vision3d Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Hej. Projekt robiony dosc na szybko, mialem okolo 2tyg na przygotowanie modelu (opierajac sie na swoim starym modelu) oraz rendering 12 ujec. Przedstawiam moim zdaniem najlepsze :) Swiecone standardowo HDRI + vrayowe swiatelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 swiatla mogles wymodelowac,....... a nie texture dawac...:) oczywiscie zart :) Pozatym super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 i nawet drzwi nie chcialo ci sie wyciąć, cienizna, z czym do Galerii? ;) Bardzo fajne kolory wyszly wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 To jest epickie chciałbym zobaczyć siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jakiś dziwny ten nascar, koła na drugim ujęciu ma w prawo skręcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Model bardzo mi się podoba i render też, tylko nie ma lusterek, to raz i dwa atrapa chłodnicy pociagnięta teksturą, i z wydechami pojechałeś, po co aż cztery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 kosi, ty tak powaznie czy też se jaja robisz? wypas rendery i model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) Nie chcę offtopować, ale po co ma na dachu ten kogut, to jakas stanowa policja? Nie, Fighter, wiesz ja się wychowałem na takim filmie "Szybki jak Błyskawica", miałem w planach zrobienie Chevroleta Luminy (w 3d, oczywiście ;) na samochód klasy Stock z początku lat 90. To był żart, ale model naprawdę ekstra. Edit: Kiedyś interesowałem się tym tematem, i szukając więcej informacji, trafiłem na stronę gdzie fajnie to opisali, np. że samochody "Stock" bardzo niewiele mają wspólnego z seryjnymi począwszy od karoserii, i o co chodzi z tymi doklejanymi światłami ;) http://auto.howstuffworks.com/auto-racing/nascar/nascar-basics/nascar.htm Edytowane 15 Czerwiec 2012 przez Pawlito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 nom już wystarczy żarcików. Ogólnie no ładnie, ale hm.. taki renderek w studiu nascarowej maszyny to jakoś tak.. :) jakbys wrzucił go na tor (ale taki wymodelowany, nie zdjęcie) to by było dopiero! skilla masz na maxa ale jak sam przyznałeś.. robota na szybko.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Modelik naprawde genialny i rendering tez na wysokim poziomie jak zawsze. Przerabialem temat samochodow Nascar z calym podwoziem itd i powiem, ze nie bylo latwo, dlatego jeszcze raz slowa uznania dla Twojej pracy!! Super super super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Berger: Przecież nascar jeździ po kółku. Takie co nie skręca to jest dragster chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jeździ, ale Bergerowi chyba chodziło o to że jeżdżą po kółku w lewo, taki żart;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Praca fajna ale widać ,że miałeś mało czasu na nią i nie jest tak dopieszczona jak inne twoje auta. Ale tak czy siak jest ok...ogólnie lubię Twoje prace za dokładność,rendering,materiały i modeling:)czekam na następne dobre prace...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Czerwiec 2012 Share Napisano 16 Czerwiec 2012 a dla mnie pamietny dzien ze vision wrzuca model samochodu bez wymodelowanych swiatel :))) zapisze w kalendarzu, niespotykane :] a tak na powaznie bardzo przyjemne ale sporo odbiega od wszystkich twoich prac, mam wrazenie ze to wina hdrki tj odbic pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 dzieki chlopaki. No tak niedociagniec jest sporo, ale jak na ten timing jestem zadowolony. Ponizej siatka modelu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Co tu dużo gadać Piter. Jesteś jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym samochodziarzem i modelarzem w branży. Skill, speed i efekt końcowy zwala z nóg. Kapitalna robota! 5***** Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Gruba fura i pewnie nieźle hula:) Słitaśne studio i materiały a tempo dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi