Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W internecie pojawił się właśnie nowy oficjalny demo reel architektoniczny V-Ray'a. Warto obejrzeć, obrazy miłe dla oka, tym bardziej, że otwierają go wizualizacje Polaka - Pawła Podwojewskiego (prace, które znajdziecie również na naszym forum).

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1996

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zostałem zniszczony... Chyba jednak pora znaleźć sobie jakieś pole i zacząć uprawiać ziemniaki. Poziom niektórych prac jest jak dla mnie niedościgniony :)

Napisano

No właśnie. I niech ktoś mi powie, po co mi powolne unbiasy.

Piękne ujęcia.

Mr_SAN - to są jak widzisz najlepsi z najlepszych. Ktoś musi robić te tańsze rzeczy (i też wcale nie wyjdzie na tym źle:) )

Napisano

Unbiasy unbiasami ale w vrayu bez porządnego postprocessa nic nie wyglądałoby tak pięknie. Drugie tyle pracy trzeba włożyć w Photoshopie lub AFXie. Maxwell wypluwa rendery nad którymi trzeba później mniej siedzieć i gładzić. Każdy kij ma dwa końce :-)

Napisano

:) Czy to normalne ze właściwie wszystkie te obrazki już wcześniej widziałem i pamiętałem ? :)

Ok, z najlepszymi z najlepszych to przesadziłem.

Napisano

w 0:01 słychać strzały ;))

Najepsze jak dla mnie Motyw i Lightfeel Viz, wyróźnienie tych prac czuję podobnie jak plasti.

Zabrakło tu udziału Alexa Romana :(

Pora umrzeć albo wziąć się do roboty :p

Napisano

Prezentacje studia 'MOTYW' już miałem okazję zobaczyć na Procad w Gdańsku, wiedziałem, że to się znajdzie w jakieś vraowskiej kompilacji i o, prosze :)