Napisano 18 Luty 201114 l To chyba tyle w kwestii pierwszej sceny z 7TP Wszelkie uwagi mile widziane. Edytowane 18 Luty 201114 l przez Matchias
Napisano 18 Luty 201114 l Świetne ujęcie:). Ale chyba niebo mogło by być lepiej dobrane, zbyt dużo chmur jak na pustynię. Pył to podmalówka czy jeszcze 3D?
Napisano 18 Luty 201114 l Zacne Matchias. Nawet bardzo. Ale coś nie tak jest z samym kadrem. Albo troszkę trzeba odjechać kamerą, albo vigneting dodać. W tym momencie coś jest nie tak. Piasek PSowy ze zdjęć?
Napisano 18 Luty 201114 l Świetne ujęcie:). Ale chyba niebo mogło by być lepiej dobrane, zbyt dużo chmur jak na pustynię. Pył to podmalówka czy jeszcze 3D? Może to Łeba? :)
Napisano 18 Luty 201114 l Autor Lucas - dzięki generalnie nie myślałem o pustyni Hynol - obrazek podmieniony piasek w szopie ze zdjęć:) Winoo - "Może to Łeba" - exactly
Napisano 18 Luty 201114 l Maciek zmiażdżyłeś mnie tym obrazem! Absolutnie genialny!!! Trochę się zgadzam z tym co napisał Hynio, choć z drugiej strony też łykam to jako czołg uchwycony nagle w kadrze, który wyskoczył zza wydmy, czy czego tam i w takiej interpretacji, kadr tylko potęguje efekt. Model - MASAKRA, tekstury - Mistrz! (te speculary, sprawiają, że pocą mi się ręce), blury, piękne kolory i kapitalne postpro. To Twój najlepszy obraz! Bardzo realistyczny! Daję co najmniej 5***** i masz mój głos co najmniej na front. * Właśnie obejrzałem w Hi-Res! Miazga! Total realizm! Czy to będzie można gdzieś kupić? W książce jakiejś? P.S. Co to za renderer? Pozdrawiam Piter Edytowane 18 Luty 201114 l przez peter_f
Napisano 18 Luty 201114 l Nie no maskara ten render ma cos w sobie ma dusze :) leci 5* gratulacje pięknego modelu i sceny!!!
Napisano 19 Luty 201114 l Autor blinq - dzięki peter_f - taki komentarz z "ust" mistrza to wielka satysfakcja, ciasny kadr to życzenie wydawcy, scena nr 1 będzie na pierwszej stronie okładki do książki, Jak pójdzie do druku dam Ci znać. wiecho - dzięki bbandi - dzięki, obraz oryginalnie jest portretowy , dużo nieba na górze żeby się tytuł zmieścił, na forum wrzucam wykadrowany infected - dzięki kliment woroszyłow - dzięki kapitanie bombaa
Napisano 19 Luty 201114 l Napisałeś, że to praca dla wydawnictwa. Czy na renderze będą umieszczone jakieś napisy, a jeśli tak - czy mógłbyś pochwalić się taką wersją?
Napisano 20 Luty 201114 l Autor Mookie - tak, skład robi grafik z wydawnictwa będzie wyglądało coś jak to: