egon14 Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 no witam was sorka jescze raz za to co wczoraj było, ten nick ZEUS został juz skasowany i inne też, teraz bende tylko urzędował tylko na EGON14. i tu od nowa juz bez jaj zamieszczam wszystkie fotki te co byly na tamtym topicku + nowa fotka [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > egon14]
egon14 Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 niebende zamieszczał wszystkich fotek bo niema to sęsu więc zamieszcze tą najnowszą fotke
enzo Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 no to teraz pracuj....nad modelem \"egon14\"... ładnie się prezentuję...:)) P.S A co z twoim fiatem 125?
APOLLO 13 Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 No egon14 :) Ciągle patrze i patrze, i nie umiem wyjść z podziwu jak to dokładnie \"przekopiowałeś\" :D Oby dalej tak szło :]
egon14 Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 Skilo : tam będzie rowek enzo : narazie kumpel którego wciągłem w maxa to on sie nim zajmuje, a ja potsanowiłem skończyć coś do chol......:). moze jutro dam tył auta:)
Por@szek Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Ale jaja tej foty jeszcze nie widzialem. Toz to jest przerobione quattro prototype. Meczylem sie z nim troche jak robilem je w low poly :) Ale jest to bardzo wdzieczny modelik.Chociaz swiatla bardziej mi sie podobaja w wersji Quattro niz RSQ. Coz zobaczymy postepy, napewno bede Cie obserwowal wiec nie spieprz tego.
Triple X Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Witam :) Cóż w tym topicu panuje zbyt słoka atmosfera aż się lepi, więc trohche krytyki - która bedzue obejmowała bledy techniczne nie odwzorowania auta.Pogięta maska, skopane przejscie słupka w maske (róg szyby), krzywe koło(?). Poza tym w otworze na lampoy złe chamfery, ten pizdryk poprzeczny w powyzszym otworze nachodzi na karoserie cóż...lekko mówiac tragicznie. Przedłuzenie lampy do koła(?) skopnae. Atrapa nie zachwyaca mógłys porpacować :) Ale nie przejmuj się model posiada też dorbes trony...jego głowna zaleta jest.bedzie to (mam nadzieje(, .że go skończysz i plus za oryginalość :) Poza tym nie zapieprzaj tak z robitą ...masz czas wiec dokładnie naucz się nawyku dobrego i starannego układani siatki :) Pozdro
egon14 Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 elo ludziska. dziś zamieszczam fotki wlotu którego jescze niema:), oraz juz zaczołem troskze sie bawić z tyłem
Por@szek Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Razi mnie miejsce na reflektory moglbys troche nad nim popracowac, bo jednak rzuca sie ono najbardziej w oczy.
Pablo Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 I te nadkola takie krzywe:/, pokaż siatkę jeśli możesz. pozdr
Kryhas Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 sporo błędów w okolicach nadkoli i świateł, ale trzymam kciuki
egon14 Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 no witam. troszke mi sie jeszcze nadkola nie odgieły ale zato zrobiłem caly tył, czyli lampy, wloty i znaczek:) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > egon14]
xMark Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 hmm czy tylko ja nie widze obrazkow czy wszyscy tak maja??
SomsioD Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 xMark:Ja też nie widze obrazków ale mniejsza z tym. Egon14 to będezie chyba pierwsze autko jakie skończysz czyż nie ?????????????????? :p :d Pozdro RoMeT
APOLLO 13 Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 No egon14 ten tył nawet fajnie ci wyszedł. Mam nadzieje że skończysz to autko bo jest bardzo fajne i należałoby je skończyć :)
Kryhas Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 egon14 wiesz co jesdno mnie dziwi. Dlaczego lewe światła są inne niż drugie ?? Chodzi mi tu o diody.
Por@szek Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 a nie zamale te tylne reflektory?? Wrzuc refera, bo nie wiem czy ta wersja rozni sie od quattro, w kazdym badz razie nie jest to prosty model, ale jak dokladnie to dokladnie
egon14 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 NICK EGON14 (R.I.P) ORAZ AUDI RSQ (R.I.P) TERAZ NICK EGON14 JUZ NIEBENDZIE UZYWANY. NADAL BENDZIE TEN NIC ZALOGOWANY ALE TERAZ BENDE MIAŁ NOWY NICK NA TYM FORUM I TO JUZ BENDZIE MÓJ NICK NA STAŁE. W PRZYSZŁYM TYGODNIU BENDE MIAŁ NWY NICK
Gość User190 Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Nie czaję - co tymi nickami?? :/ Jestem zdegustowany zachowaniem ww. pana :| Co jest grane?? Nie wystarczyłoby poprosić poprostu o zmianę nicka jakiego admina?? :/
dzudzu Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 zaisate osobliwy user ... hmm ja też nic nie czaję; czyli jak już kłódka na topic?
Pussik Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Jeśli AUDI R.I.P. to znaczy, że nei jesteś w stanie skończyć żadnego porządnego projektu. Z tym nickiem też nie jarze. o.O Po co takie zamieszanie.
xMark Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 czemu ze zmiana nicka wiaze sie odrazy niedokonczenie modelu?? popros admina to ci nick zmieni i bedziesz mogl dalej prowadzic tego Wipa.
dirty Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Wysłane przez beeper pewnie ma urodziny i bedzie egon15. LOL nie no, kolega egon ewidentnie przegina.
egon14 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 dobra ludzie beeper nie rozszyfrował:) bende miał właśnie nick EgoN 15:), a co do audi to narazie jest postuj bo mam problemy w budzie i na kompie jak siedze to tylko po 1 godzinke
kozioo Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 geeezzz....... może zamiast aktualnego wieku wstaw sobie date urodzenia? ona sie nie będzie zmieniała... [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > kozioo]
Predator Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 proponuje zamknac ten topik jak i zbanowac IP tego usera . podrosnij jeszcze troche potem przyjdz na to forum .
enzo Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Eh.... nie rozumiem postępowania pana egona czternastego...:) Myślę że Ban , to trochę zadużo...ale faktycznie wykręca on tu na tym forum niezłe numery (chyba wszyscy wiedzą o jakim numerze mówię :)) Myślę że to z powodu jego wieku (wiek dorastania), chłopak ma rozdwojenie jaźni a teraz to nawet roztrojenie bo przecież był już: egon14,Zeus a teraz myśli że jest egon15 :)) Życzę owocnej pracy...i nie zaniedbuj tej audicy, bo dobrze ci szło... [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > enzo]
Loozack Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 ...eee khem... khem, khem, kheeeeeerghrumk... :) nie wystarczyłby nick Egon ? byłby na długie lata przynajmniej... taka propozycja mała...
illy Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 moze nie chce miec za duzo postow?! egon: popros moderatora zeby ci zmienil nick (chociaz po takich numerach to roznie bywa) i skoncz ta audice, wtedy forum ci wybaczy:P
SansSerif Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Wysłane przez Skilo egon: popros moderatora zeby ci zmienil nick (chociaz po takich numerach to roznie bywa) i skoncz ta audice, wtedy forum ci wybaczy:P egon zacytuje twoja wiadmomosc jaka dostalem na u2u: `APOLLO 13 to jest mój kumel z bloku a ja miałem tyko nicki: egon14, zeus, vero, veroo, kostek14` obiecales mi ze zostaniesz przy jednym nicku i skonczysz z robieniem sobie jaj. ostrzegalem. w twoim chorym przypadku zabanowanie nicka nic nie da wiec zostanie zabanowane IP. moze ci z ktorymi dzielisz lacze wybija ci z glowy takie wyglupy. . [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > SansSerif]
Rekomendowane odpowiedzi