Napisano 8 Listopad 201113 l Badania dowiodły, że po dużej dawce alkoholu Hobbit kręci się wokół własnej osi. Nie na tym jednak się dziś skupimy. W Internecie właśnie zadebiutował czwarty materiał filmowy ukazujący kulisy kręcenia nowej superprodukcji Petera Jacksona. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2081
Napisano 8 Listopad 201113 l !!!Wszystko spoko, ale kolesie od konceptow pracujacy w stereo na papierze mnie zmasakrowali!!!
Napisano 8 Listopad 201113 l Nie chcę wyjść na głupa (którym jestem:D) ale oni se chyba jaja z tym rysowaniem 3D robili!!
Napisano 8 Listopad 201113 l : ) Mozna co najwyzej sobie obrazek na layerach narysowac a potme w komputerze zlaczyc na warstwach w compo by miec anaglif co zreszta jest prostsze i szybsze. Ewidentnie zrobili sobie zart, ale to jest dobry zart : >
Napisano 9 Listopad 201113 l Ciekawe czy te ich 48 Redów też gubi klatki... pewnie okaże się w edycji za rok...
Napisano 9 Listopad 201113 l Nie ma co czekać w niepewnosci, Hobbit będzie równie dobry jeśli nie lepszy. Ale serio.... koncepty w stereoskopii? Facepalm ^^
Napisano 9 Listopad 201113 l Z rozmachem jak zawsze... Mi w całej tej serii tylko jedno drażni... że Gandalf - największy kozak magii śródziemia biega i napiernicza orków mieczem... z tego co widziałem tutaj też poszli tą drogą... totalny absurd... stary dziadek bierze na klatę 5 orków i dawaj mieczem...
Napisano 9 Listopad 201113 l Ja chce już iść na ten film do kina! :) dawać go tu! ;) P.S. Kto by powiedział przed laty, że reżyser Braindead (Martwica Mózgu) będzie robił tak świetne filmy :) Edytowane 9 Listopad 201113 l przez Mortom
Napisano 14 Listopad 201113 l Jedno co smuci to te cholerne 3d... i znowu będą problemy, żeby znaleźć w kinach normalną wersję 2d... :/
Napisano 14 Listopad 201113 l Z rozmachem jak zawsze... Mi w całej tej serii tylko jedno drażni... że Gandalf - największy kozak magii śródziemia biega i napiernicza orków mieczem... z tego co widziałem tutaj też poszli tą drogą... totalny absurd... stary dziadek bierze na klatę 5 orków i dawaj mieczem... W książce też miał miecz przecież, Glamdring. Bardzo byłem zawiedziony, że w LOTR nie lśnił na niebiesko jak the Sting Froda (a powinien). To, że bierze na klatę orków to też nic dziwnego, w końcu jest Majarem.