Napisano 27 Październik 201014 l Witam, Wrzucam kolejny projekt który ukończyliśmy z Piotrkiem Jaworowskim jakiś czas temu. Klient: TBWA\Brussels, Samsonite Global Key Visual dla TBWA\Brussels & Samsonite. Całość zajeła trzy tygodnie, na mnie spadło 3D a na Piotrka cała reszta czyli zabawa w ps. Agencja: Ars Thanea Art Director, Digital Artist: Peter Jaworowski 3D Artist: Piotr Kolus ;-) + 'mały_królik' pomógł domodelować strzałki i empire state ;) Detale: Wip: c&c mile widziane pozdrawiam, pionier. Edytowane 27 Październik 201014 l przez Pionier
Napisano 27 Październik 201014 l bardzo przyjemne w odbiorze, w pierwszej chwili myslalem ze i walizka jest w 3d;) fajnie ze podzieliles sie WIPem, pozdro.
Napisano 27 Październik 201014 l wyszło bardzo fajnie choć uważam ze 3d tylko wydłużyło czas powstawania grafiki ;) EDIT: jeszcze spytam bo jestem ciekaw jak wygladał workflow - generowałeś wszystko czy np. napisy dostał grafik do zabawy/obracania w photoshopie? Edytowane 27 Październik 201014 l przez olaf
Napisano 27 Październik 201014 l Pracka elegancka. Na pierwszy rzut oka myślałem że tylko walizka jest wykonana w 3d. Fajne i przyjemne kolory.
Napisano 27 Październik 201014 l Bardzo przyjemna, komercyjna praca. Przyciąga wzrok kolorkami. Gratki tak wykonania jak i zlecenia. ;) Sz.
Napisano 27 Październik 201014 l Świetnie, praca milutka dla oka i pomysłowa. Szkoda, że klienci agencji w której ja pracuję nie łykają tego typu projektów tylko cały czas chcą jakieś badziewie :(
Napisano 28 Październik 201014 l zmartwię Cie: każdy klient łyka takie rzeczy bo są dobre, problem leży w agencjach :)
Napisano 28 Październik 201014 l Autor hej, dzięki wielkie za wszystkie komentarze, jak zawsze można na Was liczyć :) wyszło bardzo fajnie choć uważam ze 3d tylko wydłużyło czas powstawania grafiki ;) EDIT: jeszcze spytam bo jestem ciekaw jak wygladał workflow - generowałeś wszystko czy np. napisy dostał grafik do zabawy/obracania w photoshopie? hmm ciekawy post, w jakim sensie 3D wydłużyło czas produkcji? generowałem wszystko w 3D, z napisami było później najwięcej zabawy, nie dlatego że były jakoś specjalne trudne do zrobienia ale dlatego że klient bardzo często życzył sobie zmiany polożenia/rotacji samych liter a czasami nawet zmiany napisów samych w sobie plus przygotowania 2/3 wersji niektórych z nich.