adek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 "Crossover" to krótki film animowany wyreżyserowany przez Fabiana Grodde, niemieckiego studenta z unwiersytetu Bauhaus-Universität Weimar. Film od wczoraj cieszy się dosyć sporą popularnością w serwisach związanych z grafiką 3D i animacją. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 fuuuuj! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 superowe, co oryginalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 A ludzie marudza ze nic sie ciekawego nie dzieje w shortach i same pixary tylko... rewelacyjna rzecz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) Trochę tego nie rozumiem jak zresztą innych niemieckich produkcji .to niby miała być jakaś alegoria bitwy pod Grunwaldem czy co ? i że to niby może krzyżacy wygrali ;) A tak bez wygłupów to solidny warsztat - niech tam tak ci niemcy się nie wyrabiają w tym 3d bo to ja mam zamiar od maja trochę euro w tym temacie pozarabiać. Edytowane 30 Listopad 2010 przez Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Tramwajrze jak żywe:). Całośc wygląda świetnie, choć muzyka to jak dla mnie kakofonia to rozumiem że jest to taka stylizacja lekko na podstarzały dokument przyrodniczy audiowizualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 A ludzie marudza ze nic sie ciekawego nie dzieje w shortach i same pixary tylko... rewelacyjna rzecz ;] To nie wszystko. Naprawdę interesujący tydzień w shorty. Wkrótce pojawi się informacja o kolejnych dwóch nowych polskich filmach (miło!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Świetny filmik. Muzyka też bardzo dobra. Robaczki to wdzięczny temacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Janek, tu chodzi o kult religijny. Zapomnij o prusakach, pamiętaj, że tak właśnie - przemocą - chrześcijaństwo podbijało ludy - jak ten pająk krzyżak. Wszystko pod przymusem, pod pretekstem nawracania na właściwą wiarę podporządkowywało sobie prosty lud i obce kultury. Filmik miodzio. Podobać mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Genialny short - nie przypominam sobie żeby ktoś coś podobnego wymyślił wcześniej... moment gdy podnoszą pancerze i zaczynają wyglądać jak jakieś plemie - rewelacja, technicznie oczywiście bez zarzutu tylko gościa chwalić, oj filmowy tydzień rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Bardzo ciekawy i oryginalny short, warsztatowo tez tylko pozazdroscic. A najlepsze jest to, ze takie robaczki z takim czerwonym pancerzykiem naprawde istnieja i tez je zwykle mozna znalezc w takim wiekszym stadku, tak jak tu na tej animacji, jestem ciekaw czy to efekt zamierzony to podobienstow robaczkow i ich zachowania do rzeczywistego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Bardzo fajny short, coś co naprawdę mnie zaskoczyło, super poziom techiniczny i subtelna niedopowiedziana fabuła. Podobać się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Super zrobiony film, który poprzez swoją uniwersalną treść ma szansę trafić do szerokiego odbiorcy. Jedyne co moim zdaniem bylo słabsze, to wykorzystanie, dość populistyczne, kwestii win Chrześcijan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Rewelacja. Muza, montaz, praca kamery i animacja super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tralalamalina Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 dobre,dobre - trzyma w napięciu hehe - super zrobione - uwielbiam taki stajl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Narazie oglądałem bez dźwięku i jestem ostro złałowany. Swietny short. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi