Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

24 stycznia wystartowała witryna www.viz-people.com.

Jest to sklep internetowy oferujący biblioteki zdjęć ludzi do

zastosowań komercyjnych, takich jak wizualizacje, reklama czy

publikacje. Biblioteki dostępne są w formie fizycznej DVD (wraz z

pobraniem) lub wyłącznie w formie elektronicznej. Autor przygotował rabat dla użytkowników max3d.pl.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1589

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

yeee! w koncu ktos pomyslal o czyms tak oczywistym ze az zeby bola, tego typu wydawnictw na rynku jest bardzo malo,

swietna inicjatywa Lisu! I te ceny! Cud-miód-malina.

Napisano

Na Turbosquidzie jakoś ludzie kupują. Mimo że jest 3x drożej :) więc jestem dobrej myśli.

Napisano
Za mało modeli i drooogo! Padnie jak poprzednia inicjatywa...

10 euro za 10 zdiec lub 70 euro za 295 zdjec.... i to jest drogo O,o

Napisano

Bardzo fajne zdjecia , cena tez bardzo przystepna.

Jak sie robi wizki za 50zl to te ceny moga wydawac sie wysokie :)

Napisano

Cieszy mnie mnie twój entuzjazm :)

Taki hmm.. polski

Napisano

fajna sprawa, moje pytanie - czy będą kolejne kolekcje?

(np.casual z jakimiś ludźmi w wieku 35+)?

a i sugestia - jeśli mają być nowe kolekcje - newsletter by się przydał bo nie zawsze człowiek pamięta o tym żeby wszystkie takie serwisy odwiedzić raz na jakiś czas :)

Napisano

cena - OK

wydaje mi sie, ze jest zbyt duzo ujec jednej osoby a powinno byc wiecej osob z mniejsza iloscia ujec. Dla wielu ujec ciezko znalezc zastowowanie w standardowej wizce.

Przydaliby sie tez dojrzalsi ludzie (jak wspomnial Loki). Wiem, ze studentow mozna tanio wynajac ale jakos wyluzowany 20parolatek nie kojarzy mi sie z korporacjami i duzymi pieniedzmi.

Dodatkowe uzyteczne ujecia to:

- z duzej/wiekszej odleglosci (inna perspektywa)

- z balkonu

- kilka ujec ktore maja dodatkowo odbicie w lustrze i mozna je uzyc np. w viz lazienki

zasugerowalbym tez nalozenie watermarka na sample PDF bo jakosc obrazkow pozwala na uzycie w vizkach

Napisano

O na coś takiego długo czekałem :) Bardzo fajna jakość, ładne modelki i spoko cena :) Super inicjatywa.

Napisano

Dzięki za zainteresowanie :)

Loki - Tak będą kolejne kolekcje. Jestem już po pierwszej sesji na nowy materiał.

Newsletter jest :) po lewej stronie witryny.

t0m3k - Cały czas pracuję nad zwerbowaniem starszych modeli. Ciężka sprawa. Ale w następnych wydaniach na pewno będzie ich więcej.

Co do innych ujęć (z balkonu i lustra), to chyba temat na inną kolekcję i wymaga całkiem innych metod. Jak zrobi się ciepło to pojawią się fotki ze światłem słonecznym. Watermarka nie chciałem dawać. Zależało mi żeby zdjęcia w katalogu były duże i pokazywały jak najwięcej produktu. Oczywiści cwaniaki dla których 70 Euro za 295 to za dużo i wolą wyciąć z katalogi albo zassać z rapidshare zawsze się znajdą.

le_chu - Dzięki. Fajnie jest być docenionym.

Pawelkos - Thx. Już poprawione.

BTW: Zapraszam do pobrania free sampli. Jest o tym wątek na forum w dziale free stuff.

Napisano

Go Lisu, Go!

Nie sluchaj "zyczliwych", nisza jest, to co mozna dostac legalnie jest niskiej jakosci,

nie wiem jak sie rozliczasz z modelami, ale mam nadzieje ze szybko sie zwroci.

Napisano

Bardzo bardzo profesjonalnie wygląda. Super. mam nadzieje że rozkręcisz to poza polską bo jak widać w polsce różnie bywa.

pozdrawiam i powodzenia