Skocz do zawartości

Dzień?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzień?

• 8 września
    • 22 września

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wszyscy organizują spotkania :) Miałem jechać do Poznania, ale godzina niepasowało :) Do wrocka za daleko :) Więc może jest ktoś chętny na spotkanie w Bydgoszczy :)

Historia spotkań:

19 maja 2012r. - Miejsce: Barka

21 lipca 2012r. - Miejsce: Barka

Edytowane przez Vega
  • Odpowiedzi 136
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja się chętnie wpisuję na listę :)

Mimo wszystko że aktywnością forumową nie powalam (co mam nadzieję się zmieni :D), ale bardzo chętnie na żywo spotkałabym kolegów/koleżanki twórców i pogadała :)

Napisano

Heh to temat z zeszłego roku :D aktualnie może byc cieżko u mnie z czasem i dopiero w połowie maja będę miał czas. Może ktoś jeszcze jest chętny na spotkanie :)

Wysłano z telefonu.

Napisano

No tak, ale zawsze warto popytać i może uzbiera się ktoś kto nie ma czasu jeździć do odleglejszych miast :) Też mam trochę zajęć ale jak będzie jakiś termin to wygospodaruję czas :)

Napisano

Jeżeli znacie kogoś kto chciałby przyjść nie ma problemu :) Wysłałem PW do osób z Bydgoszczy którzy wchodzą na forum. Moze ktoś jeszcze chce z pobliskich miejscowości lub z innych miast i tego dnia bedzie akurat w Bydgoszczy.

Co do terminu to zrobie sonde i każdy zagłosuje. Jak bedzie termin to wybierze sie miejsce. Do tego czasu ktoś pewnie jeszcze bedzie chciał sie spotkać ;)

Wysłano z telefonu.

Napisano
Bro, trzeba Krzymasa też wziąć. Niech za dużo nie pracuje. ;) Chyba też ma tutaj konto, prawda?

No trzeba, trzeba tylko on musi mieć dodatkowego opiekuna :) Po ostatnim spotkaniu musiałem go do taxówki prowadzić :)

Napisano

Temat żyje ;) Najlepiej chyba bedzie w godzinach wieczornych tak po 18. Miejsce? Gdzieś gdzie bedzie można usiąść i pogadać ;) Barka?

Wysłano z telefonu.

Napisano
nie polecam Kubryka, pogadac sie nie da bo tak glosno muza gra.. :/

+1

Niestety nic nie mogę polecić, bo nie znam knajp bydgoskich aż tak dobrze, ale Kubryk odpada.

Napisano

Vega - jak ostatnio byl zlot w bydzi to tylko nasza firma byla + Bro :P 350 km troche za duzo zeby jechac na zlot:P wy we wrocku nie byliscie

Napisano
jak ostatnio byl zlot w bydzi to tylko nasza firma byla + Bro

Mnie nie było bo nic nie wiedziałem :D albo jeszcze mnie nie było na forum :P

wy we wrocku nie byliscie

Za to Wy możecie być u nas ;) Jakby był zlot tak o 12/13 to bym przyjechał. W nocy w pociąg i wieczorem bym wracał do Bdg.

Napisano

Oszkurna, jeśli to będzie 19 to może mi tak średnio w oko pasować. Ale jak by byłą godzina ustalona spotkania na pewno postaram się wpaść :)

Barka to taki standard spotkaniowy, ewentualnie Kubryk :D XD

Napisano

Bruneq odradzał Kubryk :D Godzina na pewno będzie z góry ustalona. Co do 19 maja to Grubson ma być na młyńskiej ;) Hmmm... może jednak ten 26 maj lepszy? :D

Napisano

Mi data jest w zasadzie obojętna, ważne, by to nie był kubryk, bo nie mam zamiaru się wydzierać. Wygrał 19 to może być 19, chociaż pięć osób głosujących to raczej niewiele.

Napisano

Dobra Panowie i Panie ;) 19 coraz bliżej więc postanawiamy 19. Miejsce Barka pasuje? Teraz tylko godzina. Proponuje 19.

Wysłano z telefonu.

Napisano (edytowane)

Dla mnie data 19, jest ryzykowna ale wstępnie zakładam że możliwe będzie dla mnie się pojawić :)

Tak ,19 jest jak najbardziej super.

No i jeszcze kwestia wręcz elementarna... jakieś znaki rozpoznawcze dla grupy, co by można się znaleźć? :D

Edytowane przez Manekin
Napisano

Tylko teraz pytanie ;) Barka na górze czy na dole? Ostatnio byłem na górze do godz. 22 i było przyjemnie ;)

Wysłano z telefonu.

Napisano

Kurczaczek no. Jest problem ponieważ mi teraz wstawili mecz 19.05 o 19:00... Bym mógł przyjść dopiero na około 21.

Napisano

Ja rowniez potwierdzam, ale będę dopiero na około 21:00 ;) postaram sie szybciej :)

Wysłano z telefonu.

Napisano

Właśnie, to chyba kwestia nieustalona z tego co widzę, może wyjdzie coś spontanicznie.

Ale może ktoś by miał teraz w głowie jakiś konkretny pomysł :)

Akurat jest noc muzeów ale wątpię żebyśmy się zorganizowali w grupę zwiedzającą.