adek Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 W internecie pojawił się właśnie nowy oficjalny demo reel architektoniczny V-Ray'a. Warto obejrzeć, obrazy miłe dla oka, tym bardziej, że otwierają go wizualizacje Polaka - Pawła Podwojewskiego (prace, które znajdziecie również na naszym forum). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1996
Mr_SAN Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 Zostałem zniszczony... Chyba jednak pora znaleźć sobie jakieś pole i zacząć uprawiać ziemniaki. Poziom niektórych prac jest jak dla mnie niedościgniony :)
olaf Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 ktoś tam chyba z zazdrości przyjął konwencję dzielenia ekranu i szatkowanie tak pięknych artów. Szejm na niego.
deshu Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 No właśnie. I niech ktoś mi powie, po co mi powolne unbiasy. Piękne ujęcia. Mr_SAN - to są jak widzisz najlepsi z najlepszych. Ktoś musi robić te tańsze rzeczy (i też wcale nie wyjdzie na tym źle:) )
Adam_Guzowski Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 Zabijcie,ale mnie się to w ogóle nie podoba, :] Ot,zlepek wizek,było tego już sporo i będzie drugie tyle,żadne tam och i ach ...
comander_barnik Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 Nic szczególnego nie pokazali. Niedość że w 720p to jeszcze z szumem i blurem niszczącym cały efekt.
plasti Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 kurde, widac niezla przepasc pomiedzy pracami simonahc a reszta, niebo a ziemia, wyjatkiem jest jedynie lightfeel viz
Neaniver Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Unbiasy unbiasami ale w vrayu bez porządnego postprocessa nic nie wyglądałoby tak pięknie. Drugie tyle pracy trzeba włożyć w Photoshopie lub AFXie. Maxwell wypluwa rendery nad którymi trzeba później mniej siedzieć i gładzić. Każdy kij ma dwa końce :-)
deshu Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 :) Czy to normalne ze właściwie wszystkie te obrazki już wcześniej widziałem i pamiętałem ? :) Ok, z najlepszymi z najlepszych to przesadziłem.
Camel Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 w 0:01 słychać strzały ;)) Najepsze jak dla mnie Motyw i Lightfeel Viz, wyróźnienie tych prac czuję podobnie jak plasti. Zabrakło tu udziału Alexa Romana :( Pora umrzeć albo wziąć się do roboty :p
NV Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Prezentacje studia 'MOTYW' już miałem okazję zobaczyć na Procad w Gdańsku, wiedziałem, że to się znajdzie w jakieś vraowskiej kompilacji i o, prosze :)
simonhc Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Bardzo miła niespodzianka! Dziekuję wszystkim za dobre słowo i wsparcie w nierównej walce z vertexami;)
adek Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Napisano 22 Wrzesień 2011 simonhc: a ty coś wysyłasz na konkurs? http://max3d.pl/news.php?id=1993 Ktoś musi dać się namówić!
viz.k Napisano 22 Wrzesień 2011 Napisano 22 Wrzesień 2011 ladny urozmaicony reel, pare perełek bylo ale tez pare ujec których wg mnie odbiegalo jakoscia od reszty nierowno
Rekomendowane odpowiedzi