Napisano 13 Grudzień 201113 l Hej Wam Dorzuce jeszcze kilka rzeczy do tego co napisal Grzesiek. Jako ze zwykle trzymamy sie z tylu i nie opisujemy tematow, tak biorac pod uwage tyle prosb o pokazanie czegos wiecej w pospiechu przygotowalismy kilka dodatkowych szczegolow z produkcji. Z tej strony Juice sie klania - projektowalismy okladke i plakaty dla LUCa z rysunkow dostarczonych przez Division48. dzieki za dobre slowa. Jako ze to dzial 2d wiec wrzucam dwa filmiki obrazujace w kilkanascie sekund mniej wiecej rozklad warstw i proces dochodzenia do finalnych ilustracji. Sam bylem fanem bardziej plakatu, ktory poskladany byl na samym poczatku jeszcze cz/b - dorzucony tutaj rowniez. Oraz cos z poza czyli ilustracje okladkowe : oraz jak powstawaly : A na koniec "niespodzianka" - chlopaki z animacji poskladaly na szybko pokazane jak byl zrobiony klip. Ciezko to nazwac making ofem ale nie bylo czasu aby zrobic pozadnie. Natomiast pokazane sa sceny w 3d kamera i animatic oraz jak podrysowywane byly wszystkie ilustracje. By zobrazowac proces. Moze to rozjasnic watpliwosci osob ktore pytaja i prosza o making off. pozdrowienia z wroclawskiego Juice i z BOXa.
Napisano 13 Grudzień 201113 l świetne materiały, dzięki wielkie, troche mi się rozjaśnił przebieg produkcji, gratulacje, szacun, pozdro, oby tak dalej. ;D
Napisano 13 Grudzień 201113 l Ojej po making ofie widze ze zabrako paru kluczowych kadrow :P Wielkie dzieki za podzielenie sie materialami, super sprawa ;]
Napisano 13 Grudzień 201113 l Ojej po making ofie widze ze zabrako paru kluczowych kadrow :P Wielkie dzieki za podzielenie sie materialami, super sprawa ;] eee, wszystkie sa:)
Napisano 14 Grudzień 201113 l Grzegorz, ten teledysk widziałem po raz pierwszy na facebooku i od razu zapytałem KTO GO ZROBIŁ?! Fantastyczna robota, gratuluję. Gdybyś chciał kiedyś popracować z pisarzem sf, jestem do dyspozycji ;). Pozdrawiam.
Napisano 14 Grudzień 201113 l Niesamowicie to wszystko wygląda ziom. Pomysły, Rysuny, ruch, głębia, muza wszystko great!
Napisano 14 Grudzień 201113 l Po tym co wrzuciliście teraz vel@deff jestem uziemiony razem z moją szczeną, właśnie kawałki zbieram z podłogi o_O. Widać, że robota poukładana i wymierzona co do cala. No wrażenie miast ustępować to się tylko na widok tej pracy potęguje. Brawa kolejne : ) PS Macie w zanadrzu jeszcze jakieś projekty wykonywane techniką podobną temu?
Napisano 16 Grudzień 201113 l WOW... Fuck WOW szacun Grzesiu, wbilo mnie w fotel, zmontowane i narysowane, wwoooww