Napisano 20 Wrzesień 201113 l W internecie pojawił się właśnie nowy oficjalny demo reel architektoniczny V-Ray'a. Warto obejrzeć, obrazy miłe dla oka, tym bardziej, że otwierają go wizualizacje Polaka - Pawła Podwojewskiego (prace, które znajdziecie również na naszym forum). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1996
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Zostałem zniszczony... Chyba jednak pora znaleźć sobie jakieś pole i zacząć uprawiać ziemniaki. Poziom niektórych prac jest jak dla mnie niedościgniony :)
Napisano 20 Wrzesień 201113 l ktoś tam chyba z zazdrości przyjął konwencję dzielenia ekranu i szatkowanie tak pięknych artów. Szejm na niego.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l No właśnie. I niech ktoś mi powie, po co mi powolne unbiasy. Piękne ujęcia. Mr_SAN - to są jak widzisz najlepsi z najlepszych. Ktoś musi robić te tańsze rzeczy (i też wcale nie wyjdzie na tym źle:) )
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Zabijcie,ale mnie się to w ogóle nie podoba, :] Ot,zlepek wizek,było tego już sporo i będzie drugie tyle,żadne tam och i ach ...
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Nic szczególnego nie pokazali. Niedość że w 720p to jeszcze z szumem i blurem niszczącym cały efekt.
Napisano 20 Wrzesień 201113 l kurde, widac niezla przepasc pomiedzy pracami simonahc a reszta, niebo a ziemia, wyjatkiem jest jedynie lightfeel viz
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Unbiasy unbiasami ale w vrayu bez porządnego postprocessa nic nie wyglądałoby tak pięknie. Drugie tyle pracy trzeba włożyć w Photoshopie lub AFXie. Maxwell wypluwa rendery nad którymi trzeba później mniej siedzieć i gładzić. Każdy kij ma dwa końce :-)
Napisano 21 Wrzesień 201113 l :) Czy to normalne ze właściwie wszystkie te obrazki już wcześniej widziałem i pamiętałem ? :) Ok, z najlepszymi z najlepszych to przesadziłem.
Napisano 21 Wrzesień 201113 l w 0:01 słychać strzały ;)) Najepsze jak dla mnie Motyw i Lightfeel Viz, wyróźnienie tych prac czuję podobnie jak plasti. Zabrakło tu udziału Alexa Romana :( Pora umrzeć albo wziąć się do roboty :p
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Prezentacje studia 'MOTYW' już miałem okazję zobaczyć na Procad w Gdańsku, wiedziałem, że to się znajdzie w jakieś vraowskiej kompilacji i o, prosze :)
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Bardzo miła niespodzianka! Dziekuję wszystkim za dobre słowo i wsparcie w nierównej walce z vertexami;)
Napisano 22 Wrzesień 201113 l Autor simonhc: a ty coś wysyłasz na konkurs? http://max3d.pl/news.php?id=1993 Ktoś musi dać się namówić!
Napisano 22 Wrzesień 201113 l ladny urozmaicony reel, pare perełek bylo ale tez pare ujec których wg mnie odbiegalo jakoscia od reszty nierowno