Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No robi wrażenie, nawet wieksze niz sam film:D w sumie nie bylem świadom ze te sceny bylo w 100% cg.

Napisano

WOOWW! fizyka na skórze jaszczura robi wrażenie , odnoszę wrażenia że w końcu Spiderman na pajęcze ruchy , fajnie to widać przy oplątywaniu siecią .

Napisano

venom w 3 czesci powinien byc tak wielki jak ten jaszczur, a nie osmieszyli go robiaz z niego takiego kurdupla, no nic... dzieki Bogu Raimi juz nie rezyseruje

A wracajac do filmiku, no naprawde niesamowite, i nawet otoczenie wymodelowane, ale najwieksze wrazenie robi na mnie wspomniana wczesniej praca miesni, kurcze duzo roboty musialo z tym byc

Napisano

fizyka postaci to naprawdę coś. to odwzorowanie skóry jaszczura niezłe.

Napisano

Klasa. Bardzo fajne. Wiele dopracowanych elementów, których praktycznie nie widać na filmie, a jednak odgrywają tak dużą rolę w tworzeniu wrażenia realizmu. Skóra jaszczura super.

Napisano

Sony Pictures pcha efekty specjalne i animację w nową erę, unbiasowy rendering, genialna animacja, jakość assetów. Tak dobrego CG w filmie jeszcze nie widziałem.

Jak dodamy, że cały film jest świetnie poprowadzony, choreografia akrobacji, super zdjęcia, to całość wciska w fotel.

Na mnie zrobiło piorunujące wrażenie, czekam na więcej.

Napisano

Pan jaszczur gałujący na zdjęcie jaszczurki mnie po prostu zmiksował i wylał na podłogę... nie wiem kiedy się pozbieram....

Napisano

Póki nie pokazali playblastów byłem przekonany że całe otoczenie jest pradziwe a ludki zostały dodane w kompozycie. ;D Animacja skóry jaszczura jest niesamowita. Wow.