leander Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) W imieniu lordbiernac'a zakladam wątek: Tygodniowy Speedpainting #109: Dawid vs Goliat Poprosze moderatora o podpiecie tematu :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.01.2011 godz. 23:59. SONDA: od 18.01 do 20.01 (3 dni) Edytowane 10 Styczeń 2011 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 zmagając się z noworocznymi postanowieniami, papieroski to ciężki przeciwnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 To ja też się pobawie. Mam nadzieje, że mój żart nie zostanie źle zrozumiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 buahahahaha :D:D:D chcialbym miec taka klate jak morbid karbid ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Ale żeś pojechał :) hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Ja klasycznie nie moglem sie powstrzymac :) edit : sorki zla wersje wrzucilem Edytowane 11 Styczeń 2011 przez Mellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 mariossan - masakra, masz moj glos mimo wszystko za tak oryginalny pomysl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 odemnie tez Marriosan masz glos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 nie zapominajmy, że Dawid ciupnął Goliata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 No ciupnął :P może nie skillem ale pomysłem=]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 nooo i jak tak dalej pójdzie to Marriosan wygra bitwę :D... pokona Goliata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 (edytowane) A ja tak bardziej dosłownie, acz w wydaniu postapo. Generalnie chciałem zrobić epicki obrazek, ale niestety z braku czasu wyszedł mi epicki burdel. Czyli, jak by nie patrzeć, połowa sukcesu :D EDIT: ciach ten cholerny biały paseczek z boku. Edytowane 12 Styczeń 2011 przez EthicallyChallenged Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Widzę że pracki na wypasie. A tu moja interpretacja ;) wyszła taka sweetaśna, ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ode mnie inspirowane dawnymi przedstawieniami tematu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 chyba przedawkowałem world of tanks : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) no pięknie, ale trudno obrazek był gotowy zanim zobaczyłem Twojego upa twi edit: chyba wrzucałem już podobny motyw do tsp tylko, że z anarchista, ten koleś jest jest konserwatywnym liberałem yeaa! Edytowane 14 Styczeń 2011 przez Bedyk ghrg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Twi miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Twi - dobra praca, świetnie widać rozmiar obu pojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 spiiid :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) Ortheza masz mój głos! Edytowane 15 Styczeń 2011 przez Status Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) To go zaboli ;) EDIT: Praca zgłoszona. Edytowane 17 Styczeń 2011 przez zerocool-wolomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 zerocool-wolomin - świetny pomysł i bardzo dobre wykonanie, chociaż ja bym jeszcze bardziej pokazał różnice pomiędzy robotami. R2 taki malutki cwaniak z wyciągniętym fakasem i z drugiej strony jakaś gigantyczna paskudna maszyna a la transformers z wycelowanymi rakietnicami, karabinami i laserami w strone "Dawida" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) ... z drugiej strony jakaś gigantyczna paskudna maszyna a la transformers z wycelowanymi rakietnicami, karabinami i laserami w strone "Dawida" :) haha ... w czasie bym się raczej nie zmieścił :) EDIT: Dodałem mu na szybko działko na ramieniu aby można było poczuć moc ;) Edytowane 16 Styczeń 2011 przez zerocool-wolomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Kurcze może zbyt oklepaną wizje wybrałem ;/ ale przyjemnie się rysowało. Tym razem Dawid jest w ciemnej D*pie. pozwoliłem sobie na drobne poprawki,mam nadzieje że pozwolicie ;d Edytowane 16 Styczeń 2011 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Twi, pozdro z Jagdtigera: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) EthicallyChallenged - narazie mi się podoba najbardziej Twoja praca Edytowane 17 Styczeń 2011 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxotes Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) EDIT KoMic dzięki ogromne za zwrócenie uwagi na banderę. Niby parę pikseli a zepsuje cały rysunek :) poprawiona wersja Edytowane 17 Styczeń 2011 przez Toxotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Toxotes, bardzo fajne, plastyczne./ ale mam jedno ale... przemysl sprawe okret plynie z wiatrem, tzn wiatr wieje generalnie od strony rufy(od tylu), w ktora strone bedzie zwrocona bandera? pozdr EDIT tak BTW, duuuzo bardzo fajnych brac,,,, walka bedzie zacieta: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Posprzątałem po Thorowych dramatach. Chwilę sobie odsapnie :/ Raportujcie na przyszłość takie cudactwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 leander, no to pojechałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogopowerrangers Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi