Napisano 14 Czerwiec 201212 l Hej. Projekt robiony dosc na szybko, mialem okolo 2tyg na przygotowanie modelu (opierajac sie na swoim starym modelu) oraz rendering 12 ujec. Przedstawiam moim zdaniem najlepsze :) Swiecone standardowo HDRI + vrayowe swiatelka.
Napisano 14 Czerwiec 201212 l swiatla mogles wymodelowac,....... a nie texture dawac...:) oczywiscie zart :) Pozatym super
Napisano 14 Czerwiec 201212 l i nawet drzwi nie chcialo ci sie wyciąć, cienizna, z czym do Galerii? ;) Bardzo fajne kolory wyszly wg mnie.
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Model bardzo mi się podoba i render też, tylko nie ma lusterek, to raz i dwa atrapa chłodnicy pociagnięta teksturą, i z wydechami pojechałeś, po co aż cztery.
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Nie chcę offtopować, ale po co ma na dachu ten kogut, to jakas stanowa policja? Nie, Fighter, wiesz ja się wychowałem na takim filmie "Szybki jak Błyskawica", miałem w planach zrobienie Chevroleta Luminy (w 3d, oczywiście ;) na samochód klasy Stock z początku lat 90. To był żart, ale model naprawdę ekstra. Edit: Kiedyś interesowałem się tym tematem, i szukając więcej informacji, trafiłem na stronę gdzie fajnie to opisali, np. że samochody "Stock" bardzo niewiele mają wspólnego z seryjnymi począwszy od karoserii, i o co chodzi z tymi doklejanymi światłami ;) http://auto.howstuffworks.com/auto-racing/nascar/nascar-basics/nascar.htm Edytowane 15 Czerwiec 201212 l przez Pawlito
Napisano 14 Czerwiec 201212 l nom już wystarczy żarcików. Ogólnie no ładnie, ale hm.. taki renderek w studiu nascarowej maszyny to jakoś tak.. :) jakbys wrzucił go na tor (ale taki wymodelowany, nie zdjęcie) to by było dopiero! skilla masz na maxa ale jak sam przyznałeś.. robota na szybko.. :P
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Modelik naprawde genialny i rendering tez na wysokim poziomie jak zawsze. Przerabialem temat samochodow Nascar z calym podwoziem itd i powiem, ze nie bylo latwo, dlatego jeszcze raz slowa uznania dla Twojej pracy!! Super super super! :)
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Berger: Przecież nascar jeździ po kółku. Takie co nie skręca to jest dragster chyba.
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Jeździ, ale Bergerowi chyba chodziło o to że jeżdżą po kółku w lewo, taki żart;)
Napisano 14 Czerwiec 201212 l Praca fajna ale widać ,że miałeś mało czasu na nią i nie jest tak dopieszczona jak inne twoje auta. Ale tak czy siak jest ok...ogólnie lubię Twoje prace za dokładność,rendering,materiały i modeling:)czekam na następne dobre prace...Pozdrawiam
Napisano 16 Czerwiec 201212 l a dla mnie pamietny dzien ze vision wrzuca model samochodu bez wymodelowanych swiatel :))) zapisze w kalendarzu, niespotykane :] a tak na powaznie bardzo przyjemne ale sporo odbiega od wszystkich twoich prac, mam wrazenie ze to wina hdrki tj odbic pozdro
Napisano 18 Czerwiec 201212 l Autor dzieki chlopaki. No tak niedociagniec jest sporo, ale jak na ten timing jestem zadowolony. Ponizej siatka modelu:
Napisano 20 Czerwiec 201212 l Co tu dużo gadać Piter. Jesteś jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym samochodziarzem i modelarzem w branży. Skill, speed i efekt końcowy zwala z nóg. Kapitalna robota! 5***** Pozdrawiam Piter
Napisano 22 Czerwiec 201212 l Gruba fura i pewnie nieźle hula:) Słitaśne studio i materiały a tempo dobre!