Rozpu Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 fajny ten auto ostatni wielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 4 Maj 2014 Autor Share Napisano 4 Maj 2014 a dziękuje :D no mam nadzieję ,że lepszy od ostatniego którego malowałam :D tak jak ten http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=79941&page=18 pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Co jakiś czas trzeba czymś zarzucić ,że teczka się nie zakopała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 9 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2014 w między czasie tak zwanym pomiędzy pracą wyszarpane ;) ... Pierwsze graffiti :P Jeśli ktoś miałby jakieś rady odnośnie capów i puszek z odpowiednim ciśnieniem to chętnie wysłucham. Ponoć te z montany black mają za wysokie ciśnienie :P nie mam pojęcia XD jakoś tak harleqinowo wyszło XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Czacha dymi :D -speed 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 a ja to chyba Panią kojarzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2014 to moja sąsiadka :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 aktywacja na max-ie ;) szybciochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 szybkie...cięzko to nazwać "studium" ,ale chyba tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2014 Hej :) trochę moich szkicajków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Postanowienie noworoczne...wyjście z comfortzona w którym utknęłam. Edytowane 28 Grudzień 2014 przez Soulinka12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 28 Grudzień 2014 Share Napisano 28 Grudzień 2014 ten swistak ma slodziasty pyszcze :)! podpisuje sie tez oboma rekami pod noworocznym postanowniem. a te czerwone kamulce z thumbnaili naprawde ladnie wyszly :) dzialasz dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2014 dzięks wielkie Betty :) postanowienia noworoczne są bardzo ważne :D landscap'y to moja bolączka ...musze sie za to wziąść jak i za całą resztę XD haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 30 Grudzień 2014 Share Napisano 30 Grudzień 2014 Bardzo fajnie rysujesz twarze, są takie żywe i świadome, z ekspresją. Ciekawy jestem wyników postanowień noworocznych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 31 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2014 hej DraxMustHurt :) dzięki wielkie :) Miło słyszeć ,że moje ludźki się podobają . No mam nadzieję ,że wyjście z komfortowego tematu podniesie mi skilla odrobinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2015 Hej wszystkim ! praca mnie totalnie pochłoneła od tego czasu i obiecane enviro mi uciekło choć przybrało inną postać w pracy (fotomontaży :P ) więc musze sie wziasc w garsc na wolnym i je w koncu zrobić ;) jako ze na enviro potrzebuje czasu i skupienia tytanicznego ,a na postacie jakos samo wychodzi to wiadomo jak to jest z tym comfortzone :P coś jak ze słodyczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Hej :) Postaraj sie jak najwiecej cwiczyc z natury. Portrety rysowane z roznych punktow widzenia, konstrukcja twarzy itd itp :) Wzbogaci to twoj cartoonowy styl i zapobiegnie wpadaniu w maniere. Ostatnie szkice b fajne i buzki z /263/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Hej Dagoo ;) dzięki ! to jest bardzo cenna uwaga , i chętnie wykorzystam ten pomysł na ćwiczenia w tym kierunku . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 18 Marzec 2016 Autor Share Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Hej , w pewnien bardzo przewrotny sposób udało mi się zrobić kilka envir ;) choć jest to dla mnie temat ciężki .Dużo lepiej czuje się w portretach itp postaci itd. (illustracje odleżały prawie rok oprócz ostatnich sztuk ,więc mam nadzieje ,że w tym roku będzie lepiej ;) ) Illustracje które zrobiłam dla Nawia Games do gry Mahjong Huntress Ilustracje do prywatnej książki Krystiana Ławreniuka ;) i coś z własnej inwencji concept envirko by Weronika Daniel, on Flickr Edytowane 18 Marzec 2016 przez Soulinka12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 21 Marzec 2016 Autor Share Napisano 21 Marzec 2016 Ostatnio motywacja i czas wzrosły ,więc postanowiłam wziąść udział w szkicowaniu codziennie przez rok , fakt ,że szału czasowego długo nie poodczuwam ,ale mam nadzieję ,że to spowoduje jakieś zmiany w moim poziomie ;) Stawiam na razie głównie na ołówek , ale po prawie miesiącu stwierdzam ,że monotnie to wypada więc będzie i digital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 15 Listopad 2017 Autor Share Napisano 15 Listopad 2017 (edytowane) Hej dawno mnie nie było ,więc zarzucam Inktobera Edytowane 15 Listopad 2017 przez Soulinka12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 Update XD Rzeczy z kursu z Konradem Czernikiem z Fenomenarium ;D Odkurzam teczkę XD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 2 years later... No i to się nazywa update 😀 Witamy po przerwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 7 minut temu, adek napisał: 2 years later... No i to się nazywa update 😀 Witamy po przerwie! bardzo dziękuję 😄 super że jest gdzie wrócić ,serwis nabiera nowego życia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 Staramy się aczkolwiek czekamy na jeszcze jedną modyfikację zlecona na zewnątrz - galeria. Wtedy pewnie opiszę wszystko i napiszę newsa na ten temat. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 Mamy takie czasy, że muszę zapytać (i to całkiem serio)- to jest czyste 2d, 2d wspomagane 3d czy czyste 3d? xD Tak czy owak bardzo fajnie porobione 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 Hej Ravirr :) no wieeem teraz to różnie może być ;D i dzięki ! :) podrzucam wcześniejsze etapy : siekierki photobash na podstawie linearu , skrzynie najpierw szkic na linearcie, potem modelik i na to photoshopie nałożona textura. broń to mix photobashu i szybki modelik jako podstawka w momencie próby ustawienia kosmicznego plecaka XD 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 Ej ale te toporki to chyba nawet bardziej mi się podobają niż w wersji całkiem rysunkowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Październik 2020 Autor Share Napisano 12 Październik 2020 3 minuty temu, RaVirr napisał: Ej ale te toporki to chyba nawet bardziej mi się podobają niż w wersji całkiem rysunkowej! hahaha czyli w sensie w wersji z photobashem lepsze ? 😉 tak finalnie chciałam spróbować jaka jest moja granica wykończenia czegoś w tej technice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Październik 2020 Share Napisano 12 Październik 2020 BOŻE NIE, poszedłem nie tym tropem w myślach 😄 rysunkowe bardziej mi się podobają! xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Październik 2020 Autor Share Napisano 14 Październik 2020 mialam odpisać i tylko emotke dalam (lol) . No to mnie zaskoczyłeś .Myślalam ,że te wygłaskane są lepsze XD ;D a jak ktos zobaczy te szkice to powie ,że weś sie pani schowaj ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 14 Październik 2020 Share Napisano 14 Październik 2020 Te toporki sa super, dawaj tutaj wiecej! Milo widziec taki ruch w teczkach 🙂 p. ta hildowa miniaturka mi sie straszliwie podoba ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Październik 2020 Autor Share Napisano 14 Październik 2020 dzięki wielkie Betty ! 🙂 no właśnie już mi doradzano nie wrzucać tej pracy do folio Xd bo to jest study color z Nicholasa Kole Xd i doszły mnie słuchy ,że ktoś może pomyśleć ,że sobie jego własność intelektualną przywłaszczam,choć też mi sie podoba XD mimo ,że podpisalam je jako color study XD 🙃 więc pewnie jak mi sie teraz przypomniało to usunę Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Październik 2020 Autor Share Napisano 14 Październik 2020 (edytowane) Siemanko ,no jak tak na raty updajtuje XD Efekt kursu z Bożenką Chądzińską o Enviro dla gry 2d/2,5d (Fenomenarium we Wro) . Koncept w photoshopie .Filmik ,efekt, animacje robione w całości w Unity . Bożenka jest świetną prowadzącą i polecam z ręką na sercu 😄 Edytowane 14 Październik 2020 przez Soulinka12 literówka, za duzy rozmiar pliku jak na jeden post 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Październik 2020 Autor Share Napisano 14 Październik 2020 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 1 Listopad 2020 Autor Share Napisano 1 Listopad 2020 Te płótno czekało 12 lat na to ,żeby zostać zamalowane XD prokrastynacja level hard 😅 Macie jakieś rady odnośnie malowanie akrylami ? XD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Listopad 2020 Share Napisano 1 Listopad 2020 Bardzo dostojny kotek 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 2 Listopad 2020 Share Napisano 2 Listopad 2020 11 godzin temu, Soulinka12 napisał: Macie jakieś rady odnośnie malowanie akrylami ? XD Taka paleta z mokrym podkładem, która opóźnia schnięcie farb pomaga nie zwariować. Możesz też użyć medium opóźniające, ale to trzeba domieszać za każdym razem, więc już mniej pomaga nie zwariować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 2 Listopad 2020 Autor Share Napisano 2 Listopad 2020 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: 15 godzin temu, Soulinka12 napisał: Taka paleta z mokrym podkładem, która opóźnia schnięcie farb pomaga nie zwariować. Możesz też użyć medium opóźniające, ale to trzeba domieszać za każdym razem, więc już mniej pomaga nie zwariować. o dzięki wielkie EthicallyChallenged ! no w właśnie widzę nawet ,że na internecie jest jak zrobić samoróbki ;D no to będę szukać gąbki jakiejś ;D noo schną mega szybko .Mi sprawia problem organizacja palety na tacce, ale widziałam fajny kanał o malowaniu tradycyjnym tylko ,że olejami XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 2 Listopad 2020 Share Napisano 2 Listopad 2020 Moja rada odnosnie akryli i nieuzytych plocien - oddac dzieciom, wykorzystaja w dwie sekundy, a ze skory ladnie sie farby zmywaja 😄 a tak na serio swietnie wyszlo plocienko 🙂 Bardzo podoba mi sie te enviro i miloby zobaczyc kiedys wiecej w twoim wykonaniu 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 2 Listopad 2020 Autor Share Napisano 2 Listopad 2020 16 minut temu, BetiiX napisał: Moja rada odnosnie akryli i nieuzytych plocien - oddac dzieciom, wykorzystaja w dwie sekundy, a ze skory ladnie sie farby zmywaja 😄 a tak na serio swietnie wyszlo plocienko 🙂 Bardzo podoba mi sie te enviro i miloby zobaczyc kiedys wiecej w twoim wykonaniu 🙂 hahaha XD Betty nie musiałam oddawać nawet dzieciom 😉 młody sam przyszedł i tylko usłyszałam zgrzyt ołówka na płótnie 🤣 Och enviro to teraz moja miłość XD jak ich kiedyś nienawidziłam tak teraz uwielbiam XD w pracy się mocno spalam z rzeczami interaktywnymi to po robocie obecnie odbijam sobie granie za 4 lata wstecz XD ale pomysł jest świetny ,żeby stworzyć coś nowego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 16 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2020 Hejka , wrzucam Pana Dynia ;D stęskniłam się za postaciami , 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 jestem jeszcze w procesie malowania ,ale pewnie trochę odleży do weekendu XD bo w tygodniu nie ma jak siąść to wrzucam ;D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Poza tym, że gość wygląda jakby biegł na krześle to wygląda git 🙂 Wydaje mi się, że powinnaś popatrzeć na biegaczy jakie pozy przybierają w czasie biegu. Na pewno nie mają dwóch nóg do przodu w jednym momencie, no chyba, że się skradają/skaczą/siedzą na kiblu 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Zgadzam się z @blood_brother, dla mnie wygląda jakby na wrotkach jechał czy coś 🙂 Samo zamalowanie jednej nogi już poprawia pozę. Ramiona i nogi idą w przeciwne strony - jak ręka z przodu to noga z tyłu i odwrotnie. Nie jestem pewien co postać z tyłu robi, jest mocno obrócona, jakby czymś właśnie rzuciła raczej niż biegła. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 nom w sumie obrazek by lepiej wygladal jakby ta noga byla domalowana, bardziej 3d by bylo 🙂 nawet w blurze moze byc. A tak to super 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 42 minuty temu, blood_brother napisał: Poza tym, że gość wygląda jakby biegł na krześle to wygląda git 🙂 Wydaje mi się, że powinnaś popatrzeć na biegaczy jakie pozy przybierają w czasie biegu. Na pewno nie mają dwóch nóg do przodu w jednym momencie, no chyba, że się skradają/skaczą/siedzą na kiblu 🙂 Co zrobisz jak nic nie zrobisz XD poprawię ! XD daje refke jaką użyłam i skąd wzięła się ta dziwna poza na Małysza . 20 minut temu, SebastianSz napisał: Zgadzam się z @blood_brother, dla mnie wygląda jakby na wrotkach jechał czy coś 🙂 Samo zamalowanie jednej nogi już poprawia pozę. Ramiona i nogi idą w przeciwne strony - jak ręka z przodu to noga z tyłu i odwrotnie. Nie jestem pewien co postać z tyłu robi, jest mocno obrócona, jakby czymś właśnie rzuciła raczej niż biegła. Dzięki wielkie za podmalówkę, bardzo mi pomogłeś zobaczyć że da się uratować nie przemalowując pół ilustracji .Postać z tyłu nie będzie biegła .Ona się obraca za złodziejaszkiem ,więc w zasadzie biodra powinna mieć w drugą stronę XD więc to jest ogólnie jeszcze pewnie kombinatoryka stosowana w trakcie. 14 minut temu, KLICEK napisał: nom w sumie obrazek by lepiej wygladal jakby ta noga byla domalowana, bardziej 3d by bylo 🙂 nawet w blurze moze byc. A tak to super 🙂 Na pewno nie obędzie się bez wtopy ,ale walczyć będę o tę nogę 😉 Dziękuję za tak liczne skomentowanie 🙂 na pewno jak widać noga jest do bani ,a ja jeszcze podziałam w temacie na weekend może uda się uratować to ;D Dzięki jeszcze raz ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Trochę niefortunna refka w takim razie, bo chociaż na niej też poza wydaje się być średnio naturalna to broni się tym, że widać kawałek stopy. No i tak jak @SebastianSzmówił, kończyny zawsze na krzyż 🙂 Owszem da się zrobić jak na refce, ale to są wyjątkowe sytuacje i raczej będą w pierwszej chwili odczytane za nienaturalne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Refka zła i crop niefortunny pogorszył sprawę 😞 Odradzałbym refki 3D, szczególnie do postaci w ruchu, lepiej popatrzeć się na zdjęcia prawdziwych ludzi, wtedy przynajmniej jest gwarancja, że to możliwa poza 🙂 Wiem, że czasem ciężko o dokładną refkę, może rzuć okiem na https://www.bodiesinmotion.photo/ Scotta Eatona, tam jest masa zdjęć całych sekwencji ruchu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 ALE BUZIA I WYKOŃCZENIE LUDZIKA COZAK! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi