Gość fishinthewater Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Taki dość ogólny i luźny temacik z potworkami. Jak by ktoś szukał inspiracji to podaje dwa linki: http://creaturebox.com/ http://www.creaturespot.com/ Powodzenia. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 elegancka plansza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 temat też w dechę... może będzie jak z demonami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Temat spoko, ale plakat tak nieczytelny i męczący że odechciało mi się czytać po 3 akapicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 ~2h in progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) inspiracja : nekromorfy z Dead Space 2 :] EDIT: zmiana materialu po sugestii Marvina :] Edytowane 19 Marzec 2011 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Slowiak Twój kreatur chyba miałby problemy z równowagą... chyba że planujesz jeszcze przednie łapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 of course! łapki będą. Poza też jeszcze się trochę zmieni, jak nie zacznę w ogóle od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Taka kreaturka. Kalyman z Neverhood;a. Czas 3 odcinki Spartakusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Marvin przypomniałes mi chyba najlepszą grę mojego dzieciństwa (Może poza Arcanum). To było coś hehe. Może też coś wyskrobię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Marvin !! super pomysł :) Uwielbiam ClayMana !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Ok ruszyłem z koksem... na razie 2 godziny pękły... jutro albo pojutrze wrzucę... muszę wykumać coś a'la matcap w Blenderze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 To ja zapodaje swoj wklad :D PURCHAWA !!! ~2,5h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) To ja zapodam potworę którą wymyśliłem na wykładzie z ochrony środowiska jakieś dwa lata temu (mam gdzieś w jakimś zeszycie tą rycinę :D), a sculpting dał możliwość stworzenia go w 3d... nazwałem ją "kotwica" - mutant z karłowatymi tylnymi kończynami (służą głównie jako przeciwwaga dla głowy), który rozpędza się i wbija w ofiarę głowę, po czym wcina... Wykonane jak zwykle w Blenderze i jak zwykle mychą... Edytowane 18 Marzec 2011 przez Papa Pio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Czas 3 odcinki Spartakusa :D OOoo widzę że nie tylko ja praktykuję taki pomiar czasu... Jakoś tak jest, że fajniej mi się pracuje gdy leci jakiś film, który oglądałem już setki razy przez co mnie nie rozprasza :D... ostatnio na tapecie "Poznaj moich spartan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Marvin !! super pomysł :) Uwielbiam ClayMana !! :) Dzięki. Zawsze chciałem go wyskrobać a akurat temat speeda przypasował. @tr3buh Pokaż pracę z innym materiałem niż standardowy. Na forum z-brusha jest cała baza ciekawych materiałów do rzeźbienia jeżeli nie radzisz sobie z stworzeniem własnego. @Cookie_Monster Wydaje mi się, że mógłbyś spróbować zrobić bardziej wyłupiaste oczy tej purchawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) Panowie termin dzisiaj mija ;) Ktoś jeszcze robi? Edit: Jeżeli wyrazicie zgodę to przedłużę do jutra ponieważ dzisiaj zabrałem się za kreaturę i dopiero jutro skończę :) Jeśli nie to założę sondę :) Edytowane 24 Marzec 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 ja też poproszę o przedłużenie zostawiłem zaczętego sculpta na innym kompie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 W takim razie przedłużamy do dzisiaj do 22:00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi