Napisano 3 Kwiecień 201113 l Tygodniowy Speed Modeling 31 : But 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli. 3. Czas Pracy 100 minut 4. Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. Deadline 10.04.2011 (Niedziela) godzina 24:00 POWODZENIA!
Napisano 8 Kwiecień 201113 l Mam takie pytanie w związku z tym, że pierwszy raz będe startował w TSM :) Czy czas jest przeznaczony tylko i wyłącznie na modeling, czy w tam czasie musze się wyrobić z ustawieniem studia?
Napisano 8 Kwiecień 201113 l smoku te wszystkie zmarszczki i wcięcia lepiej jest robić na wyższym subdivsie, masz lepszą kontrolę nad nimi i wygląda to miękko :) salut.
Napisano 8 Kwiecień 201113 l Dzięki blinq! :) Twoje też bardzo fajne Wiem Indian ale robiłem te zmarchy i wycięcie na suwak totalnie na pałę bo mi zostało 10 minut:) dzięki
Napisano 9 Kwiecień 201113 l Prawie jak (cały) but, czyli pół-but ;-) EDIT: Zwiększyłem rozdziałkę Edytowane 9 Kwiecień 201113 l przez AdiJager
Napisano 9 Kwiecień 201113 l sly rozwaliłeś mnie tym :) Ode mnie taki bucik robiony na b.szybko, jest dużo niedoróbek ale robiłem to na pałe żeby się wyrobić w 100 minutach i to jest efekt: salut.
Napisano 9 Kwiecień 201113 l Pierwszy raz na serio wchodzę w speed modelling. Takie kreskówkowe buciuszki, 30 minut
Napisano 10 Kwiecień 201113 l @dunuś założę się że dłużej zeszło Ci na zrobienie studia i render, niż na modeling, myślałem się się bardziej przyłożysz... @tomplus bardzo fajny model :) salut.
Napisano 10 Kwiecień 201113 l Uwierz mi indian dla Duny takie studyjko to jest ok. 3 minut :D:D I moge się założyć że jako refke użył zdjęcia swoich butów:D NIOCH NIOCH
Napisano 10 Kwiecień 201113 l indian... głos jak narazie na Ciebie. Jak widzę super wymodelowane zmarszki na jakiejś rzeczy to mogę w ciemno strzelać, że to Ty;) taka Twoja wizytówka powoli:D
Napisano 11 Kwiecień 201113 l Autor Smoku: no właśnie, bo chciałem założyć sondę a czegoś mi brakowało. btw na ile się nastawia sondę, 5 dni starczy?
Napisano 11 Kwiecień 201113 l sonda powinna trwać 3 dni... a i dorzuć jakąś adekwatną miniaturkę żeby było widać że to sonda :) salut.