przems Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 (edytowane) a oto nowe zadanie - dizajnerski PENDRIVE Edytowane 15 Listopad 2011 przez przems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Było!;p Znaczy był temat pt. Telefon komórkowy. Ale to raczej dość podobne. No nic. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 może przejdzie, teraz telefon futurystyczny , odlotowa obudowa itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 fakt było :) moze jeszcze zmienisz temat? bo z tego co pamietam bylo duzo conceptow, sam robilem taki futurystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 ok ok , w tygodniu wstawię inną propozycję ale już bez zmian, przywilej wygranego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 a zatem nowy temat , miłego dłubania! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirastlynn Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 (edytowane) No cóż... 1sze poważne udzielenie się na forum i od razu peszek, bo się spóźniłem - ale mimo to wrzucę. Telefon w założeniu przypominający ludzką twarz. Na środku lampa błyskowa, obiektyw Carl-Zeiss taki jak w starych małych soniakach typu DSC S-40. Po dodaniu podstawki uznałem, że kojarzy się z Darth Vaderem, co w założeniu jest fajne, więc i taki render wrzuciłem ;-) 2 ekrany i 2 pady to 2 razy większa przyjemność z wspólnej gry w Angry Birds z przyjacielem. 105 minut: PS Do czasu wykonania liczy się czas wymyślania (np. szkicowania pomysłu), przygotowania renderingu, czy jak nazwa wskazuje - sam modeling? Edytowane 14 Listopad 2011 przez Swirastlynn dopis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Nie spozniles sie tylko temat sie zminil. Wiec mussz dlubnac pendrive :D lub zmienic nazwe ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirastlynn Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Oi. Nie to słowo, nie ta myśl ;-) Przy okazji podbijam pytanie o sposób liczenia przez Was czasów. PS Soft to Maya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Sztampowa odpowiedź Swirastlynn - Czas to kwestia uczciwości. To tylko zabawa i jak biorę udział to osobiście mi to lata czy ktoś robił w czasie czy oszukał i robił 5 h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 przems, zmień tytuł tematu!;p A co do czasu to ja uważam, ze w sumie powinno sie liczyć samo modelowanie, bo co komu z tego, że wcześnej przez 5 godizn będę przeglądał net w poszukiwaniu "inspiracji"? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Nie wiem czy nawiązałeś do mojego posta. Ale oczywiście, że szukanie referencji nie ma tu nic do rzecyz przecież to speed modeling a nie speed researching ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 no to coś na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 No to ode mnie coś głupiego dla ludzi lubiących się wyróżniać. Zapalniczko-pendrive: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 No to i ja dam coś od siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Rozumiem, że bitwa rusza już i można wrzucać na fronta? dizajnerski PENDRIVE (admin niech zmieni tytuł tematu) Zmienić czy nie zmienić ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 wcześniej nie mogłem znaleźć opcji [zmiana nazwy tematu] a teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Autorem tematu nie jestem, wiec moze nie powoneinem się wypowiadać, ale możesz zmienić i podpiąć. Myśle, że autorowi dokładnie o to chodziło. Choć słowo "dizajnerski" brzmi okropnie. EDIT No nie mogłeś napisać tego 2 minuty wcześniej?:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 tym razem Twoja nadgorliwość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 moja pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amper939 Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 (edytowane) to teraz ja swoje piec groszy ;) moja pierwsza pracka w speed modelingu ;) dobra teraz jest na jednym obrazku ;) Edytowane 17 Listopad 2011 przez amper939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano19 Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 To i ja coś od siebie wrzucę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 to ia tez cos dorzuce, usb-kłódka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiltsn Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 I ode mnie na szybko buteleczka. Czas pracy 70 min, max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Pendrive w palcu, trzeba tylko coś zrobić z tym właściwym palcem u ręki. Prawie jak cybernetyczny człowiek :) Dziś chyba jeszcze można?? Czas pracy ok: 109min, dałem tylko widoki z view portu. jeszcze inspiracje: http://www.google.pl/search?hl=pl&biw=1920&bih=1054&q=pendrive+w+palcu&gs_sm=e&gs_upl=3311l5312l3l5735l8l8l0l0l0l0l197l986l4.4l8l0&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herm Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Tak tam kubek 70 min zajęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martix69 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 To i ja sie dołączę, na ostatnia chwile ale chyba jeszcze zdążyłem :) Zegarek z pendrive, czas ok 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 21 Listopad 2011 Autor Share Napisano 21 Listopad 2011 jeszcze zdążymy, bo teraz będę się zastanawiał jak zbudować ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi