Napisano 13 Kwiecień 201212 l http://pl.wikipedia.org/wiki/Lata_80._XX_wieku Lata 80-te, niektórzy znają z własnego doświadczenia inni z telewizji i opowieści. Trochę kiczu, trochę kartek na wódke, kostka rubika i tyle :D Temat szeroki, mam nadzieje że pasuje. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 20.04.2012 23:59 SONDA: 21-23.04.2012
Napisano 15 Kwiecień 201212 l A kultura tu podobno jest, Świadczy o tym nasz wspaniały dom kultury...
Napisano 16 Kwiecień 201212 l Tak to już jest, że TSP nie przyciąga jeśli temat nie jest "epicki", abstrakcyjne lub spokojne tematy nie cieszą się tutaj powodzeniem. Personifikacja to samo, choć i tak wypadła nieźle, prawdopodobnie przez popularność poprzednich dwóch edycji.
Napisano 16 Kwiecień 201212 l no jednak tendencja jest taka jak mówisz pigeon... w dużej mierze również dlatego, że najzwyczajniej w tygodniu nie chce się ludziom głowić jak przedstawić bardziej ambitny temat w te 1,5h... ogólnie mówię, niekoniecznie o sobie, ja z racji innych przedsięwzięć wolę inaczej się zrelaksować ;)
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Autor racja co do tematu - nie jest tak lotny i przyjemny. oto dowód :D Edytowane 17 Kwiecień 201212 l przez Sidre
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Sidre bardzo zacny speed. Masz rękę do szybkich strzałów i niezłe wyczucie kadru.
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Autor Dziękuję Ci bardzo. Muszę jednak zaznaczyć ze mój speedzik jest trochę inspirowany zdjęciem z neta. Pozdr. Ps. dzisiaj rano wybili mi szybe w samochodzie i ukradli radio. Pozdrawiam miłośników muzyki.
Napisano 19 Kwiecień 201212 l W latach osiemdziesiątych nawet w planach nie byłem więc ciężko mi się było wczuć. Sidre- ogółem fajnie gra, tylko trochę trzeszczy...mogliśmy jeszcze wziąć antenę ;D BTW. Bardzo fajny speed