Napisano 29 Maj 201212 l Właśnie natknąłem się na świeży (wczorajszy) filmik: Dla mnie dobra sprawa. Wszystko jeszcze jest w fazie produkcji, ale moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze.
Napisano 29 Maj 201212 l Bardzo miło się ogląda. Jeszcze trochę wybuchów i wyglądać będzie prawie jak Carmegeddon 2 z przed 14 lat :)
Napisano 29 Maj 201212 l Autor stormwind - to była gra... :) Swoją drogą, kilka dni temu udało się chłopakom od Carmageddona uzbierać pieniążki na kolejną cześć. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Napisano 29 Maj 201212 l Z ciekawości, jeśli byłaby taka możliwość chętnie odpaliłbym demo u siebie. Ale rozumiem, że marne szanse, że to pojawi się w takiej formie. Chyba, że to właśnie na E3 jest przygotowywane.
Napisano 29 Maj 201212 l Mmmm, a ja w pracy sobie pracuje na Cryengine 3 i takie sobie robimy rzeczy:
Napisano 30 Maj 201212 l Jak nie dadzą plamy tak jak z 2 to będzie ok chyba że znowu wyjdzie docelowo pod konsole z dx9. Miłosz3ds w carmageddona to bym pograł :D tak chętnie jak w blooda może kiedyś go odświeżą. Ciekawe co z tego będzie ale nie widzę tam nic animowanego.
Napisano 31 Maj 201212 l A co zlego bylo z 2? Przeciez to 3 jest pod konsole, a i tak jej nie wykastrowano tylko dozbrojono
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Tomo - nie widzisz nic animowanego, bo to początki praktycznego sposobu przetwarzania trójwymiarowego - woksele miast poly. Tylko jakoś mi ciężko uwierzyć że ta demonstracja jest prawdziwa, boję się, że jaja robią :) jeszcze dalej problematyczna sprawa, co wtedy z animacją, przypinaniem szkieletu itp. Edytowane 1 Czerwiec 201212 l przez Camel
Napisano 9 Lipiec 201212 l Autor Mały update możliwości silnika: Co do filmiku, moim zdaniem spokojnie mogli by to skrócić do 45 sekund. Ale i tak warto zobaczyć. jego twórcy (dokładnie dwóch panów) wycofała się z twierdzenia, że będzie to wsadzone do CryEngine. Pracują jednak nad demem silnika, w którym będzie można przetestować kraksy :) Tutaj strona firmy BeamNG: http://beamng.com/