maciek.m Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Napisano 7 Styczeń 2011 nie wiem czy dobrze to zrobilem czy to tu wogole, czy trzeba sie zglosic do wladz? :P
Smoku Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 Ja nie zgłaszałem sami przykleili :) fajny temat tak w ogóle
NV Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Czas : ~80min. Z głowy totalnie for fun :) Edytowane 7 Styczeń 2011 przez NV
Dominick Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 zaglaszam sie :) w niedziele cos pomyslimy bo teraz nawal pracy
Smoku Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 Równiutkie 90 minut hehe :) nie zdążyłem bugów poprawić.
marcinW Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 świetny temat :D już mam swój typ. może w ten weekend usiądę. mam nadzieję, że nikt nie zrobi tego co mam w planach. a w speedach się chyba nie zaklepuje pomysłów, co? :]
maciek.m Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Napisano 8 Styczeń 2011 O prosze ile juz prac :) ciesze sie ze temat podpasowal. nie wiem czy ja moge brac teraz udzial ale i tak wzuce, joystick z lat mojej mlodosci :)
Dominick Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Tak więc przedstawiam efekt mojej pracy czas równe 90 min. ( nie zdążyłem zrobić wtyczki nad czym bardzo ubolewam ale czas to czas bo na tym to polega) Lata wczesnej młodości i nie zapomniane godziny spędzone nad "mario" i "tank'ach" pozdrawiam.
Moonred Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Czy to przypadkiem nie pad? Kijek radości.... to mimo wszystko kijek radości ;)
Dominick Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) joystick to ogólna nazwa... joypad to podkategoria więc jestem na prawie :) Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Dominick
maciek.m Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Napisano 9 Styczeń 2011 Dokladnie tak jak mowi Dominick, moze zle troche sformulowalem moglem napisac kontroler do gier. Dla konsoli czy xboxa jojstickiem jest ten jojpad. wiec wszystkie amigi atari pegazusy plejki xboxy nawet wii :)
pirx Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Ja w atari 800xl mam dwa jojsticki a nie pady :)
Logos Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Fajny temat. Pierwszy raz biorę udział w tygodniowym speed modelingu. Joystick od Atari 2600 Równe 90minut. Nie starczyło mi czasu na napisy i logo :/ siatka z TS http://img840.imageshack.us/img840/5748/siiatka.jpg Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Logos
baato Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 super temat, mój drugi udział w speedzie wiec szału niema. ok.90min, siatka bez TS.
marcinW Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 90 minut. nie zdążyłem dokończyć :/ jeszcze z 15-20minut i pewnie by się udało. no ale jest skorpion hehe ;D dostałem takiego na komunię - zupełnie inny wymiar grania w mortal kombat 2 ;D to były czasy :)) fajne modele Panowie! pzdr
tob01 Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 bardzo fajne pracki. Mi niestety temat nie podszedł, raczej poczekam jeszcze do następnej bitwy. Pozdro!
Kubajaniak Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Nie wystarczyło czasu na cały ;( ale chyba go sobie dokończę poza bitwą Pozdro
cortes Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 troszke mi czas uciekł z pola widzenia i poleciałem o 15 min za dużo. Po długiej przerwie, robiłem, troszke proporcje padają, jakoś nie mogłem zdjęć ogarnąć, co by pasowały. Cały nie został zrobiony ale prawie ;)
Przemekd Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 Manipulator - sam zbuduj swój joystick:) był kiedys taki artykuł w Świeci Atari czy podobnej gazecie jak zrobić to z gwoiździa, kapsla i małego układu. rysowane z pamięci:) i wiem że brakuje jeszcze jakichś scalaków i przewodu, nie zdążyłem :)
Papa Pio Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Apropo Joysticka SCORPION.. to był chyba najbardziej nieergonomiczny Joy na świecie... beznadzieja
Ziper Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Dorzucam jeszcze swoja pracke najlepszego joya na jakim mialem okazje grac - QuickShoota QS-137f. Czas modelowania z tworzeniem referek z prawdziwego joya ~86 min. Model oczywiscie nie ukonczony, tworzony w lightwave. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 14 Styczeń 2011 przez Ziper
marcinW Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Apropo Joysticka SCORPION.. to był chyba najbardziej nieergonomiczny Joy na świecie... beznadzieja żartujesz? :) on się przecież rozkładał i wkładało się między uda :D
Dominick Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Dobra misiaczki już chyba czas na sonde i nowy temat. temat był do 18 a ostatnia praca wrzucona o 21 :)
Ziper Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Dobra misiaczki już chyba czas na sonde i nowy temat. temat był do 18 a ostatnia praca wrzucona o 21 :) Dokladnie o 19:16 :) Temat zobaczylem przed 18, myslalem ze sie wyrobie na czas, niestety ciagle ktos mi zawracal glowe to przedluzylo sie o nieco ponad godzinke. Mysle ze ten maly delay nie powinien miec zadnego znaczenia biorac pod uwage tygodniowy czas trwania speeda i 90 min na tworzenie modelu modelu ;)
marcinW Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 a z drugiej strony można powiedzieć, że był aż tydzień na modelowanie a Ty się spóźniłeś :) mi osobiście to nie przeszkadza i spokojnie mógłbyś wziąć udział - aczkolwiek zasady to zasady i zdecyduje założyciel bitwy. Generalnie lepiej napisać coś w stylu "sorry za spóźnienie, weźcie mnie pod uwagę w sondzie", niż z przekonaniem pisać, że Ci się należy :) Twój model-joystick fajny. powodzenia!
maciek.m Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Juz juz robie sonde, sorki za male opoznienie nie mialem dojscia do kompa. Prace wzuce wszystkie zarowno Zipera jak i cortesa. Jesli w kogos odczuciu 15 min wiecej modelowania bądz opoznienie o godzinke dyskwalifikuje ta osobe, to poprostu niech nie bierze go pod uwage :) Sonde juz doddaje za momecik
Gość fishinthewater Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 @maciek.m - aż dam ci rep+ za bezciśnieniowe podejście do speeda;) Zabawa panowie;)
Rekomendowane odpowiedzi