Napisano 14 Czerwiec 200420 l no witam was sorka jescze raz za to co wczoraj było, ten nick ZEUS został juz skasowany i inne też, teraz bende tylko urzędował tylko na EGON14. i tu od nowa juz bez jaj zamieszczam wszystkie fotki te co byly na tamtym topicku + nowa fotka [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > egon14]
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Autor niebende zamieszczał wszystkich fotek bo niema to sęsu więc zamieszcze tą najnowszą fotke
Napisano 14 Czerwiec 200420 l no to teraz pracuj....nad modelem \"egon14\"... ładnie się prezentuję...:)) P.S A co z twoim fiatem 125?
Napisano 14 Czerwiec 200420 l No egon14 :) Ciągle patrze i patrze, i nie umiem wyjść z podziwu jak to dokładnie \"przekopiowałeś\" :D Oby dalej tak szło :]
Napisano 14 Czerwiec 200420 l Autor Skilo : tam będzie rowek enzo : narazie kumpel którego wciągłem w maxa to on sie nim zajmuje, a ja potsanowiłem skończyć coś do chol......:). moze jutro dam tył auta:)
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Ale jaja tej foty jeszcze nie widzialem. Toz to jest przerobione quattro prototype. Meczylem sie z nim troche jak robilem je w low poly :) Ale jest to bardzo wdzieczny modelik.Chociaz swiatla bardziej mi sie podobaja w wersji Quattro niz RSQ. Coz zobaczymy postepy, napewno bede Cie obserwowal wiec nie spieprz tego.
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Witam :) Cóż w tym topicu panuje zbyt słoka atmosfera aż się lepi, więc trohche krytyki - która bedzue obejmowała bledy techniczne nie odwzorowania auta.Pogięta maska, skopane przejscie słupka w maske (róg szyby), krzywe koło(?). Poza tym w otworze na lampoy złe chamfery, ten pizdryk poprzeczny w powyzszym otworze nachodzi na karoserie cóż...lekko mówiac tragicznie. Przedłuzenie lampy do koła(?) skopnae. Atrapa nie zachwyaca mógłys porpacować :) Ale nie przejmuj się model posiada też dorbes trony...jego głowna zaleta jest.bedzie to (mam nadzieje(, .że go skończysz i plus za oryginalość :) Poza tym nie zapieprzaj tak z robitą ...masz czas wiec dokładnie naucz się nawyku dobrego i starannego układani siatki :) Pozdro
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor elo ludziska. dziś zamieszczam fotki wlotu którego jescze niema:), oraz juz zaczołem troskze sie bawić z tyłem
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Razi mnie miejsce na reflektory moglbys troche nad nim popracowac, bo jednak rzuca sie ono najbardziej w oczy.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor no witam. troszke mi sie jeszcze nadkola nie odgieły ale zato zrobiłem caly tył, czyli lampy, wloty i znaczek:) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > egon14]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l xMark:Ja też nie widze obrazków ale mniejsza z tym. Egon14 to będezie chyba pierwsze autko jakie skończysz czyż nie ?????????????????? :p :d Pozdro RoMeT
Napisano 17 Czerwiec 200420 l No egon14 ten tył nawet fajnie ci wyszedł. Mam nadzieje że skończysz to autko bo jest bardzo fajne i należałoby je skończyć :)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l egon14 wiesz co jesdno mnie dziwi. Dlaczego lewe światła są inne niż drugie ?? Chodzi mi tu o diody.
Napisano 18 Czerwiec 200420 l a nie zamale te tylne reflektory?? Wrzuc refera, bo nie wiem czy ta wersja rozni sie od quattro, w kazdym badz razie nie jest to prosty model, ale jak dokladnie to dokladnie
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Autor NICK EGON14 (R.I.P) ORAZ AUDI RSQ (R.I.P) TERAZ NICK EGON14 JUZ NIEBENDZIE UZYWANY. NADAL BENDZIE TEN NIC ZALOGOWANY ALE TERAZ BENDE MIAŁ NOWY NICK NA TYM FORUM I TO JUZ BENDZIE MÓJ NICK NA STAŁE. W PRZYSZŁYM TYGODNIU BENDE MIAŁ NWY NICK
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Nie czaję - co tymi nickami?? :/ Jestem zdegustowany zachowaniem ww. pana :| Co jest grane?? Nie wystarczyłoby poprosić poprostu o zmianę nicka jakiego admina?? :/
Napisano 20 Czerwiec 200420 l zaisate osobliwy user ... hmm ja też nic nie czaję; czyli jak już kłódka na topic?
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Jeśli AUDI R.I.P. to znaczy, że nei jesteś w stanie skończyć żadnego porządnego projektu. Z tym nickiem też nie jarze. o.O Po co takie zamieszanie.
Napisano 20 Czerwiec 200420 l czemu ze zmiana nicka wiaze sie odrazy niedokonczenie modelu?? popros admina to ci nick zmieni i bedziesz mogl dalej prowadzic tego Wipa.
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Wysłane przez beeper pewnie ma urodziny i bedzie egon15. LOL nie no, kolega egon ewidentnie przegina.
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Autor dobra ludzie beeper nie rozszyfrował:) bende miał właśnie nick EgoN 15:), a co do audi to narazie jest postuj bo mam problemy w budzie i na kompie jak siedze to tylko po 1 godzinke
Napisano 20 Czerwiec 200420 l geeezzz....... może zamiast aktualnego wieku wstaw sobie date urodzenia? ona sie nie będzie zmieniała... [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > kozioo]
Napisano 20 Czerwiec 200420 l proponuje zamknac ten topik jak i zbanowac IP tego usera . podrosnij jeszcze troche potem przyjdz na to forum .
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Eh.... nie rozumiem postępowania pana egona czternastego...:) Myślę że Ban , to trochę zadużo...ale faktycznie wykręca on tu na tym forum niezłe numery (chyba wszyscy wiedzą o jakim numerze mówię :)) Myślę że to z powodu jego wieku (wiek dorastania), chłopak ma rozdwojenie jaźni a teraz to nawet roztrojenie bo przecież był już: egon14,Zeus a teraz myśli że jest egon15 :)) Życzę owocnej pracy...i nie zaniedbuj tej audicy, bo dobrze ci szło... [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > enzo]
Napisano 20 Czerwiec 200420 l ...eee khem... khem, khem, kheeeeeerghrumk... :) nie wystarczyłby nick Egon ? byłby na długie lata przynajmniej... taka propozycja mała...
Napisano 20 Czerwiec 200420 l moze nie chce miec za duzo postow?! egon: popros moderatora zeby ci zmienil nick (chociaz po takich numerach to roznie bywa) i skoncz ta audice, wtedy forum ci wybaczy:P
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Wysłane przez Skilo egon: popros moderatora zeby ci zmienil nick (chociaz po takich numerach to roznie bywa) i skoncz ta audice, wtedy forum ci wybaczy:P egon zacytuje twoja wiadmomosc jaka dostalem na u2u: `APOLLO 13 to jest mój kumel z bloku a ja miałem tyko nicki: egon14, zeus, vero, veroo, kostek14` obiecales mi ze zostaniesz przy jednym nicku i skonczysz z robieniem sobie jaj. ostrzegalem. w twoim chorym przypadku zabanowanie nicka nic nie da wiec zostanie zabanowane IP. moze ci z ktorymi dzielisz lacze wybija ci z glowy takie wyglupy. . [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > SansSerif]