Napisano 9 Lipiec 201212 l W serwisie YouTube pojawił się kilkuminutowy film z serii "Behind The Scenes" przedstawiający scenę walki w szkole z filmu"The Amazing Spider Man" (film udostępniony przez Sony Pictures Imageworks). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2470
Napisano 9 Lipiec 201212 l No robi wrażenie, nawet wieksze niz sam film:D w sumie nie bylem świadom ze te sceny bylo w 100% cg.
Napisano 10 Lipiec 201212 l WOOWW! fizyka na skórze jaszczura robi wrażenie , odnoszę wrażenia że w końcu Spiderman na pajęcze ruchy , fajnie to widać przy oplątywaniu siecią .
Napisano 10 Lipiec 201212 l venom w 3 czesci powinien byc tak wielki jak ten jaszczur, a nie osmieszyli go robiaz z niego takiego kurdupla, no nic... dzieki Bogu Raimi juz nie rezyseruje A wracajac do filmiku, no naprawde niesamowite, i nawet otoczenie wymodelowane, ale najwieksze wrazenie robi na mnie wspomniana wczesniej praca miesni, kurcze duzo roboty musialo z tym byc
Napisano 10 Lipiec 201212 l Klasa. Bardzo fajne. Wiele dopracowanych elementów, których praktycznie nie widać na filmie, a jednak odgrywają tak dużą rolę w tworzeniu wrażenia realizmu. Skóra jaszczura super.
Napisano 10 Lipiec 201212 l Sony Pictures pcha efekty specjalne i animację w nową erę, unbiasowy rendering, genialna animacja, jakość assetów. Tak dobrego CG w filmie jeszcze nie widziałem. Jak dodamy, że cały film jest świetnie poprowadzony, choreografia akrobacji, super zdjęcia, to całość wciska w fotel. Na mnie zrobiło piorunujące wrażenie, czekam na więcej.
Napisano 10 Lipiec 201212 l Pan jaszczur gałujący na zdjęcie jaszczurki mnie po prostu zmiksował i wylał na podłogę... nie wiem kiedy się pozbieram....
Napisano 10 Lipiec 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=mmUbGW4-jkE&feature=player_detailpage jeszcze dorzucam jedną scene
Napisano 10 Lipiec 201212 l Póki nie pokazali playblastów byłem przekonany że całe otoczenie jest pradziwe a ludki zostały dodane w kompozycie. ;D Animacja skóry jaszczura jest niesamowita. Wow.