KMiklas Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Jeden dzień, wyskrobane od rana. Tekstury: cgtextures, deviantart. Blender, yafaray, corel. full res - klik w obrazek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Całkiem miło, ale co się stało z tą podłogą i z tym materiałem tego metalu czy co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 6 Październik 2010 Autor Share Napisano 6 Październik 2010 wielkie cząsteczki kurzu albo miniaturowe świetliki (: a na poważnie to chyba za mało sampli dla oświetlenia albo AA dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Całkiem ładny obrazek z podwójnym dnem. Nieźle jak na wyskrobane od rana i widać, ze robione tylko jeden dzień. Wybór należy do Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 bardzo ładne, tylko ze prószy sniegiem pod mebelkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achtunk Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Moim zdaniem w dziedzinie wizualizacji wyciągnąłeś z Yafaraya maximum. Na mniejszym obrazku praktycznie wszystko ok, jednak po zerknięciu na dużą rozdziałke białe kropki i chrom drażnią, podobnie jak drewniana podłoga, która wygląda bez dobrego bumpa jak linoleum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 designem i kolorami wymiatasz. strasznie mi się podoba. czy jest taka możliwość że się podzielisz tex tapety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 łooo jaki czad. piekny dizajn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 fajna tapeta, obrazek przyjemny w odbiorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Obrazek fajny, nie pasują mi te przedmioty na półkach z tyłu. Kieliszki i filiżanki trzyma się zwykle za szkłem w witrynach, a w ogóle to najlepiej je mieć w kuchni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Kapitalny, klimatyczny obrazek! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Bardzo klimatyczny obrazek, czuc oldscholowy design ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Kanapa mnie urzekła. Taka mieszanka szafy grającej z osłoną chłodnicy. Światło i kolory ładnie pokazuje lata 60-te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi