Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nawet na moim komputerze, z poronioną przeglądarką, tragicznymi i niewytłumaczalnymi zwisami (żaden z informatyków jakich znam nie jest w stanie mi wytłumaczyć kosmicznych zjawisk, jakie mają miejsce na moim kompie) wszystko chodzi w jak największym porządku.

• Odpowiedzi 189
  • Wyświetleń 17,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a mi dalej sie zacina forum. wciaz F5. tak jest w kilku miejscach w warszawie, na neo i na kablowce.

Napisano

U mnie ostatnio znowu sie krzaczy... Ale przez pewien czas bylo zupełnie dobrze...

Napisano

No to jest maly problem jest w tej chwili kilka osob na forum pod tym drugim aderesem ale czemu stary nie dziala nie ma anej informacji ?

Napisano

ostatni żywi :>

sikham, salvator, rowr, pionier, mCh, leru...

(kolejność alfabetyczna)

widziałem to we snach... forum3d wykorzysta okazję i przejmie większość, adek nam rozda mody i sami w sześciu będziemy trolować na forum... hehe :>

Napisano

rotfl, nie ja nie dostanę wy wszyscy za to tak i będziecie się nademną znęcać... banować, usuwac wątki, edytować posty moje...

Napisano

Ehh no świetnie :)... Czuje sie jak jeden z ostatnich ludzi na ziemi :P ... Przedwczoraj prawie 200 ludzi online na forum ... a dzis nie wiecej jak 6 :P

Napisano

to promowanie bitwy 2d ;)

dziwne bo z adkiem nie ma kontaktu ... :/

Napisano

marcin: sprawdzałeś na icq i pod pościelą?

może nie zapłacił rachunku za prąd?

Napisano

Panowie :) proszę tak nie spekulować i zachować cierpliwość aż do momentu kiedy to co jest nie tak zostanie ogłoszone przez samego Adka, za wysłuchanie prośby z góry dziekuję

Napisano

Leru, to że jesteś ostatnim działającym moderatorem nie oznacza jeszcze że rządzisz :D

tylko pytanie jak może funkcjonować w takim stanie forum. Jednak jakieś środki trzeba podjąć, bo może zrobić się bardzo nieprzyjemnie jak jeszcze troszkę wody w Wiśle upłynie...

Napisano

Salvator -> fakt, że nie ma żadnego moderatora oprócz mnie nie oznacza, że można wszystko co ślina na palce przyniesie pisać; to, że moje kompetencje tu nie sięgają nie znaczy, że nie moge napisać czegoś w takich okolicznościach (równie dobrze to mogłeś Ty napisać).

I przestańcie siać panikę.

A poza tym - jest już Batou :>

Napisano

yeaaaa! anarchia! niszczyc zabijac grabic i gwalcic! zaraz zaloze watek ze zlym tematem ;)

Napisano

A moze tak juz skończycie OT od Salvatora zaczynając !!!

Napisano

...

koniec OT

...

pisanie koniec OT

to też OT

i to jest problem tego forum

a skoro temat tego wątku brzmi "problem z forum" to nie jest to już OT...

Bzyku, zastanawia mnie tylko jedno - czemu OTemnie zaczynając?

Napisano

Przyczyną problemów jest padnięcie DNS.

Adek upora się z tym najszybciej jak tylko będzie mógł.

EDIT: Poza tym to jest tylko tymczasowa zmiana adresu. Nie ma ofiar w ludziach ani nie zostały skażone żadne wodne zbiorniki więc nie ma co płakać, rozpatrywać jaki to jest wielki kryzys i stawiać R.I.P. nad max3d. Podejdźcie do tego jak do dnia z małą ilościa user`ów online, a od razu zrobi Wam się cieplej ;)

Napisano

Powiem Ci ze to jest jeden z lepszych dni w moim zyciu :)

Ciesze sie i czekam az adek sie upora ze wszystkimi problemami :)

ale ciesze sie z czego innego :) domyslcie sie :)

ta data powinna byc zapamietana na wieki ! 10. pazdziernik . 2004 ! :*

Napisano

Adek -> u chu chu widzę, że fax poszedł gdzie trzeba ;)