Napisano 23 Luty 201213 l Witam zrobiłem kilka wizualizacji Mc cafe myślę że jest zjadliwe ;) Edytowane 25 Luty 201213 l przez Gopakos
Napisano 24 Luty 201213 l Ładne ale jest parę rzeczy które można by dopracować. na pierwszym toffie wygląda trochę jak olej, ale w każdym razie jest zbyt przezroczyste i śmietanka czy też bita śmietana powinna być chyba delikatnie porowata a nie taka idealna masa. Na plus przezroczysty kubeczek, krople i studio. Ogólnie ładne ;] Pozdrawiam i witam na forum
Napisano 24 Luty 201213 l Wyglada troche jak lód :). Ale wypas. Mozes uszczknac rabka tajemnicy jak zrbiles polewe na smietance :).
Napisano 24 Luty 201213 l Jeśli miałobyć bardzo realistycznie to możnaby na pewno się przyczepić kilku rzeczy. Mi natomiast sięwydaje, że miało być plastycznie-reklamowo, i pod tym względem uważam, że to świetna praca. Bardzo fajnie cieplutko dobrane kolorki. Cholernie zachęcające. Mógłbym coś takiego zobaczyć na billboardzie. ;) Sz.
Napisano 24 Luty 201213 l dokladnie, slowo w slowo to co press napisal wiec nie bede powtarzal poza tym naprawde super strona i projekty na niej, gratuluje
Napisano 24 Luty 201213 l bardzo fajne. az musialem spojrzeć na nazwe dzialu bo myslalem ze to wektor. bardzo czyste i reklamowe.
Napisano 24 Luty 201213 l Autor Dzięki wielkie za miłe słowa. Zdaje sobie sprawę że można tam jeszcze trochę poprawić ale tak jak mówicie jest zachęcające a o to chodziło więc cel chyba osiągnięty ;)
Napisano 24 Luty 201213 l smacznie smacznie :) tylko fakt widać jedną kawę i 3 lody tam :) no chyba że to lody a nie kawka :) tak czy inaczej aż chce się kupić - cel osiągnięty ;) Pozdr
Napisano 24 Luty 201213 l jest bardzo ładnie i myślę że większość raczej nie wnika w to czego tu nie czuć, może być tak że na pierwszy rzut oka to rzeczywiście smakowity kąsek i skupią się raczej na zakupie produktu z reklamy, nie na reklamie :)
Napisano 24 Luty 201213 l Proszę poprzedzić wątek odpowiednim prefixem i przeczytać regulamin galerii 3d.