Pionier Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) Witam, Wrzucam kolejny projekt który ukończyliśmy z Piotrkiem Jaworowskim jakiś czas temu. Klient: TBWA\Brussels, Samsonite Global Key Visual dla TBWA\Brussels & Samsonite. Całość zajeła trzy tygodnie, na mnie spadło 3D a na Piotrka cała reszta czyli zabawa w ps. Agencja: Ars Thanea Art Director, Digital Artist: Peter Jaworowski 3D Artist: Piotr Kolus ;-) + 'mały_królik' pomógł domodelować strzałki i empire state ;) Detale: Wip: c&c mile widziane pozdrawiam, pionier. Edytowane 27 Październik 2010 przez Pionier
vision3d Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 bardzo przyjemne w odbiorze, w pierwszej chwili myslalem ze i walizka jest w 3d;) fajnie ze podzieliles sie WIPem, pozdro.
olaf Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) wyszło bardzo fajnie choć uważam ze 3d tylko wydłużyło czas powstawania grafiki ;) EDIT: jeszcze spytam bo jestem ciekaw jak wygladał workflow - generowałeś wszystko czy np. napisy dostał grafik do zabawy/obracania w photoshopie? Edytowane 27 Październik 2010 przez olaf
TheCapo Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Pracka elegancka. Na pierwszy rzut oka myślałem że tylko walizka jest wykonana w 3d. Fajne i przyjemne kolory.
blinq Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Ładniutkie :) Gratulacje i dzięki za wipa :)
pressenter Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Bardzo przyjemna, komercyjna praca. Przyciąga wzrok kolorkami. Gratki tak wykonania jak i zlecenia. ;) Sz.
hcpiter Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Czysto i przejrzyście. Fajnie wszystko złożone :)
makak Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Kolejna fajna praca. Bardzo przyjemnie ogląda się wasze prace.
ETA Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Świetnie, praca milutka dla oka i pomysłowa. Szkoda, że klienci agencji w której ja pracuję nie łykają tego typu projektów tylko cały czas chcą jakieś badziewie :(
olaf Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 zmartwię Cie: każdy klient łyka takie rzeczy bo są dobre, problem leży w agencjach :)
Pionier Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 hej, dzięki wielkie za wszystkie komentarze, jak zawsze można na Was liczyć :) wyszło bardzo fajnie choć uważam ze 3d tylko wydłużyło czas powstawania grafiki ;) EDIT: jeszcze spytam bo jestem ciekaw jak wygladał workflow - generowałeś wszystko czy np. napisy dostał grafik do zabawy/obracania w photoshopie? hmm ciekawy post, w jakim sensie 3D wydłużyło czas produkcji? generowałem wszystko w 3D, z napisami było później najwięcej zabawy, nie dlatego że były jakoś specjalne trudne do zrobienia ale dlatego że klient bardzo często życzył sobie zmiany polożenia/rotacji samych liter a czasami nawet zmiany napisów samych w sobie plus przygotowania 2/3 wersji niektórych z nich.
Rekomendowane odpowiedzi