Napisano 23 Lipiec 200420 l Fajnie to wygląda, ale te żółte ściany mnie tu nie pasują, Ta kolumna po prawej musi mieć jakieś pęknięcia będzie to fajnie wyglądało. :) ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4
Napisano 23 Lipiec 200420 l Autor kozioo napisał: Zbyt zabrudzone - powinny być czystsze:) ale co? kolumny czy ściany ?
Napisano 23 Lipiec 200420 l Kolumny powinny byc czystsze i bielsze. Nadaloby to lekkiego kontrastu w pracy bo na ostatnim renderku wszystko jest w podobnej tonacji co troche odpycha. Ale mysle ze bedzie dobrze:) Jeszcze sie spytam jaka jest planowana pora dnia?? Bo narazie ciezko okreslic. Chyba ze jeszcze nie wnikales zbytnio w swiatlo:) Jezeli tak to przepraszam:) Pozdro Edit: Dlaczego barierki nie maja texturki jeszcze?? :>
Napisano 23 Lipiec 200420 l Nie będę powtarzał tego, co mówią poprzednicy... jedna rzecz mnie drażni.. ta kolumna zupełnie z lewej strony (ta z prawej też, ale to jeszcze ujdzie... jak ją wypracujesz naprawdę dobrze)... tą z lewej albo wywal z kadru lekko zmnieniając położenie kamery, albo daj ją do pionu.. bo tak to strasznie dziko... Kolor ścian i kolor lisci zbyt podobny.. może popchnij te ściany ciutkę w kierunku pomarańczowego.. ale tylko troszkę... taki cieplejszy zółty ton.. powinno być lepiej. pozdro
Napisano 24 Lipiec 200420 l Autor Co sądzicie , zmieniac jednak te kolumny ??, troszkę je rozjaśniłem czy zupełnie dać nową teksturę. :-)) Dzięki za komentarze.
Napisano 24 Lipiec 200420 l Zdecydowanie lepiej ale wedlug mnie powinny byc jeszcze troche bielsze:) I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:) Pozdro
Napisano 24 Lipiec 200420 l Autor blood_brother napisał: I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:) O kurcze rzeczywiście. ale jaja. Do poprawki :-) Dzięki
Napisano 24 Lipiec 200420 l wyglada pozytywnie ...kolorystyka i swiatlo czyma klimat ...ja niemam zadnych uwag kolumny wygladaja pozytywnie...moze troszeczke zabardzo odbijaja swiatlo przez co troszke sie swieca...(ta poprawej )...ale niewiem poco takie uwagi pt: sa za brudne czy za czyste czy za biale czy za szare ..to taki moj skrony komentarz pozdro
Napisano 24 Lipiec 200420 l Autor Poprawione :-))) raminez - Dzięki :-)) Dodawać jakieś obiekty typu drabina , ławka , jakis kubeł, dzbanki itp ??
Napisano 24 Lipiec 200420 l superek ci to idzie - dzbanki - owszem poprosze :) czepilbym sie tego odlupania w kolumnie po prawo na 1-szym planie - texturka powinna lepiej z modelem grac pozdro
Napisano 25 Lipiec 200420 l dzbanki jak najbardziej przypomina mi to grecje gdy tam bylem ...moze jakis potluczony dzbanek ..szkoda ze niemieszkam teraz w Polsce ..poniewaz mam kilka zdjec z greckich podworek....moze ua mi sie je sciagnac z domu ???????? pozdro
Napisano 25 Lipiec 200420 l no no ladnie sobie poczyniasz... moim zdaniem to oprocz dzbankow moglbys sie postarac jeszcze o jakiegos kota ;)
Napisano 25 Lipiec 200420 l cienie od lisci sa chyba za ostre. zwykle cien lisci ma kilka warstw, te bardziej i mniej wyrazne cienie. wogole to moze dodaj szczegolow do lisci, bo wygladaja plasko. chociaz to mozna zrobic w photoshopie. fajna ziemia ale wyglada jak tekstura
Napisano 31 Lipiec 200420 l Autor Witam. Po narodzinach mojej córeczki :-), oj ciężko było, ciężko :-) Zrobiłem tyle , teraz mało czasu :-((( Ta ławka to przegięcia. chyba , coś nie wyszła, jak uważacie?
Napisano 1 Sierpień 200420 l Co do lawki to spkojnie moglaby byc inna, prostrza ale ta tez nie jest zla. W sumie kawal dobrej roboty wykonales :) Dla mnie z pewnoscia nadaje sie do galerii choc scenke mozna jeszce odrobine dopracowac.
Napisano 1 Sierpień 200420 l Cieszy mnie,że jest to bardzo fajna praca i na szczęście nie jest to samochód, jak widać nawet taki swobodny temat jest bardzo przyjemny dla oka. Gratulacje!
Napisano 1 Sierpień 200420 l Autor Dziękuje bardzo w imieniu mojej najwspanialszej córeczki :-)) i w swoim też :-)