Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Właśnie natknąłem się na świeży (wczorajszy) filmik:

Dla mnie dobra sprawa. Wszystko jeszcze jest w fazie produkcji, ale moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

stormwind - to była gra... :) Swoją drogą, kilka dni temu udało się chłopakom od Carmageddona uzbierać pieniążki na kolejną cześć. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Napisano

Jak nie dadzą plamy tak jak z 2 to będzie ok chyba że znowu wyjdzie docelowo pod konsole z dx9.

Miłosz3ds w carmageddona to bym pograł :D tak chętnie jak w blooda może kiedyś go odświeżą.

Ciekawe co z tego będzie ale nie widzę tam nic animowanego.

Napisano

A co zlego bylo z 2? Przeciez to 3 jest pod konsole, a i tak jej nie wykastrowano tylko dozbrojono

Napisano

Tomo - nie widzisz nic animowanego, bo to początki praktycznego sposobu przetwarzania trójwymiarowego - woksele miast poly. Tylko jakoś mi ciężko uwierzyć że ta demonstracja jest prawdziwa, boję się, że jaja robią :) jeszcze dalej problematyczna sprawa, co wtedy z animacją, przypinaniem szkieletu itp.

Edytowane przez Camel

Napisano
  • Autor

Mały update możliwości silnika:

Co do filmiku, moim zdaniem spokojnie mogli by to skrócić do 45 sekund. Ale i tak warto zobaczyć.

jego twórcy (dokładnie dwóch panów) wycofała się z twierdzenia, że będzie to wsadzone do CryEngine. Pracują jednak nad demem silnika, w którym będzie można przetestować kraksy :)

Tutaj strona firmy BeamNG:

http://beamng.com/