Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tym razem część prac, które wykonałem już jakiś czas temu dla belgijskiej pracowni Cooparch - r.u. w ramach międzynarodowego konkursu na Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku. Z uwagi na zwroty akcji w trakcie prac projektowych miałem jedynie dwa tygodnie na opracowanie. Komentarze oczywiście mile widziane.

26644179lq.jpg44765152.jpg40295938.jpg38493186.jpg93801297.jpg56359116.jpg80080814l.jpg32896523.jpg73065087.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Piękne opracowanie jak z resztą wszystkie na Twojej stronce. Naprawdę niezwykłe podejście do wizualizacji łączące konkret 3d z artystycznym konceptem. Dla mnie rewelacja. Masz swój niepowtarzalny styl. Bardzo unique! 5*****

Napisano

Jest moc!!:) Genialna prezentacja, tym bardziej przy takim krótkim terminie.

Jak dla mnie najwyższa półka.

Pozdr

Napisano

Bardzo ładnie, ciekawy koncept. To ujecie na schodach ( 3 render) bardzo kojarzy mi sie z Muzeum Żydowskim w Berlinie projektu Daniela Libeskind'a.

Pozdrawiam

Napisano

Prezentacja świetna(zwłaszcza ta zielona), ale co do samego konceptu rzeknę, że (jeśli dobrze odczytuję ten budynek w przestrzeni) to straszne marnotrawstwo materiałów i praktycznie murowane podtopienia:) Artyzm artyzmem, ale w publicznych zamówieniach powinna sporą rolę odgrywać ekonomiczność projektów (rozumiem, że miejsce narzucone przez urząd miasta). Ogromne, trudne do ogrzania hale, brak śwatła, wszystko na prąd praktycznie o każdej porze dnia. Także jako wizja artystyczna - jak najbardziej fajne, jako realny projekt to raczej do odstrzału.

Napisano

jako ze sie na tym nie znam, to koment [Chasdiel] wydal mi sie bardzo sensowny. Tzn ako wizka, gniecie po jajkach, cos fantastycznego, ale z realnego pkt widzenia. nie wiem czy ludzkosc jest na to gotowa: ]

pozdr

Napisano

fajne wnetrza,ale bryla budynku bardziej kojarzy mi sie z grzybem z mario bross;/ Sam robilem z chlopakami ten projekt, nie wyslalismy go na konkurs z uwagi na dosc klopotliwy i niejasny regulamin konkursu;/

Swietne przejscie w szczelinie, tworzy sie naprawde nieziemski klimat, fajnie przedstawione 'wizki', minus za bryle ale to juz nie twoja w tym wina

pzdr!

Napisano

wiz mega konkret (poziom utrzymany:), architektura do bani, zwykły klocek, okien można szukać do rana, przyłączam sie do opini powyżej, za nasze pieniąchy to chociaż powinno być oszczednie, a tu teraz energetyka jak wyśle rachunek to znowu bedzie trzeba ciąć pensje:) pis

Napisano
  • Autor

Dziękuję za komentarze. Ode mnie jeszcze słowo w kwestii projektowej. W mojej pracy nad wizualizacjami bardzo często jestem zapraszany przez pracownie o włączenie się w proces projektowania w mniejszym lub większym stopniu. Tutaj nie miałem żadnego udziału w tworzeniu konceptu, geometrii budynku, jego funkcji itd. Moją rolą było wykonanie oprawy wizualnej, więc zupełnie nie wypada mi się włączać w dyskusje na temat jakości projektu, który też nie stanowi tematu wątku, choć oceniać oczywiście można jak najbardziej :-).

Napisano

Hej sam brałem udział w tym konkursie na etacie w Oświęcimskim biurze S2 architekci, ale koncept był o niebo gorszy to się nim nie chwalę :P ten Twój super, świetna konkursowa wizka! Gratuluję.

Napisano

Niebyl przypadkiem wzorowany na podstawie Harpa Concert Hall w Reykjavik w Islandii? Tak po pierwszym spojrzeniu mi sie skojarzyło. Generalnie wyglada swietnie.

Napisano

Uwielbiam projekty prezentowane w taki artystyczny sposób. Świetna robota i niesamowity skill!

Napisano
  • Autor

Dzięki panowie ( i panie, o ile ). DonKeszyn szczerze mówiąc nie wiem, co było inspiracją i czy takowa była. Nie brałem w tym przypadku udziału w procesie projektowym. Pozdr!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.