adek Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 W serwisie YouTube pojawił się kilkuminutowy film z serii "Behind The Scenes" przedstawiający scenę walki w szkole z filmu"The Amazing Spider Man" (film udostępniony przez Sony Pictures Imageworks). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2470
FF Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 No robi wrażenie, nawet wieksze niz sam film:D w sumie nie bylem świadom ze te sceny bylo w 100% cg.
Pixel-Factory Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 WOOWW! fizyka na skórze jaszczura robi wrażenie , odnoszę wrażenia że w końcu Spiderman na pajęcze ruchy , fajnie to widać przy oplątywaniu siecią .
tr3buh Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 venom w 3 czesci powinien byc tak wielki jak ten jaszczur, a nie osmieszyli go robiaz z niego takiego kurdupla, no nic... dzieki Bogu Raimi juz nie rezyseruje A wracajac do filmiku, no naprawde niesamowite, i nawet otoczenie wymodelowane, ale najwieksze wrazenie robi na mnie wspomniana wczesniej praca miesni, kurcze duzo roboty musialo z tym byc
olaf Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 fizyka postaci to naprawdę coś. to odwzorowanie skóry jaszczura niezłe.
CzAk1 Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Klasa. Bardzo fajne. Wiele dopracowanych elementów, których praktycznie nie widać na filmie, a jednak odgrywają tak dużą rolę w tworzeniu wrażenia realizmu. Skóra jaszczura super.
n-pigeon Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Sony Pictures pcha efekty specjalne i animację w nową erę, unbiasowy rendering, genialna animacja, jakość assetów. Tak dobrego CG w filmie jeszcze nie widziałem. Jak dodamy, że cały film jest świetnie poprowadzony, choreografia akrobacji, super zdjęcia, to całość wciska w fotel. Na mnie zrobiło piorunujące wrażenie, czekam na więcej.
Papa Pio Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Pan jaszczur gałujący na zdjęcie jaszczurki mnie po prostu zmiksował i wylał na podłogę... nie wiem kiedy się pozbieram....
legomir Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mmUbGW4-jkE&feature=player_detailpage jeszcze dorzucam jedną scene
Monio Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Póki nie pokazali playblastów byłem przekonany że całe otoczenie jest pradziwe a ludki zostały dodane w kompozycie. ;D Animacja skóry jaszczura jest niesamowita. Wow.
Rekomendowane odpowiedzi