Gość fishinthewater Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 (edytowane) Tak mnie naszlo zeby zalozyc sobie teczke. Wip'ow i tak nie koncze wiec bede smiecil w jednym miejscu. Na poczatek swiezo 'skonczony' Walker (duzo improwizacji) i dawno juz zapomniany (chyba jedyny moj wip na tym forum) Steel Bird, ktory nigdy nie doczekal sie ubranka w postaci tekstur bo siatka strasznie skaszaniona: Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwiecień 2012 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Bardzo dobre. Więcej nie napiszę bo texów ni ma:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Walker super wyszedł :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 super świetne te modele, szczególnie na podstawie konceptów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Bardzo fajnie, szczególnie walker, robisz jakąś animkę z nim w roli głównej ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 (edytowane) @velendil - dzieki, dzieki. Dobrze jest uslyszec mile slowo od kogos z lepszym skillem. @lucek & @lukanus - dzieki panowie...na texy sie nie zanosi poki co. PS mnie nie lubi. Obecnie staram sie podniesc skila w sculpcie i marzy mi sie zeby choc w polowie rzezbic jak wy. @indian - dzieki ziomus, w sumie meczylem sie z ustawieniami clay'i w studiu zeby to jakos wygladalo i niestety nic dobrego nie wyszlo, wiec wykorzystalem co nie co z twoich ustawien - chwala Ci za to ze sie ze mna tym podzieliles:) Co do animki to raczej na 99% nic takiego nie planuje. obecnie pracuje nad czyms grubszym ale o tym moze kiedys jak bedzie juz czym sie pochwalic:) 1. Walker Concept Matiasa (Ink) Adolfsona - zapraszam rowniez do zapoznania sie z jego pracami: BLOG Concept || HighRes 2. Steel Bird Kolejny concept Matiasa (Ink) Adolfsona, to moje poczatki, bledy widac bardzo dobrze na highres : ) Concept || HighRes 3.Speedmodeling Modele ze speedow w jakich bralem udzial ( bez sukcesow - poki co :) ) 4.Tutoriale A tutaj tutki chyba jedyne jakie zrobilem podczas przygody z grafika 3d. Wszytkie trzy od Bena Tate'a, mimo ze tutki jak dla slepego (przez calosc 'prowadzi za reke') to spro sie nauczylem - STRONKA. Polecam dla poczatkujacych. Chociaz jak teraz na to spojrze to wydaje mi sie ze Ben nie oszczedza w Poly (Airframe Missle Launcher 1,8mln poly) 5. Alien Dog Inspiracja z filmu Planet 54. 6. Cyber Fish 7. Glut Concept z teczki HumbleEgo Pozdrawiam. Edytowane 25 Styczeń 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) 8.Czaszka Dziesięciodniowy Speedsculpting #23: Czaszka 9.Road Runner Tak o wieczorkiem na szybkiego HighRes Turntable Pozdrawiam Edytowane 18 Grudzień 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Pięknie, dobry dobór refek i świetne wykonanie. Miło popatrzeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 bardzo ładnie zioom, teraz kojot :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 @mookie & @indian - podziękował. 10.Rusty Pete Max+Zbrush Concept z CreatureBox.com. Pod koniec modelowania zajarzyłem że to jest postać z gry na PS'a 3. HighRes 11.Teeth Monster Zbrush Concept również z CreatureBox.com. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 superanckie te Twoje modele :) sculpty tez z pracy na pracę coraz to lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 @lukanus - dzieki, z niecierpliwością czekam na twoją teczkę ze sculptami, to dopiero będzie uczta dla oka :) Kilka alph do Zetki mojej produkcji jak by ktoś potrzebował, do dowolnego użytku. Download Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 wow, duzy progres ! Jedziesz dalej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 @velendil - dzieki :) 12. C-Dog Concept z CreatureBox.com. Highres 13. DTTS 26: Demon Concept z CreatureBox.com. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Spoko wybierasz concepty. Wszystkie Twoje prace są w kartonowym stylu za co Piąteczka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Dokladnie, piąteczka. Wszystko ładnie i przyjemnie dla oka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Ale że w sensie że taka piąteczka a'la high Five!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 @up no no, ja wiem :D chociaż jak tak dalej pójdzie, to może i na 5 gwiazdeczek się załapie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) @Karkosik - hi five ;) hehe dzięki:) @lukasz1330 - może kiedyś, póki co ze sculptami średnio mi idzie ale ćwiczę. Dzięki. Dwa speedy po 2h z ubiegłego tygodnia (concepty już standardowo z CreatureBox.com ): 14.Larwa 15. Ptaszek 16.Zipper ( Chip&Dale) - DTSS #28-POSTAĆ Z BAJKI Pozdrawiam. Edytowane 15 Marzec 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Świetne ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 @NV - dziąk ; ) 17. Franek 18. Dracula pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Jest moc! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Franek troche płaski jak lcd, ale Dracula daje radę i to bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Całkiem konkretne rzeczy tu masz, slowiak. Jajbardziej podobają mi się tradycyjnie wymodelowane postaci, chociaż sculpty też coraz lepiej wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Bardzo fajne prace, jest charakter w nich. Widać też progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 @lukasz1330 - Dzieki! :) @NV - Dzięki, Franka faktycznie troszkę spłaszczyłem ale ogólnie taki był concept. @JoseConseco - Dzięki. Strasznie szybko przeskakuje z modelu na model, nie potrafię spędzić dłuższej chwili przy jednym sculpcie dlatego to jeszcze wychodzi jak wychodzi. Chyba za dużo mam fajnych obrazków, które czekają na swoją kolej. @Smoku - Dzięki! :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 19.20.21. Mini cars - concepts by Nick Carver. 22. Mr Qwark z Ratchet & Clank. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 No i co tu dużo mówić, miłe i przyjemne dla oka jak zwykle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) No cóż znów będzie, że kółko ircowej adoracji ale jest naprawdę zacnie :) Proste i przyjemne. Edytowane 17 Maj 2011 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Ładne modeliki i piękny styl, bardzo się lubuje w takiej stylizacji, dlatego też daję Ci 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 (edytowane) @lukasz1330, @NV - dzięki panowie! @Karkosik - dzięki, za * też! 23. Catcher Zbrush ( body i głowa) + max (reszta). Większe rozdziałki i więcej ujęć na BLOGU. Edytowane 21 Maj 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Bardzo fajne. Poteksturuj te swoje modele bo się marnują :) To są Twoje koncepty? Czy skąd bierzesz? Jak skądś to podzielisz się źródełkiem ?;> Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Jak wyżej, bardzo fajny robocik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Smoku - podzielił się źródełkiem, tylko trzeba było poczytać na jego blogasku. Creaturebox.com, z tym że catchera troszke zmodyfikował wg. swojego uznania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 dobre jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinnerslayer Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 kurna super! mam pytanko. ty te modele tak z głowy trzaskasz, czy z blueprintów/concept artów? jeśli z głowy, to jestem pod wrażeniem kreatywności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 @Smoku - Dzięki. Teksturował będę za jakiś czas, póki co chce nauczyć się porządnie modelować i rzeźbić. Concepty nie moje, sorry zapomniałem podlinkować. Inspiracje czerpię głównie z CREATUREBOX.COM, między innymi Catcher. @vrocker - dzięki! :) @Karkosik- dzięki! za odwiedziny na blogu i wyjaśnienia również :) @plasti - dzięki! :) @Sinnerslayer - Tak jak wyżej, concepty głównie z CREATUREBOX.COM. Dzięki! Żeby nie było na sucho to jeszcze jeden szybki robocik: 24. Number 9. High resy i inne ujęcia na BLOGU pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Szkoda tylko że góra tak bez niczego większego, ale poza tym to bajera jak zwykle, trzyma poziom i tak ma być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martix69 Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 bardzo podoba mi sie komiksowy styl Twoich prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 kurde, świetnie ci to wychodzi mister. kudos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bitelz Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Swietne myszyny i fajnie przygotowne studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) @lukasz1330, @martix69, @lukanus, @bitelz - dzięki panowie! Trzy ostatnie zbrushowe gnioty: 25.Ent 26.Kujon 27.Digger pzdr. Edytowane 25 Wrzesień 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Jak zawsze świetnie, ostatni mega :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Roboty super. To z głowy pomysły? Z ostatnich to ent najbardziej mi się podoba, taki 'kozacki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Jaszczurka wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 o boby chui :) fajnie jedyne nie podoba mi się bryła przednich nóżek... tak to zacnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 @lukasz1330, @NV - thx! @Coyote - racja. thx! kilka staroci: i sculptrisowo zbrushowe gnioty: Pod koniec tyg jak obrobię to podrzucę kilka nowszych. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Jak zwykle fajowe, wpisz mnie do grona swoich fanów! Druga i ostatnia postać najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Mnie też możesz wpisać :) Druga praca super, sculptujesz z jakiś konceptów czy wszystko z głowy ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 Fajne modele. Wiecej sculptów! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi