Godzil Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam. I znowu postanowiłem przynieść coś z pracy. Projekt nie do końca mój, dostałem kilka nie fajnych wskazówek i stąd tapeta z lewej wygląda jak wygląda, w kominku się pali jakby zaraz cała chata miała stanąć w ogniu... Ale szef karze! Mimo wszystko chciałbym żebyście może spróbowali ocenić warsztat, postprodukcje może. Będę wdzięczny za rady. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger250 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Całkiem przyjemny render, wydaje mi się tylko, że skala magazynu na stole jest zła. Jakiś taki strasznie duży... No i ładny kotek na podłodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Z prawej sufit nie dochodzi do końca ściany. Jeżeli jest to efekt zamierzony to kiepsko to wygląda i chyba nie spełnia zadania (nie doświetla prawej strony). Kominek z innej bajki ;) Czy sufit jest wklęsły? Kotek super. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to ogień, jakiś taki zblurowany, a tak ogólnie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orcher Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 kotek super, ale coś mu nóżkę obgryzło bo jakoś tak dziwnie wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 No i komoda pod telewizorem nie jest produkowana w takim wykończeniu jak na wizualizacji. A co jak klient będzie chciał taką kupić? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 No widzę, że firanka wyszła ładnie :) Robiłeś ją z 2 sided material? :) Ładne delikatne turkusy się wkaradły wgłąb pomieszczenia :) Podobuje się bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 plastikowa podloga, poza tym calkiem calkiem, tylko przycialbym od gory i dolu... no i dywan taki sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 tiger250 - no możliwe że gazetka ciut za duża :) oups... adam_m - efekt oczywiście zamierzony! (szef kazał) ale to proponowałbyś inne światło tam? mandragora - tia spartoliłem go wiem, ale czas strasznie gonił, wielu rzeczy nie zdążyłem dopilnować :( Orcher - chyba się tak ułożył, w każdym razie takie zdjęcie było takiego użyłem :) Dynamico - wykończenie... masz na myśli materiał? Ten projekt nie był projektem wnętrza, miał on pokazać co potrafi zmieścić się w zaprojektowanym przez naszych architektów domu. Miało być poprostu ładnie, więc tym razem mi się upiekło :) Jednak proszę o wyjaśnienie co w komodzie powinienem był zmienić :) ciastuch - no ba :] Zmodyfikowane pod scene ustawienia, które mi podesłałeś, jeszcze raz dzięki za wsparcie :) Quadysz - ja nawet dodam że spartoliłem bump na parkiecie :) Dywan też widze że mógłby być lepszy, na pewno krótsze frędzle :) Dzięki za opinie Dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichysit Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 ogólnie ładna praca, ale: -zmieniłbym nakrętki na butelkach na ciemną zieleń, teraz za bardzo się rzuca w oczy i w dodatku stoją na środku obrazka; -odbicie w telewizorze jest dziwne; -dywan, taki włos raczej nie stoi tylko trochę leży; -parkiet i gazeta była już wspominana :) -dziwny materiał na sofie i poduszkach; i oczywiście kotek fajnie wyszedł :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Jest dobrze Godzil! Tak trzymaj. Niestety bedzie dym bo dałeś takie same jabłka na stoliku, co ja z remanentem w projekcie, który właśnie się smaży w naszej szafie grającej :P Spróbuj jeszcze popracować nad shaderami zieleni ( liście roślin ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Hehe no cóż no, evermotion wszędzie pełno :) Dzięki za opinię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Piękna wizka, super jakość (piękne te subtelne flary) i bardzo ładne kolory! Jakby się czegoś trzeba było uczepić to ognia w kominku - ostrzejszy i mniejszy w skali lepiej by pasował do jakości reszty. Ale i tak super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Jak dla mnie mega render. Trochę przypomina to co Meedo zapostował. Uzyłeś jego ustawień? Tak z ciekawości pytam bo sam mam zamiar spróbować w praktyce jego tutorail Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 bolitic - w zasadzie to natknąłem się na Meedo owszem, ale nie przeglądałem Jego tutoriali. Raczej metodą prób i błędów się uczyłem. Wydaje mi się że ustawienia pod każdą scenę raczej się zmieniają, więc jeśli już znam technikę, nie używam PRESETÓW tylko sam ustawiam za każdym razem wszystko... Nie wiem czy nie zagmatwałem :) Dzięki i ozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi