max_1989 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 pikok, coś pięknego względem podejścia technicznego. Piękne koncepty, trochę mnie tylko martwi, że wziąłeś na siebie tak duży projekt, 10 min renderowanej animacji to kawał drogi ... mam nadzieje, że uda Ci się to skrócić a co najważniejsze ukończyć. Życzę powodzenia i na bieżąco będę śledził P.S. również służę komputerem. Pozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) Przepraszam Was za tę ciszę grobową ale zajmuję się teraz spotem promocyjnym do Łodzią Po Wiśle (festiwal) oraz kilkoma innymi bzdurami i nie mam po prostu czasu na własny dyplom:) W kazdym razie spot jest ambitny (mam nadzieję, że G. Jonkajtys się nie powstydzi). Będzie trochę trzyD + live footage, i o ilę się wyrobię z modelowaniem i teksturowaniem to boje się o render. Gdyby ktoś chciał dopomóc megahertzami to będę dozgonnie wdzięczny. Zdjęcia w weekend w Warszawie. Biegamy z EX-1 po rynku i brzegu Wisły. Zapraszam! Czołem! Pozdrawiam! @max - dzięki wielkie -takie słowa to miód i lekarstwo na zbolałe nerwy:) Dzięki! Edytowane 15 Marzec 2012 przez pikok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledman Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 A w jakiej szkole jest robiona ta praca dyplomowa? Może w Japonce w Wawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 Nie. W PWSFTv i T w Łodzi:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 Super sprawa, 10 min. to rzeczywiście sporo. Trzymam kciuki i pozrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 taz sie dolacze do podziwiajacych. Swietnie ci atmosfera i swiatlo na tych konceptach wychodzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 12 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2012 :) Oczywiscie niedoróbki widzę bardzo dobrze, ale zawsze jest jakis kompromis w takich projektach :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Swiete, jest moc i super muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Dzięki:) Generalnie spot został bardzo entuzjastycznie przyjęty:) 3d jest jednak tam tak nie wiele, że osobny wątek byłby przesadą. Teraz mam w kolejce jakieś gadające szczęki;) Zrobie to szybko i biorę się z powrotem za dyplom. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 17 Kwiecień 2012 Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Fajnie ci to wszystko wychodzi, bedziesz mogl pokazac te szczeki, bo mam wraznie ze bedzie to tez kawalek ciekawego CG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalb Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Cześć, zarówno dyplomowa praca jak i spot rewelacja. Świetne rzeczy, piękne, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmh7 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Świetne jestem pod ogromnym wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 29 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2012 Oo. Widzę, że ktoś tu jeszcze zagląda:D Dzięki za dobre słowa. Projekt jest na razie w fazie uśpionej ale możliwe, że już niedługo nastąpi przełom. Tak czy siak wracam do roboty jesienią - kwestia jedynie warunków pracy:D Pozdrawiam Pikok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 pikok szkoda ze ci sie to odlozylo w czasie bo narobilem apetytu tym co to wrzucales. Mam nadzieje ze ten przelom nastapi predzej niz pozniej. A czym spowodowane te opoznienia. Czyzby wciagnelo cie juz jakies studio i jestes zawalony robota ? ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 nooo dajesz niezle ognia z tematem... kibicuje: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 Ja też czekam ze zniecierpliwieniem. Do roboty! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 me gusta:) Ten lota na tle zachodzacego slonca przypomina mi krola lwa..znaczy sie barzo ladne;) Dzialaj dalej, podoba mi sie stylistyka i wykonanie, czekam wiec na wiecej. Pytanie tylko kiedy masz zamiar sie tym bronic..10 minto kupa roboty..ale szacun ze sie podjales tak duzego projektu.. ja swoj licencjat machnalem po taniosci ze tak powiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 ooo nie widzialem watku wczesniej... masz bardzo duzy talent i to wszystko totalnie w moim guscie :) Bardzo kibicuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 No już ponad dwa lata minęły od przerwania prac. Ukończyłeś to czy jednak projekt zawieszony? Jeżeli tak to pokaż, ja bardzo chętnie bym go obejrzał, strasznie mi się WIP podobał i ciągle nie może mi to z głowy wypaść :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 gnacik obawiam sie ze pikok jest tak wciagniety w komercyjna robote, ze projekt pewnie zawieszony na czas nieokreslony. A szkoda bo sam z checia zobaczylbym calosc. No ale moze sam autro watku zabierze glos i rozjasni troche jak sie sprawy maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Roza Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 Gratulacje! Ale mam pytanie na które musisz mi odpowiedzieć. Jak zrobiłeś to słońce za samolotem, które tak dziwnie się rusza jakby widziane przez ogień z ogniska. Jakby widziane przez zakrzywienie światła pod wpływem temperatury .:) Jesteś Artystą. Chciałbym mieć Twój talent :) Piotr Rozrażewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi