Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość sonic100
Napisano

Początkujący facecik jak ja i kilka montaży...

Napisano

pokazywalem kumplowi jak zrobic snieg nic nadzwyczajnego i nie dokladnie zrobione ale moze tutka napisze ;) jak mi sie bedzie chcialo :)

snieg3ni.jpg

Napisano

To moze cos ode mnie... gosc na desce plywajacy po autostradzie,

niecodzienne "kregi zbozowe" (najpierw musialem usunac oryginalne)

oraz cordoba na falach

Napisano

Witam!.

Wykonałem sobie od taki, nawet nie wiem czy to powinno nazywać się fotomontaż ale nie chciałem zaśmiecać głównego forum :] po zaśmiecam ten wątek. Przepraszam za wolny serwer ale nie chciałem umieszczać mniej szczegółowego obrazka.

Link: http://www.tibik.obywatel.pl/k23.jpg

Pozdrawiam!.

Napisano

I dobrze, i dobrze... Genialne zdjęcie, ale co konkretnie z nim zrobiłeś? I skąd znalazłeś taką fajną brazylijską stronkę z panienkami? :)))

Napisano
I dobrze, i dobrze... Genialne zdjęcie, ale co konkretnie z nim zrobiłeś? I skąd znalazłeś taką fajną brazylijską stronkę z panienkami? :)))

mysle ze chodzi tu o 6 palcow ale moge sie mylic ;)

Napisano

No nie widzicie?? ma tylko 3 palce u dloni ! ;)

Wert: zdjecie znalazlem zupelnie przypadkiem w sieci. Wiesz.. przegladajac kwartalnik astronomiczny czy cos.. ;)

Napisano

Heh, co? Tez chcial byc wielki i ruszyl w strone mleczka? ;) Gdyby nie kropki na szklanej wazie i te dwie plamy po prawej, to byloby super (zle dobrana perspektywa), ale i tak jest fajne!

Napisano

mam nadzieje ze sie dobrze wstrzelilem z tym matem - zazwyczaj siedze w innych dzialach - jest to speed z ostatniego projketu jaki przygotowywalem przy okazji wydrukow wielkoformatowych - projekt citroena berlingo - kiepski kadr - problemy z tle (przednia szyba) - (kiedy robilem zdjecia skupialem sie na powierzchni do zadruku) tak czy siak znalazlem chwile wolnego czasu aby wykonczyc go nieco

pozdro

rzuq

wymiar_prawy5-popodlstrony.jpg

Napisano

dzis dorobilem kilka detali i poprawilem kadr , dymek niestety tylko taki bo wiecej nie wycisne bez tabletu // w sumie czemu by tego nie wykonczyc(?) - mysle co zrobic z przednia szyba... musze jeszcze nieco zaokraglic bryle oraz zadbac o reflektory

macie jakies porady jak usunac tlo z przedniej szyby i zgrabnie to zaretuszowac?

pozdrawiam

rzuq

wymiar_prawy5-popodlstrony5.jpg

Napisano

;] wlasciwie to nie widze przeszkod gdyz i tak wyszedlem juz ponad to czego wymagal ode mnie klient (kolejne wersje do niego nie trafia wiec moge sobie podarowac oryginalna kolorystyke logotypu, czcionki, teksty)... ale prawde mowiac dalsze dlubanie przy tym projekcie przestalo mnie bawic ... pozostaje czekac na kolejny kawalek miesa do ktorego bede mogl cos wiecej od siebie wlozyc

pozdro dla wszystkich

rzuq

ps. oryginalny wzor do druku ma ok 14kx8kpx

Napisano

troche za jasno na ziemi i samolocie przy takim dymie :P po drugie jak światło jest z tamtej strony to czemy cien nie pada w drugą :P ale ogólnie pozytywnie.

Gość _Kreska_
Napisano

to nie mial byc cien a okopcena ziemia :D, troche widac nie wyszla.

Napisano
dzis dorobilem kilka detali i poprawilem kadr , dymek niestety tylko taki bo wiecej nie wycisne bez tabletu // w sumie czemu by tego nie wykonczyc(?) - mysle co zrobic z przednia szyba... musze jeszcze nieco zaokraglic bryle oraz zadbac o reflektory

macie jakies porady jak usunac tlo z przedniej szyby i zgrabnie to zaretuszowac?

pozdrawiam

rzuq

wymiar_prawy5-popodlstrony5.jpg

sie przyczepie... przez szybe dalej widac to okno...

Gość _Kreska_
Napisano

taa, nie lepiej byloby po prostu wyciac srodek i domalowac jakies refleksy ze niby szyba jest? I nie wiem czy to tylko u mnie ale strasznie na dole ciemno, nie widac dolnej lini samochodu.

Napisano

Tortur: pomysł z Obcy v. Adam - super... przydaloby sie wiecej freskow przerobic... :) może z tym okiem to juz przesada.. ale ogólnie -komiczne..

pozdrawiam