Napisano 30 Listopad 201014 l "Crossover" to kr贸tki film animowany wyre偶yserowany przez Fabiana Grodde, niemieckiego studenta z unwiersytetu Bauhaus-Universit盲t Weimar. Film od wczoraj cieszy si臋 dosy膰 spor膮 popularno艣ci膮 w serwisach zwi膮zanych z grafik膮 3D i animacj膮. 聽 Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1509 聽 聽
Napisano 30 Listopad 201014 l A ludzie marudza ze nic sie ciekawego nie dzieje w shortach i same pixary tylko... rewelacyjna rzecz ;]
Napisano 30 Listopad 201014 l Troch臋 tego nie rozumiem jak zreszt膮 innych niemieckich produkcji .to niby mia艂a by膰 jaka艣 alegoria bitwy pod Grunwaldem czy co ? i 偶e to niby mo偶e krzy偶acy wygrali ;) A tak bez wyg艂up贸w to solidny warsztat - niech tam tak ci niemcy si臋 nie wyrabiaj膮 w tym 3d bo to ja mam zamiar od maja troch臋 euro w tym temacie pozarabia膰. Edytowane 30 Listopad 201014 l przez Janek
Napisano 30 Listopad 201014 l Tramwajrze jak 偶ywe:). Ca艂o艣c wygl膮da 艣wietnie, cho膰 muzyka to jak dla mnie kakofonia to rozumiem 偶e jest to taka stylizacja lekko na podstarza艂y dokument przyrodniczy audiowizualnie.
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor A ludzie marudza ze nic sie ciekawego nie dzieje w shortach i same pixary tylko... rewelacyjna rzecz ;] 聽 To nie wszystko. Naprawd臋 interesuj膮cy tydzie艅 w shorty. Wkr贸tce pojawi si臋 informacja o kolejnych dw贸ch nowych polskich filmach (mi艂o!).
Napisano 30 Listopad 201014 l 艢wietny filmik. Muzyka te偶 bardzo dobra. Robaczki to wdzi臋czny temacik.
Napisano 30 Listopad 201014 l Janek, tu chodzi o kult religijny. Zapomnij o prusakach, pami臋taj, 偶e tak w艂a艣nie - przemoc膮 - chrze艣cija艅stwo podbija艂o ludy - jak ten paj膮k krzy偶ak. Wszystko pod przymusem, pod pretekstem nawracania na w艂a艣ciw膮 wiar臋 podporz膮dkowywa艂o sobie prosty lud i obce kultury. 聽 Filmik miodzio. Podoba膰 mi sie :)
Napisano 30 Listopad 201014 l Genialny short - nie przypominam sobie 偶eby kto艣 co艣 podobnego wymy艣li艂 wcze艣niej... moment gdy podnosz膮 pancerze i zaczynaj膮 wygl膮da膰 jak jakie艣 plemie - rewelacja, technicznie oczywi艣cie bez zarzutu tylko go艣cia chwali膰, oj filmowy tydzie艅 rzeczywi艣cie
Napisano 30 Listopad 201014 l Bardzo ciekawy i oryginalny short, warsztatowo tez tylko pozazdroscic. A najlepsze jest to, ze takie robaczki z takim czerwonym pancerzykiem naprawde istnieja i tez je zwykle mozna znalezc w takim wiekszym stadku, tak jak tu na tej animacji, jestem ciekaw czy to efekt zamierzony to podobienstow robaczkow i ich zachowania do rzeczywistego
Napisano 30 Listopad 201014 l Bardzo fajny short, co艣 co naprawd臋 mnie zaskoczy艂o, super poziom techiniczny i subtelna niedopowiedziana fabu艂a. Podoba膰 si臋 :)
Napisano 1 Grudzie艅 201014 l Super zrobiony film, kt贸ry poprzez swoj膮 uniwersaln膮 tre艣膰 ma szans臋 trafi膰 do szerokiego odbiorcy. Jedyne co moim zdaniem bylo s艂absze, to wykorzystanie, do艣膰 populistyczne, kwestii win Chrze艣cijan.
Napisano 3 Grudzie艅 201014 l dobre,dobre - trzyma w napi臋ciu hehe - super zrobione - uwielbiam taki stajl
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto