szczuro Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Tygodniowy Speed Modeling 31 : But 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli. 3. Czas Pracy 100 minut 4. Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. Deadline 10.04.2011 (Niedziela) godzina 24:00 POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Fajne chciałem sobie butki ostatnio wymodelować to jest okazja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Tyle udało mi się zrobić w wyznaczonym czasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Mam takie pytanie w związku z tym, że pierwszy raz będe startował w TSM :) Czy czas jest przeznaczony tylko i wyłącznie na modeling, czy w tam czasie musze się wyrobić z ustawieniem studia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat85 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Bry dzień :) Trochę kanciasty ale czas się już kończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Moje pierwsze podzejście do TSM :) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Smoku: you ruin all the fun ;) Ech... Świetna praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 smoku te wszystkie zmarszczki i wcięcia lepiej jest robić na wyższym subdivsie, masz lepszą kontrolę nad nimi i wygląda to miękko :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dzięki blinq! :) Twoje też bardzo fajne Wiem Indian ale robiłem te zmarchy i wycięcie na suwak totalnie na pałę bo mi zostało 10 minut:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 tylko dla wyjaśnienia: tex inspiracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 (edytowane) Prawie jak (cały) but, czyli pół-but ;-) EDIT: Zwiększyłem rozdziałkę Edytowane 9 Kwiecień 2011 przez AdiJager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 sly: kocham to :d jeszcze jakby skórzane były. głosuję na sly! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Hehe toś mnie sly rozwalił teraz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 sly rozwaliłeś mnie tym :) Ode mnie taki bucik robiony na b.szybko, jest dużo niedoróbek ale robiłem to na pałe żeby się wyrobić w 100 minutach i to jest efekt: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Indian Twoje na pałe wygląda 5 razy lepiej niż moje na pałę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Pierwszy raz na serio wchodzę w speed modelling. Takie kreskówkowe buciuszki, 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Dunuś, myszka miki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 kto wie, coś w ten deseń :) długie jak bocian nogi zabijają iluzję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomplus Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Mój pierwszy speed modeling na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 @dunuś założę się że dłużej zeszło Ci na zrobienie studia i render, niż na modeling, myślałem się się bardziej przyłożysz... @tomplus bardzo fajny model :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Uwierz mi indian dla Duny takie studyjko to jest ok. 3 minut :D:D I moge się założyć że jako refke użył zdjęcia swoich butów:D NIOCH NIOCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 zapewne model nie zajął dużo więcej czasu :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomplus Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Ciekawe czy ktoś zgadł jaki owoc był inspiracją dla mojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 indian... głos jak narazie na Ciebie. Jak widzę super wymodelowane zmarszki na jakiejś rzeczy to mogę w ciemno strzelać, że to Ty;) taka Twoja wizytówka powoli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 ej Smoku co się stało z twoją pracą ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Smoku: no właśnie, bo chciałem założyć sondę a czegoś mi brakowało. btw na ile się nastawia sondę, 5 dni starczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 sonda powinna trwać 3 dni... a i dorzuć jakąś adekwatną miniaturkę żeby było widać że to sonda :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi