholowy design ;)
Tores Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Kanapa mnie urzekła. Taka mieszanka szafy grającej z osłoną chłodnicy. Światło i kolory ładnie pokazuje lata 60-te.
Rekomendowane odpowiedzi