Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

a oto nowe zadanie - dizajnerski PENDRIVE 109.jpg

Edytowane przez przems

• Odpowiedzi 27
  • Wy艣wietle艅 15,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

By艂o!;p Znaczy by艂 temat pt. Telefon kom贸rkowy. Ale to raczej do艣膰 podobne. No nic. Zobaczymy.

Napisano
  • Autor

mo偶e przejdzie, teraz telefon futurystyczny , odlotowa obudowa itp

Napisano

fakt by艂o :) moze jeszcze zmienisz temat? bo z tego co pamietam bylo duzo conceptow, sam robilem taki futurystyczny.

Napisano
  • Autor

ok ok , w tygodniu wstawi臋 inn膮 propozycj臋

ale ju偶 bez zmian, przywilej wygranego!

Napisano

No c贸偶... 1sze powa偶ne udzielenie si臋 na forum i od razu peszek, bo si臋 sp贸藕ni艂em - ale mimo to wrzuc臋.

Telefon w za艂o偶eniu przypominaj膮cy ludzk膮 twarz. Na 艣rodku lampa b艂yskowa, obiektyw Carl-Zeiss taki jak w starych ma艂ych soniakach typu DSC S-40. Po dodaniu podstawki uzna艂em, 偶e kojarzy si臋 z Darth Vaderem, co w za艂o偶eniu jest fajne, wi臋c i taki render wrzuci艂em ;-)

2 ekrany i 2 pady to 2 razy wi臋ksza przyjemno艣膰 z wsp贸lnej gry w Angry Birds z przyjacielem.

105 minut:

speedmodeling1_phone.jpeg

speedmodeling1_phone4.jpeg

sppedmodeling1_phone_wire2.jpeg

PS Do czasu wykonania liczy si臋 czas wymy艣lania (np. szkicowania pomys艂u), przygotowania renderingu, czy jak nazwa wskazuje - sam modeling?

Edytowane przez Swirastlynn
dopis

Napisano

Oi. Nie to s艂owo, nie ta my艣l ;-)

Przy okazji podbijam pytanie o spos贸b liczenia przez Was czas贸w.

PS Soft to Maya

Napisano

Sztampowa odpowied藕 Swirastlynn - Czas to kwestia uczciwo艣ci. To tylko zabawa i jak bior臋 udzia艂 to osobi艣cie mi to lata czy kto艣 robi艂 w czasie czy oszuka艂 i robi艂 5 h ;)

Napisano

przems, zmie艅 tytu艂 tematu!;p

A co do czasu to ja uwa偶am, ze w sumie powinno sie liczy膰 samo modelowanie, bo co komu z tego, 偶e wcze艣nej przez 5 godizn b臋d臋 przegl膮da艂 net w poszukiwaniu "inspiracji"? :p

Napisano

Nie wiem czy nawi膮za艂e艣 do mojego posta. Ale oczywi艣cie, 偶e szukanie referencji nie ma tu nic do rzecyz przecie偶 to speed modeling a nie speed researching ;]

Napisano

No to ode mnie co艣 g艂upiego dla ludzi lubi膮cych si臋 wyr贸偶nia膰. Zapalniczko-pendrive:

glupota1tsm.jpg

Napisano

Rozumiem, 偶e bitwa rusza ju偶 i mo偶na wrzuca膰 na fronta?

dizajnerski PENDRIVE (admin niech zmieni tytu艂 tematu)

Zmieni膰 czy nie zmieni膰 ;)?

Napisano
  • Autor

wcze艣niej nie mog艂em znale藕膰 opcji [zmiana nazwy tematu] a teraz jest ok.

Napisano

Autorem tematu nie jestem, wiec moze nie powoneinem si臋 wypowiada膰, ale mo偶esz zmieni膰 i podpi膮膰. My艣le, 偶e autorowi dok艂adnie o to chodzi艂o. Cho膰 s艂owo "dizajnerski" brzmi okropnie.

EDIT

No nie mog艂e艣 napisa膰 tego 2 minuty wcze艣niej?:p

Napisano

to teraz ja swoje piec groszy ;) moja pierwsza pracka w speed modelingu ;)

6.jpg

dobra teraz jest na jednym obrazku ;)

Edytowane przez amper939

Napisano

Pendrive w palcu, trzeba tylko co艣 zrobi膰 z tym w艂a艣ciwym palcem u r臋ki.

Prawie jak cybernetyczny cz艂owiek :)

Dzi艣 chyba jeszcze mo偶na?? Czas pracy ok: 109min, da艂em tylko widoki z view portu.

jeszcze inspiracje:

http://www.google.pl/search?hl=pl&biw=1920&bih=1054&q=pendrive+w+palcu&gs_sm=e&gs_upl=3311l5312l3l5735l8l8l0l0l0l0l197l986l4.4l8l0&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

dlon16gb.png

Napisano

To i ja sie do艂膮cz臋, na ostatnia chwile ale chyba jeszcze zd膮偶y艂em :) Zegarek z pendrive, czas ok 60 min

allkopia.jpg

Napisano
  • Autor

jeszcze zd膮偶ymy, bo teraz b臋d臋 si臋 zastanawia艂 jak zbudowa膰 ankiet臋 xas4l5.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci