arturadamczyk Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Proponuje valium. Nie mi jest potrzebne valium :D Tak się podniecacie tym co pisze dziadek, że za miast pisać krótko i na temat w temacie tematu tworzycie po raz nasty sagi off-topu z dziadkiem jako główny temat. Dziadek ma swój świat i swoje racje i mimo, że w 90% umie je poprzeć jedynie komentarzem odnoszącym się do dorobku animacyjnego komentujących to szczerze dziwie się jak łatwo dziadek Wami manipuluje :)
mirach Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 kurcze, a myslalem ze po nowym Duke Nukem juz gozej byc nie moze, widze ze jednak sie mylilem :)
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 @adamczykARTS...witamy w kawiarence..."U Dziadka"....:)))... tylko nie mający nic do powiedzenia... nie mówią.... oczywiście opierając swoje słowa o czyny.... jak np. dodanie sobie niezbędnego w takim wypadku do nazwiska ..."arts"....:))))))))))))) @mirach... i proszę następny emigrant w kawiarence... smutno samemu na obczyźnie... u dziadka się ogrzejesz i przytulisz...:)))
Nezumi Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Nie mi jest potrzebne valium :D Tak się podniecacie tym co pisze dziadek, że za miast pisać krótko i na temat w temacie tematu tworzycie po raz nasty sagi off-topu z dziadkiem jako główny temat. Dziadek ma swój świat i swoje racje i mimo, że w 90% umie je poprzeć jedynie komentarzem odnoszącym się do dorobku animacyjnego komentujących to szczerze dziwie się jak łatwo dziadek Wami manipuluje :) Nie no - nadinterpretacja. To ze lubie drzec koty z dziadkiem to nie znaczy, ze mnie podnieca to co mowi :D Tetno mi czasem nawet spada niebezpiecznie jak mnie oslabi jakas "mondrosciom", ale na Niego moge zawsze liczyc - zawsze odpowie, zawsze jest na posterunku, zawsze idzie w zaparte. To czysta rozrywka - przeciez z gory wiem co odpowie. Tajemnica pozostaje tylko liczba usmieszkow.
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Ja nie mogę spać bo ktoś w internecie nie ma racji.
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 @Nezumi... wiesz, ale musisz sprawdzić... ciekawość małego kotka... ale tak się kotki uczą życia.... od starych kocurów.... inaczej bywa ciężko... ale ile to się na przekomarzają.... no ale mądrość jest jedna i przychodzi z czasem.... a wystarczy tylko słuchać kocura....:))) @GP... wszyscy mają... tylko ja nie mam i dlatego znowu tu jesteś.... co tam w Brazylii... nie zapominaj o Afryce... i Panu który wygrzebie ze śmietnika puszki po wypitym przez Ciebie piwie.... mamy najwyższy w Europie odzysk puszek aluminiowych...67%... nie jesteś dumny....???...!!!
floo Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 a myślałem że będzie to kolejny zwykły news. :P Od charakteru typu DeadPool nie należy wymagać elokwencji w wypowiedziach i działaniu. Sam taktuje tą postać tylko i wyłącznie jako głupkowatego błazna z którego można się czasem pośmiać. Ot tyle, pełen dystans do tematu. :) Z drugiej strony cieszy mnie zainteresowanie tematem, przecież nie wszystko musi się podobać i najważniejsze że userzy piszą co myślą.
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 To był żart Dziadku. Ale nie widzę, żebyś odniósł się do mojego długiego wpisu jakoś. A szkoda bo trochę nad nim spędziłem. Wydaję mi się dość merytoryczny.
Rotcore Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 GP: póki nie zmienisz świata swoimi ilustracjami nie będziesz godzien dziadka3d, który swoimi animacjami zmienia świadomość Polaków i dzięki temu jest tutaj zielona wyspa ;) ... poddaj się od razu, nie masz szans ;P
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 @floo... nie obrażaj błaznów... ze Stańczykiem włącznie... DeadPool to debil który przeszedł przez sklep z bronią i znalazł sposób na życie... a drugi debil postanowił odkorować nim dzieci....:)))). @GP... merytoryczne to są działania... gadanie to stawianie pawiego ogona... no przepraszam...paw to robi w określonym celu...:))) @Roctore... a jednak potrzebujesz zmiany swiadomości... to chwalebne ze tutaj....:)))
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 czyli dyskusja pozbawiona jest sensu? Lepiej jest coś zrobić, zanim się to przemyśli? - - - Updated - - - Że pozwolę sobie na cytat: @... rozumiem argumenty Ci sie posypały....:)))... no to dajesz długą....!!!
Nezumi Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 (edytowane) dziadek3D - nie musze ale jak sprawdzam i odpowiadam to sie czuje jak harcerz co przeprowadza staruszke przez skrzyzowanie, mam swiadomosc ze jestes glodny tych dyskusji, ze nie chcesz tylko siedziec gdzies tam w pokoju i rozmyslac. Pozwalam ci zabic czas, pomagam ci przestac sie zadreczac faktem, ze w twoich watkach panuje grobowa cisza (przynajmniej jesli chodzi o twoja sztuke bo nie raz nie dwa klapiemy tam jak przekupki ale zawsze o tym samym - o Tobie. Chce zebys czul sie madry i potrzebny - co mi zalezy... Pare slow komentarza a ile to dla Ciebie dobrego. Wiesz, cos jak puszczanie dziecku tej samej bajki - osobiscie juz dawno wiem co sie stanie ale dzieciaka to bawi, no to co mu bede odmawial. A ze z wiekiem dziecinniejemy raczej i dziwaczejemy zamiast madrzec to przeciez nie jest tajemnica. Wiec rozmawiajmy - nie ma sprawy. Olsnij mnie jeszcze jedna madroscia kocura. Miaucz poki mozesz - ja poslucham, odpowiem. Spokojnie, jeszcze troche czasu mamy. Poczuj sie wielki. [edit] Wlasnie okazalo sie ze juz nie mam czasu - no nic to do nastepnego razu. Edytowane 26 Lipiec 2012 przez Nezumi
floo Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 @dziadek3D nie dam się sprowokować :P i na tym zakończę odpowiedź. ;) P.s. Na jutro Panowie w Krakowie zapowiadają burzę. :) 1
arturadamczyk Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 To czysta rozrywka - przeciez z gory wiem co odpowie. Tajemnica pozostaje tylko liczba usmieszkow. Ha, to mierząc tą miarą moje "arts" dostało sporo gwiazdek u dziadka "trzyDE" :D Tak poza tym to rzeczywiście fajnie jest wiedzieć że gdzieś tam jest osoba, która mierzy wszystko swoim pojmowaniem i nie przyjmując nic poza tym do swej świadomości o każdej godzinie dnia i nocy podczas renderowania kolejnej klatki animacji ma misję innych nawracać na jedyne słuszne i prawdziwe pojmowanie świata :)
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 @Nezumi... rozumiem.... wokoło gangi narkotykowe, Ty cały czas zasuwasz żeby związać koniec z końcem i nie zostać gangsterem bo tak łatwiej.... a ja skończyłem dziś dwie sceny do filmu... i czkam na emeryturę... przez ulicę się nie dam przeprowadzić byle komu.... dziś przejechałem 55km w czasie 2:05.... i pogadałem w kawiarence "U Dziadka".... zdziecinnienie do sześcianu....:)))))))))))))))))))))) @ARTS... słuszne jest tylko jedno... a Ty chcesz wybierać.... nie szkoda Ci życia... na błądzenie...:))
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Ciągle jednak Dziadku dyskutujesz. A ze mną już nie chcesz. Czemu?
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Także ja zostawiam ten wątek. Pojawię się pewnie jeśli wrzucisz znowu jakąś animację, żeby o niej pogadać. Pzdr! .... ja jestem poważnym dyskutantem... a nie zmieniająca zdania blondynką....:)))
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Nie no Dziadku bądźmy poważni. To co cytujesz skwitowałeś tym, że uciekam. Skoro się wycofuję z dyskusji to wg Ciebie oznacza że jest dla mnie niewygodna, skończyły mi się argumenty i biorę nogi za pas. W takim razie jak rozumieć to w drugą stronę w Twoim przypadku?
dziadek3D Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 tak... zamykam już dziś kawiarenkę.... obsługa niech pozmywa... i włączy alarm... idę pokocurzyć gdzie indziej... z brunetkami....:))) Dobranoc...!!!!
legomir Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 (edytowane) @legomir... o mnie świadczą moje prace... a nie cudze cytaty... taka podstawowa jest różnica między cepem i klepiskiem....:))) I dlatego to o ile ktoś jest z obu nas artystą(a nie jest). To ja jestem lepszym, bo bawię się światem a ty bawisz się swoją ciasną wizją. A moje działa tworzone w ukryciu potomność zobaczy po śmierci... Edytowane 26 Lipiec 2012 przez legomir
n-pigeon Napisano 27 Lipiec 2012 Napisano 27 Lipiec 2012 Zagram w to, oj zagram aż miło. Ciekawe, czy jak odetną nam głowę to będziemy mogli się nią poturlać do ciała, albo jak przestrzelą oko czy stracimy wizję na pół ekranu xDDDDDD
Rekomendowane odpowiedzi