Matchias Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) To chyba tyle w kwestii pierwszej sceny z 7TP Wszelkie uwagi mile widziane. Edytowane 18 Luty 2011 przez Matchias
Lucas Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Świetne ujęcie:). Ale chyba niebo mogło by być lepiej dobrane, zbyt dużo chmur jak na pustynię. Pył to podmalówka czy jeszcze 3D?
Hynol Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Zacne Matchias. Nawet bardzo. Ale coś nie tak jest z samym kadrem. Albo troszkę trzeba odjechać kamerą, albo vigneting dodać. W tym momencie coś jest nie tak. Piasek PSowy ze zdjęć?
Winoo1 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Świetne ujęcie:). Ale chyba niebo mogło by być lepiej dobrane, zbyt dużo chmur jak na pustynię. Pył to podmalówka czy jeszcze 3D? Może to Łeba? :)
Matchias Napisano 18 Luty 2011 Autor Napisano 18 Luty 2011 Lucas - dzięki generalnie nie myślałem o pustyni Hynol - obrazek podmieniony piasek w szopie ze zdjęć:) Winoo - "Może to Łeba" - exactly
peter_f Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) Maciek zmiażdżyłeś mnie tym obrazem! Absolutnie genialny!!! Trochę się zgadzam z tym co napisał Hynio, choć z drugiej strony też łykam to jako czołg uchwycony nagle w kadrze, który wyskoczył zza wydmy, czy czego tam i w takiej interpretacji, kadr tylko potęguje efekt. Model - MASAKRA, tekstury - Mistrz! (te speculary, sprawiają, że pocą mi się ręce), blury, piękne kolory i kapitalne postpro. To Twój najlepszy obraz! Bardzo realistyczny! Daję co najmniej 5***** i masz mój głos co najmniej na front. * Właśnie obejrzałem w Hi-Res! Miazga! Total realizm! Czy to będzie można gdzieś kupić? W książce jakiejś? P.S. Co to za renderer? Pozdrawiam Piter Edytowane 18 Luty 2011 przez peter_f
wiecho Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Nie no maskara ten render ma cos w sobie ma dusze :) leci 5* gratulacje pięknego modelu i sceny!!!
bbandi Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Ladny obrazek, ja osobiscie preferuje panorame - ale jest fajnie:)
infected Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Super robota, super materiały i cała reszta na 5* + świetne ujęcie.
kliment woroszyłow Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 przyłaczam do zachwytów! świetna robota! :)5*!
Matchias Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 blinq - dzięki peter_f - taki komentarz z "ust" mistrza to wielka satysfakcja, ciasny kadr to życzenie wydawcy, scena nr 1 będzie na pierwszej stronie okładki do książki, Jak pójdzie do druku dam Ci znać. wiecho - dzięki bbandi - dzięki, obraz oryginalnie jest portretowy , dużo nieba na górze żeby się tytuł zmieścił, na forum wrzucam wykadrowany infected - dzięki kliment woroszyłow - dzięki kapitanie bombaa
mookie Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Napisałeś, że to praca dla wydawnictwa. Czy na renderze będą umieszczone jakieś napisy, a jeśli tak - czy mógłbyś pochwalić się taką wersją?
Matchias Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Mookie - tak, skład robi grafik z wydawnictwa będzie wyglądało coś jak to:
Rekomendowane odpowiedzi