Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

a oto nowe zadanie - dizajnerski PENDRIVE 109.jpg

Edytowane przez przems

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 15,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Było!;p Znaczy był temat pt. Telefon komórkowy. Ale to raczej dość podobne. No nic. Zobaczymy.

Napisano
  • Autor

może przejdzie, teraz telefon futurystyczny , odlotowa obudowa itp

Napisano

fakt było :) moze jeszcze zmienisz temat? bo z tego co pamietam bylo duzo conceptow, sam robilem taki futurystyczny.

Napisano
  • Autor

ok ok , w tygodniu wstawię inną propozycję

ale już bez zmian, przywilej wygranego!

Napisano

No cóż... 1sze poważne udzielenie się na forum i od razu peszek, bo się spóźniłem - ale mimo to wrzucę.

Telefon w założeniu przypominający ludzką twarz. Na środku lampa błyskowa, obiektyw Carl-Zeiss taki jak w starych małych soniakach typu DSC S-40. Po dodaniu podstawki uznałem, że kojarzy się z Darth Vaderem, co w założeniu jest fajne, więc i taki render wrzuciłem ;-)

2 ekrany i 2 pady to 2 razy większa przyjemność z wspólnej gry w Angry Birds z przyjacielem.

105 minut:

speedmodeling1_phone.jpeg

speedmodeling1_phone4.jpeg

sppedmodeling1_phone_wire2.jpeg

PS Do czasu wykonania liczy się czas wymyślania (np. szkicowania pomysłu), przygotowania renderingu, czy jak nazwa wskazuje - sam modeling?

Edytowane przez Swirastlynn
dopis

Napisano

Oi. Nie to słowo, nie ta myśl ;-)

Przy okazji podbijam pytanie o sposób liczenia przez Was czasów.

PS Soft to Maya

Napisano

Sztampowa odpowiedź Swirastlynn - Czas to kwestia uczciwości. To tylko zabawa i jak biorę udział to osobiście mi to lata czy ktoś robił w czasie czy oszukał i robił 5 h ;)

Napisano

przems, zmień tytuł tematu!;p

A co do czasu to ja uważam, ze w sumie powinno sie liczyć samo modelowanie, bo co komu z tego, że wcześnej przez 5 godizn będę przeglądał net w poszukiwaniu "inspiracji"? :p

Napisano

Nie wiem czy nawiązałeś do mojego posta. Ale oczywiście, że szukanie referencji nie ma tu nic do rzecyz przecież to speed modeling a nie speed researching ;]

Napisano

No to ode mnie coś głupiego dla ludzi lubiących się wyróżniać. Zapalniczko-pendrive:

glupota1tsm.jpg

Napisano

Rozumiem, że bitwa rusza już i można wrzucać na fronta?

dizajnerski PENDRIVE (admin niech zmieni tytuł tematu)

Zmienić czy nie zmienić ;)?

Napisano
  • Autor

wcześniej nie mogłem znaleźć opcji [zmiana nazwy tematu] a teraz jest ok.

Napisano

Autorem tematu nie jestem, wiec moze nie powoneinem się wypowiadać, ale możesz zmienić i podpiąć. Myśle, że autorowi dokładnie o to chodziło. Choć słowo "dizajnerski" brzmi okropnie.

EDIT

No nie mogłeś napisać tego 2 minuty wcześniej?:p

Napisano

to teraz ja swoje piec groszy ;) moja pierwsza pracka w speed modelingu ;)

6.jpg

dobra teraz jest na jednym obrazku ;)

Edytowane przez amper939

Napisano

Pendrive w palcu, trzeba tylko coś zrobić z tym właściwym palcem u ręki.

Prawie jak cybernetyczny człowiek :)

Dziś chyba jeszcze można?? Czas pracy ok: 109min, dałem tylko widoki z view portu.

jeszcze inspiracje:

http://www.google.pl/search?hl=pl&biw=1920&bih=1054&q=pendrive+w+palcu&gs_sm=e&gs_upl=3311l5312l3l5735l8l8l0l0l0l0l197l986l4.4l8l0&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

dlon16gb.png

Napisano

To i ja sie dołączę, na ostatnia chwile ale chyba jeszcze zdążyłem :) Zegarek z pendrive, czas ok 60 min

allkopia.jpg

Napisano
  • Autor

jeszcze zdążymy, bo teraz będę się zastanawiał jak zbudować ankietę xas4l5.jpg