cine-FX Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Fajnie to wygląda, ale te żółte ściany mnie tu nie pasują, Ta kolumna po prawej musi mieć jakieś pęknięcia będzie to fajnie wyglądało. :) ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4
woldi Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 Zbyt zabrudzone - powinny być czystsze:) ale co? kolumny czy ściany ?
kozioo Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Oczywiście, ze kolumny:) Ściany są jak najbardziej ok.
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Kolumny powinny byc czystsze i bielsze. Nadaloby to lekkiego kontrastu w pracy bo na ostatnim renderku wszystko jest w podobnej tonacji co troche odpycha. Ale mysle ze bedzie dobrze:) Jeszcze sie spytam jaka jest planowana pora dnia?? Bo narazie ciezko okreslic. Chyba ze jeszcze nie wnikales zbytnio w swiatlo:) Jezeli tak to przepraszam:) Pozdro Edit: Dlaczego barierki nie maja texturki jeszcze?? :>
Kris_R Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Nie będę powtarzał tego, co mówią poprzednicy... jedna rzecz mnie drażni.. ta kolumna zupełnie z lewej strony (ta z prawej też, ale to jeszcze ujdzie... jak ją wypracujesz naprawdę dobrze)... tą z lewej albo wywal z kadru lekko zmnieniając położenie kamery, albo daj ją do pionu.. bo tak to strasznie dziko... Kolor ścian i kolor lisci zbyt podobny.. może popchnij te ściany ciutkę w kierunku pomarańczowego.. ale tylko troszkę... taki cieplejszy zółty ton.. powinno być lepiej. pozdro
woldi Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 Co sądzicie , zmieniac jednak te kolumny ??, troszkę je rozjaśniłem czy zupełnie dać nową teksturę. :-)) Dzięki za komentarze.
blood_brother Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Zdecydowanie lepiej ale wedlug mnie powinny byc jeszcze troche bielsze:) I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:) Pozdro
woldi Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 I znalazlem buga:) Galezie przechodza przez taras:) O kurcze rzeczywiście. ale jaja. Do poprawki :-) Dzięki
Gość raminez Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 wyglada pozytywnie ...kolorystyka i swiatlo czyma klimat ...ja niemam zadnych uwag kolumny wygladaja pozytywnie...moze troszeczke zabardzo odbijaja swiatlo przez co troszke sie swieca...(ta poprawej )...ale niewiem poco takie uwagi pt: sa za brudne czy za czyste czy za biale czy za szare ..to taki moj skrony komentarz pozdro
woldi Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 Poprawione :-))) raminez - Dzięki :-)) Dodawać jakieś obiekty typu drabina , ławka , jakis kubeł, dzbanki itp ??
ftorek Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 superek ci to idzie - dzbanki - owszem poprosze :) czepilbym sie tego odlupania w kolumnie po prawo na 1-szym planie - texturka powinna lepiej z modelem grac pozdro
Gość raminez Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 dzbanki jak najbardziej przypomina mi to grecje gdy tam bylem ...moze jakis potluczony dzbanek ..szkoda ze niemieszkam teraz w Polsce ..poniewaz mam kilka zdjec z greckich podworek....moze ua mi sie je sciagnac z domu ???????? pozdro
scor Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 no no ladnie sobie poczyniasz... moim zdaniem to oprocz dzbankow moglbys sie postarac jeszcze o jakiegos kota ;)
h4sh Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 cienie od lisci sa chyba za ostre. zwykle cien lisci ma kilka warstw, te bardziej i mniej wyrazne cienie. wogole to moze dodaj szczegolow do lisci, bo wygladaja plasko. chociaz to mozna zrobic w photoshopie. fajna ziemia ale wyglada jak tekstura
woldi Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 Witam. Po narodzinach mojej córeczki :-), oj ciężko było, ciężko :-) Zrobiłem tyle , teraz mało czasu :-((( Ta ławka to przegięcia. chyba , coś nie wyszła, jak uważacie?
chveti Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 gartuluje cureczki ;) a co do pracki , coraz lepieej...
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Wyszło bardzo malarsko - bardzo ładnie!! :)
woldi Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Dziękuje wszystkim :-) Nadaję się do galerii ?
Archangel Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Co do lawki to spkojnie moglaby byc inna, prostrza ale ta tez nie jest zla. W sumie kawal dobrej roboty wykonales :) Dla mnie z pewnoscia nadaje sie do galerii choc scenke mozna jeszce odrobine dopracowac.
kx Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 no tak, bardzo ladnie :) moze bump na te okna? jakos dziwnie wygladaja
ciuciu Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Cieszy mnie,że jest to bardzo fajna praca i na szczęście nie jest to samochód, jak widać nawet taki swobodny temat jest bardzo przyjemny dla oka. Gratulacje!
woldi Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Dziękuje bardzo w imieniu mojej najwspanialszej córeczki :-)) i w swoim też :-)
Rekomendowane odpowiedzi