Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Badania dowiodły, że po dużej dawce alkoholu Hobbit kręci się wokół

własnej osi. Nie na tym jednak się dziś skupimy. W Internecie właśnie

zadebiutował czwarty materiał filmowy ukazujący kulisy kręcenia nowej

superprodukcji Petera

Jacksona.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2081

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

!!!Wszystko spoko, ale kolesie od konceptow pracujacy w stereo na papierze mnie zmasakrowali!!!

Napisano

Nie chcę wyjść na głupa (którym jestem:D) ale oni se chyba jaja z tym rysowaniem 3D robili!!

Napisano

: ) Mozna co najwyzej sobie obrazek na layerach narysowac a potme w komputerze zlaczyc na warstwach w compo by miec anaglif co zreszta jest prostsze i szybsze. Ewidentnie zrobili sobie zart, ale to jest dobry zart : >

Napisano

Z rozmachem jak zawsze... Mi w całej tej serii tylko jedno drażni... że Gandalf - największy kozak magii śródziemia biega i napiernicza orków mieczem... z tego co widziałem tutaj też poszli tą drogą... totalny absurd... stary dziadek bierze na klatę 5 orków i dawaj mieczem...

Napisano

a Peter wygląda co raz gorzej... taki menel w sweterku ;)

Napisano

Ja chce już iść na ten film do kina! :) dawać go tu! ;)

P.S.

Kto by powiedział przed laty, że reżyser Braindead (Martwica Mózgu) będzie robił tak świetne filmy :)

Edytowane przez Mortom

Napisano

Jedno co smuci to te cholerne 3d... i znowu będą problemy, żeby znaleźć w kinach normalną wersję 2d... :/

Napisano
Z rozmachem jak zawsze... Mi w całej tej serii tylko jedno drażni... że Gandalf - największy kozak magii śródziemia biega i napiernicza orków mieczem... z tego co widziałem tutaj też poszli tą drogą... totalny absurd... stary dziadek bierze na klatę 5 orków i dawaj mieczem...

W książce też miał miecz przecież, Glamdring. Bardzo byłem zawiedziony, że w LOTR nie lśnił na niebiesko jak the Sting Froda (a powinien). To, że bierze na klatę orków to też nic dziwnego, w końcu jest Majarem.