JoseConseco Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Soft, blender, zbrush, sculptris. Render w cycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 z tego co wiem, Maryja była dosyć młoda i faktycznie wygląda to tak na Twoim modelu ale gdybyś nie napisał o kogo chodzi nie miałbym pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 jest zbyt ciemno, wrzuć jakiś key light btw. czyżbyś powrócił do modelowania? bo pisałeś że teraz zajmujesz się rysunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 o ile twarz sie broni, tak dlonie i draperie w ogole nie ruszone. Szczegolnie ubranie psuje efekt, to jest glowna rzecz dzieki ktorej mozesz zrobic efekt wow w tej ilustracji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Potencjał jest. Wykończenia nie ma. Pośpieszyłeś się trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polacco Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Może nie jestem znawcą, ale nie wygląda mi na Semitkę :) Przy czym referencje trzeba by pewnie brać z młodych Palestynek, które są zapewne bardziej semickie niż askenazyjskie Izraelki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Ja bym bardziej napisał, że to czerwony kapturek. Do WIP'a by się przydało wrzucić i popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Autorze, dziekuje serdecznie za te prace! To co napisal Klicek prawda, ale sam przedmiot pracy sprawia ze musi ona byc dobra. I zrobiles to drogi autorze wspawniale. W jej nie oteksturowanych oczach widac to co jest istota Tej kobiety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 ola-f - ano Maryja była młoda a potem była starsza, jak każdy człowiek. Poprzednie zdanie nie zawiera żadnej informacji :D. Jezus zmarł mając koło 30 lat, więc Maryja mogła mieć około 50 lat w czasie Wniebowzięcia. tr3buh - jak to renderowałem o 2giej w nocy to było ok :D. Już mi się nie chce poprawiać. KLICEK - trochę kiepsko to rozpracowałem. Mogłem zrobić UV na ubraniu na lowpoly, a potem wrzucić bumpmapę. Lucek, adamczykarts - zgadzam się, ale zanosiło się na to, że przez miesiąc nie będę miał czasu więc więc mogłem skończyć teraz albo nigdy.. Polacco - nie jestem Pewien co do pochodzenia Maryi. Zresztą i tak umiem tylko jeden rodzaj twarzy robić ;D bolitic - heh, miałem wersję z teksturowanymi oczami, ale poległem przy renderowaniu. Coś sztucznie wyglądały.. Dzięki za komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Na ubraniu nie bump mape tylko konkretne rzeźbione zmarchy powinny być;) Twarz jest fajna, podoba mi się. Co do pochodzenia to była Żydówką, raczej nie Norweżką;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ailambert Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Na ubraniu nie bump mape tylko konkretne rzeźbione zmarchy powinny być;) Twarz jest fajna, podoba mi się. Co do pochodzenia to była Żydówką, raczej nie Norweżką;) E tam, na pewno była Polką, w końcu od czegoś wzięło się określenie Matka Polka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi