Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
  kozioo napisał:
Zbyt zabrudzone - powinny być czystsze:)

ale co?

kolumny czy ściany ?

Napisano

Kolumny powinny byc czystsze i bielsze. Nadaloby to lekkiego kontrastu w pracy bo na ostatnim renderku wszystko jest w podobnej tonacji co troche odpycha. Ale mysle ze bedzie dobrze:)

Jeszcze sie spytam jaka jest planowana pora dnia?? Bo narazie ciezko okreslic. Chyba ze jeszcze nie wnikales zbytnio w swiatlo:) Jezeli tak to przepraszam:)

Pozdro

Edit:

Dlaczego barierki nie maja texturki jeszcze?? :>

Napisano

Nie będę powtarzał tego, co mówią poprzednicy... jedna rzecz mnie drażni.. ta kolumna zupełnie z lewej strony (ta z prawej też, ale to jeszcze ujdzie... jak ją wypracujesz naprawdę dobrze)... tą z lewej albo wywal z kadru lekko zmnieniając położenie kamery, albo daj ją do pionu.. bo tak to strasznie dziko...

Kolor ścian i kolor lisci zbyt podobny.. może popchnij te ściany ciutkę w kierunku pomarańczowego.. ale tylko troszkę... taki cieplejszy zółty ton.. powinno być lepiej.

pozdro

Napisano
  • Autor

Co sądzicie , zmieniac jednak te kolumny ??, troszkę je rozjaśniłem czy zupełnie dać nową teksturę. :-))

Dzięki za komentarze.

Napisano

Zdecydowanie lepiej ale wedlug mnie powinny byc jeszcze troche bielsze:)

I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:)

Pozdro

Napisano
  • Autor
  blood_brother napisał:

I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:)

O kurcze rzeczywiście. ale jaja.

Do poprawki :-)

Dzięki

Napisano

wyglada pozytywnie ...kolorystyka i swiatlo czyma klimat ...ja niemam zadnych uwag kolumny wygladaja pozytywnie...moze troszeczke zabardzo odbijaja swiatlo przez co troszke sie swieca...(ta poprawej )...ale niewiem poco takie uwagi pt: sa za brudne czy za czyste czy za biale czy za szare ..to taki moj skrony komentarz

pozdro

Napisano
  • Autor

Poprawione :-)))

raminez - Dzięki :-))

Dodawać jakieś obiekty typu drabina , ławka , jakis kubeł, dzbanki itp ??

Napisano

superek ci to idzie - dzbanki - owszem poprosze :)

czepilbym sie tego odlupania w kolumnie po prawo na 1-szym planie - texturka powinna lepiej z modelem grac

pozdro

Napisano

dzbanki jak najbardziej przypomina mi to grecje gdy tam bylem ...moze jakis potluczony dzbanek ..szkoda ze niemieszkam teraz w Polsce ..poniewaz mam kilka zdjec z greckich podworek....moze ua mi sie je sciagnac z domu ????????

pozdro

Napisano

no no ladnie sobie poczyniasz... moim zdaniem to oprocz dzbankow moglbys sie postarac jeszcze o jakiegos kota ;)

Napisano

cienie od lisci sa chyba za ostre. zwykle cien lisci ma kilka warstw, te bardziej i mniej wyrazne cienie. wogole to moze dodaj szczegolow do lisci, bo wygladaja plasko. chociaz to mozna zrobic w photoshopie. fajna ziemia ale wyglada jak tekstura

Napisano
  • Autor

Witam.

Po narodzinach mojej córeczki :-), oj ciężko było, ciężko :-)

Zrobiłem tyle , teraz mało czasu :-(((

Ta ławka to przegięcia. chyba , coś nie wyszła, jak uważacie?

Napisano

Wyszło bardzo malarsko - bardzo ładnie!! :)

Napisano

Co do lawki to spkojnie moglaby byc inna, prostrza ale ta tez nie jest zla. W sumie kawal dobrej roboty wykonales :) Dla mnie z pewnoscia nadaje sie do galerii choc scenke mozna jeszce odrobine dopracowac.

Napisano

no tak, bardzo ladnie :) moze bump na te okna? jakos dziwnie wygladaja

Napisano

Cieszy mnie,że jest to bardzo fajna praca i na szczęście nie jest to samochód, jak widać nawet taki swobodny temat jest bardzo przyjemny dla oka. Gratulacje!

Napisano
  • Autor

Dziękuje bardzo w imieniu mojej najwspanialszej córeczki :-))

i w swoim też :-)