Napisano 10 Styczeń 201114 l W imieniu lordbiernac'a zakladam wątek: Tygodniowy Speedpainting #109: Dawid vs Goliat Poprosze moderatora o podpiecie tematu :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.01.2011 godz. 23:59. SONDA: od 18.01 do 20.01 (3 dni) Edytowane 10 Styczeń 201114 l przez leander
Napisano 10 Styczeń 201114 l zmagając się z noworocznymi postanowieniami, papieroski to ciężki przeciwnik
Napisano 11 Styczeń 201114 l To ja też się pobawie. Mam nadzieje, że mój żart nie zostanie źle zrozumiany :)
Napisano 11 Styczeń 201114 l Ja klasycznie nie moglem sie powstrzymac :) edit : sorki zla wersje wrzucilem Edytowane 11 Styczeń 201114 l przez Mellon
Napisano 11 Styczeń 201114 l mariossan - masakra, masz moj glos mimo wszystko za tak oryginalny pomysl :]
Napisano 12 Styczeń 201114 l nooo i jak tak dalej pójdzie to Marriosan wygra bitwę :D... pokona Goliata
Napisano 12 Styczeń 201114 l A ja tak bardziej dosłownie, acz w wydaniu postapo. Generalnie chciałem zrobić epicki obrazek, ale niestety z braku czasu wyszedł mi epicki burdel. Czyli, jak by nie patrzeć, połowa sukcesu :D EDIT: ciach ten cholerny biały paseczek z boku. Edytowane 12 Styczeń 201114 l przez EthicallyChallenged
Napisano 12 Styczeń 201114 l Widzę że pracki na wypasie. A tu moja interpretacja ;) wyszła taka sweetaśna, ale cóż.
Napisano 14 Styczeń 201114 l no pięknie, ale trudno obrazek był gotowy zanim zobaczyłem Twojego upa twi edit: chyba wrzucałem już podobny motyw do tsp tylko, że z anarchista, ten koleś jest jest konserwatywnym liberałem yeaa! Edytowane 14 Styczeń 201114 l przez Bedyk ghrg
Napisano 15 Styczeń 201114 l To go zaboli ;) EDIT: Praca zgłoszona. Edytowane 17 Styczeń 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 15 Styczeń 201114 l zerocool-wolomin - świetny pomysł i bardzo dobre wykonanie, chociaż ja bym jeszcze bardziej pokazał różnice pomiędzy robotami. R2 taki malutki cwaniak z wyciągniętym fakasem i z drugiej strony jakaś gigantyczna paskudna maszyna a la transformers z wycelowanymi rakietnicami, karabinami i laserami w strone "Dawida" :)
Napisano 15 Styczeń 201114 l ... z drugiej strony jakaś gigantyczna paskudna maszyna a la transformers z wycelowanymi rakietnicami, karabinami i laserami w strone "Dawida" :) haha ... w czasie bym się raczej nie zmieścił :) EDIT: Dodałem mu na szybko działko na ramieniu aby można było poczuć moc ;) Edytowane 16 Styczeń 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 16 Styczeń 201114 l Kurcze może zbyt oklepaną wizje wybrałem ;/ ale przyjemnie się rysowało. Tym razem Dawid jest w ciemnej D*pie. pozwoliłem sobie na drobne poprawki,mam nadzieje że pozwolicie ;d Edytowane 16 Styczeń 201114 l przez Swiezy
Napisano 17 Styczeń 201114 l EthicallyChallenged - narazie mi się podoba najbardziej Twoja praca Edytowane 17 Styczeń 201114 l przez prrrszalony
Napisano 17 Styczeń 201114 l EDIT KoMic dzięki ogromne za zwrócenie uwagi na banderę. Niby parę pikseli a zepsuje cały rysunek :) poprawiona wersja Edytowane 17 Styczeń 201114 l przez Toxotes
Napisano 17 Styczeń 201114 l Toxotes, bardzo fajne, plastyczne./ ale mam jedno ale... przemysl sprawe okret plynie z wiatrem, tzn wiatr wieje generalnie od strony rufy(od tylu), w ktora strone bedzie zwrocona bandera? pozdr EDIT tak BTW, duuuzo bardzo fajnych brac,,,, walka bedzie zacieta: ]
Napisano 17 Styczeń 201114 l Posprzątałem po Thorowych dramatach. Chwilę sobie odsapnie :/ Raportujcie na przyszłość takie cudactwa :D