Napisano 1 Listopad 201014 l Tak mnie naszlo zeby zalozyc sobie teczke. Wip'ow i tak nie koncze wiec bede smiecil w jednym miejscu. Na poczatek swiezo 'skonczony' Walker (duzo improwizacji) i dawno juz zapomniany (chyba jedyny moj wip na tym forum) Steel Bird, ktory nigdy nie doczekal sie ubranka w postaci tekstur bo siatka strasznie skaszaniona: Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwiecień 201212 l przez fishinthewater
Napisano 2 Listopad 201014 l Bardzo fajnie, szczególnie walker, robisz jakąś animkę z nim w roli głównej ? salut.
Napisano 2 Listopad 201014 l @velendil - dzieki, dzieki. Dobrze jest uslyszec mile slowo od kogos z lepszym skillem. @lucek & @lukanus - dzieki panowie...na texy sie nie zanosi poki co. PS mnie nie lubi. Obecnie staram sie podniesc skila w sculpcie i marzy mi sie zeby choc w polowie rzezbic jak wy. @indian - dzieki ziomus, w sumie meczylem sie z ustawieniami clay'i w studiu zeby to jakos wygladalo i niestety nic dobrego nie wyszlo, wiec wykorzystalem co nie co z twoich ustawien - chwala Ci za to ze sie ze mna tym podzieliles:) Co do animki to raczej na 99% nic takiego nie planuje. obecnie pracuje nad czyms grubszym ale o tym moze kiedys jak bedzie juz czym sie pochwalic:) 1. Walker Concept Matiasa (Ink) Adolfsona - zapraszam rowniez do zapoznania sie z jego pracami: BLOG Concept || HighRes 2. Steel Bird Kolejny concept Matiasa (Ink) Adolfsona, to moje poczatki, bledy widac bardzo dobrze na highres : ) Concept || HighRes 3.Speedmodeling Modele ze speedow w jakich bralem udzial ( bez sukcesow - poki co :) ) 4.Tutoriale A tutaj tutki chyba jedyne jakie zrobilem podczas przygody z grafika 3d. Wszytkie trzy od Bena Tate'a, mimo ze tutki jak dla slepego (przez calosc 'prowadzi za reke') to spro sie nauczylem - STRONKA. Polecam dla poczatkujacych. Chociaz jak teraz na to spojrze to wydaje mi sie ze Ben nie oszczedza w Poly (Airframe Missle Launcher 1,8mln poly) 5. Alien Dog Inspiracja z filmu Planet 54. 6. Cyber Fish 7. Glut Concept z teczki HumbleEgo Pozdrawiam. Edytowane 25 Styczeń 201114 l przez fishinthewater
Napisano 23 Listopad 201014 l 8.Czaszka Dziesięciodniowy Speedsculpting #23: Czaszka 9.Road Runner Tak o wieczorkiem na szybkiego HighRes Turntable Pozdrawiam Edytowane 18 Grudzień 201014 l przez fishinthewater
Napisano 12 Styczeń 201114 l @mookie & @indian - podziękował. 10.Rusty Pete Max+Zbrush Concept z CreatureBox.com. Pod koniec modelowania zajarzyłem że to jest postać z gry na PS'a 3. HighRes 11.Teeth Monster Zbrush Concept również z CreatureBox.com. Pozdrawiam.
Napisano 12 Styczeń 201114 l superanckie te Twoje modele :) sculpty tez z pracy na pracę coraz to lepsze.
Napisano 13 Styczeń 201114 l @lukanus - dzieki, z niecierpliwością czekam na twoją teczkę ze sculptami, to dopiero będzie uczta dla oka :) Kilka alph do Zetki mojej produkcji jak by ktoś potrzebował, do dowolnego użytku. Download Pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 201114 l @velendil - dzieki :) 12. C-Dog Concept z CreatureBox.com. Highres 13. DTTS 26: Demon Concept z CreatureBox.com. Pozdrawiam.
Napisano 22 Styczeń 201114 l Spoko wybierasz concepty. Wszystkie Twoje prace są w kartonowym stylu za co Piąteczka:D
Napisano 22 Styczeń 201114 l @up no no, ja wiem :D chociaż jak tak dalej pójdzie, to może i na 5 gwiazdeczek się załapie ;)
Napisano 30 Styczeń 201114 l @Karkosik - hi five ;) hehe dzięki:) @lukasz1330 - może kiedyś, póki co ze sculptami średnio mi idzie ale ćwiczę. Dzięki. Dwa speedy po 2h z ubiegłego tygodnia (concepty już standardowo z CreatureBox.com ): 14.Larwa 15. Ptaszek 16.Zipper ( Chip&Dale) - DTSS #28-POSTAĆ Z BAJKI Pozdrawiam. Edytowane 15 Marzec 201114 l przez fishinthewater
Napisano 4 Kwiecień 201113 l Całkiem konkretne rzeczy tu masz, slowiak. Jajbardziej podobają mi się tradycyjnie wymodelowane postaci, chociaż sculpty też coraz lepiej wyglądają.
Napisano 6 Kwiecień 201113 l @lukasz1330 - Dzieki! :) @NV - Dzięki, Franka faktycznie troszkę spłaszczyłem ale ogólnie taki był concept. @JoseConseco - Dzięki. Strasznie szybko przeskakuje z modelu na model, nie potrafię spędzić dłuższej chwili przy jednym sculpcie dlatego to jeszcze wychodzi jak wychodzi. Chyba za dużo mam fajnych obrazków, które czekają na swoją kolej. @Smoku - Dzięki! :) Pzdr.
Napisano 17 Maj 201113 l 19.20.21. Mini cars - concepts by Nick Carver. 22. Mr Qwark z Ratchet & Clank. pzdr.
Napisano 17 Maj 201113 l No cóż znów będzie, że kółko ircowej adoracji ale jest naprawdę zacnie :) Proste i przyjemne. Edytowane 17 Maj 201113 l przez NV
Napisano 17 Maj 201113 l Ładne modeliki i piękny styl, bardzo się lubuje w takiej stylizacji, dlatego też daję Ci 5 gwiazdek.
Napisano 21 Maj 201113 l @lukasz1330, @NV - dzięki panowie! @Karkosik - dzięki, za * też! 23. Catcher Zbrush ( body i głowa) + max (reszta). Większe rozdziałki i więcej ujęć na BLOGU. Edytowane 21 Maj 201113 l przez fishinthewater
Napisano 21 Maj 201113 l Bardzo fajne. Poteksturuj te swoje modele bo się marnują :) To są Twoje koncepty? Czy skąd bierzesz? Jak skądś to podzielisz się źródełkiem ?;> Pozdrawiam.
Napisano 21 Maj 201113 l Smoku - podzielił się źródełkiem, tylko trzeba było poczytać na jego blogasku. Creaturebox.com, z tym że catchera troszke zmodyfikował wg. swojego uznania:D
Napisano 23 Maj 201113 l kurna super! mam pytanko. ty te modele tak z głowy trzaskasz, czy z blueprintów/concept artów? jeśli z głowy, to jestem pod wrażeniem kreatywności :)
Napisano 30 Maj 201113 l @Smoku - Dzięki. Teksturował będę za jakiś czas, póki co chce nauczyć się porządnie modelować i rzeźbić. Concepty nie moje, sorry zapomniałem podlinkować. Inspiracje czerpię głównie z CREATUREBOX.COM, między innymi Catcher. @vrocker - dzięki! :) @Karkosik- dzięki! za odwiedziny na blogu i wyjaśnienia również :) @plasti - dzięki! :) @Sinnerslayer - Tak jak wyżej, concepty głównie z CREATUREBOX.COM. Dzięki! Żeby nie było na sucho to jeszcze jeden szybki robocik: 24. Number 9. High resy i inne ujęcia na BLOGU pzdr.
Napisano 30 Maj 201113 l Szkoda tylko że góra tak bez niczego większego, ale poza tym to bajera jak zwykle, trzyma poziom i tak ma być ;)
Napisano 25 Lipiec 201113 l @lukasz1330, @martix69, @lukanus, @bitelz - dzięki panowie! Trzy ostatnie zbrushowe gnioty: 25.Ent 26.Kujon 27.Digger pzdr. Edytowane 25 Wrzesień 201113 l przez fishinthewater
Napisano 25 Lipiec 201113 l Roboty super. To z głowy pomysły? Z ostatnich to ent najbardziej mi się podoba, taki 'kozacki'
Napisano 25 Lipiec 201113 l o boby chui :) fajnie jedyne nie podoba mi się bryła przednich nóżek... tak to zacnie :)
Napisano 1 Listopad 201113 l @lukasz1330, @NV - thx! @Coyote - racja. thx! kilka staroci: i sculptrisowo zbrushowe gnioty: Pod koniec tyg jak obrobię to podrzucę kilka nowszych. pzdr.
Napisano 3 Listopad 201113 l Jak zwykle fajowe, wpisz mnie do grona swoich fanów! Druga i ostatnia postać najlepsza.
Napisano 3 Listopad 201113 l Mnie też możesz wpisać :) Druga praca super, sculptujesz z jakiś konceptów czy wszystko z głowy ? salut.