kozioo Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Pochwalę się wizkami, które popełniłem do pracy dyplomowej. Jak w końcu szczęśliwie się obronię, to dorzucę plansze projektowe. Render zewnętrzny robił się ok 5 godzin w 3300x4800 px, render wewnętrzny ok 30 godzin (na trzy razy, po 10 godzin). Później trzeba doliczyć po kilka godzin zabawy w PS (malowanie brudu i uszkodzeń, color grading, itd). Efekt końcowy widać poniżej. Edytowane 26 Luty 2012 przez kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Bardzo dobre wizualizacje. Tylko ta woda wygląda jak morze rtęci. Ale górna połowa wnętrza naprawdę klimatyczna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Dość dobre tylko pewne elementy niedopracowane. Barierka na pierwszym planie tak wygłaskana, ze aż razi. Bez zniekształceń, spawów i mocowań. W oddali pręty wiszące z betonem, że strach podchodzić pod nie. Śrubki przydałyby się w deskach ławek. Wprawdzie są to detale ale jednak są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Bardzo fajny klimat na obrazkach, podoba mi sie mokre drewno, cegła wewnątrz. Przydało by się trochę jeszcze detali dopracować, np. o ktorych Tores wspomniał, ale ogólnie dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Dzięki za komentarze :) W 100% zgadzam się, że brakuje różnych detali. Niestety cały ten projekt zajął mi stanowczo za dużo czasu i podczas robienia wizek czułem duże zmęczenie materiału. W każdym razie cieszę się, że ogólne wrażenia pozytywne! Tores - wiszące pręty z betonem zamierzone w 100%, projekt zakłada zostawienie bryły torpedowni w stanie ruiny. Te wiszące na zbrojeniu kawałki byłyby najprawdopodobniej zabezpieczone siatką stalową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Mocne to :) Fajnie że się podzieliłeś czasem pracy ! Pachnie frontem ... Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Moja okolica... znam obiekt z dość bliska (ponton rządzi). Fajnie zobaczyć torpedownię w innym ujęciu. Przyczepiłbym się tylko do wystających kontenerów. Gdynia za bardzo już mi się z nimi kojarzy. Pomyśl o mewach na Babich Dołach jest ich tam pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malmedia Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 Bardzo mi się podoba. Kawał dobrej roboty :) Klimatyczne jest połączenie krzeseł Kaysa z tym poniszczonym budynkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz91 Napisano 15 Styczeń 2018 Share Napisano 15 Styczeń 2018 (edytowane) Bardzo dobre wizualizacje. Edytowane 15 Styczeń 2018 przez mariusz91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2018 (edytowane) Miło mi, że taki "prehistoryczny" projekt dalej cieszy oko :) Dziękuję! Edytowane 20 Styczeń 2018 przez kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 21 Styczeń 2018 Share Napisano 21 Styczeń 2018 Fajna praca:). TRoche czuc CG szczegolnie woda ale w sumie :) spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi