Napisano 10 Wrzesień 201212 l z tego co wiem, Maryja była dosyć młoda i faktycznie wygląda to tak na Twoim modelu ale gdybyś nie napisał o kogo chodzi nie miałbym pewności.
Napisano 10 Wrzesień 201212 l jest zbyt ciemno, wrzuć jakiś key light btw. czyżbyś powrócił do modelowania? bo pisałeś że teraz zajmujesz się rysunkiem
Napisano 10 Wrzesień 201212 l o ile twarz sie broni, tak dlonie i draperie w ogole nie ruszone. Szczegolnie ubranie psuje efekt, to jest glowna rzecz dzieki ktorej mozesz zrobic efekt wow w tej ilustracji;)
Napisano 10 Wrzesień 201212 l Może nie jestem znawcą, ale nie wygląda mi na Semitkę :) Przy czym referencje trzeba by pewnie brać z młodych Palestynek, które są zapewne bardziej semickie niż askenazyjskie Izraelki :)
Napisano 10 Wrzesień 201212 l Ja bym bardziej napisał, że to czerwony kapturek. Do WIP'a by się przydało wrzucić i popracować.
Napisano 10 Wrzesień 201212 l Autorze, dziekuje serdecznie za te prace! To co napisal Klicek prawda, ale sam przedmiot pracy sprawia ze musi ona byc dobra. I zrobiles to drogi autorze wspawniale. W jej nie oteksturowanych oczach widac to co jest istota Tej kobiety :)
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Autor ola-f - ano Maryja była młoda a potem była starsza, jak każdy człowiek. Poprzednie zdanie nie zawiera żadnej informacji :D. Jezus zmarł mając koło 30 lat, więc Maryja mogła mieć około 50 lat w czasie Wniebowzięcia. tr3buh - jak to renderowałem o 2giej w nocy to było ok :D. Już mi się nie chce poprawiać. KLICEK - trochę kiepsko to rozpracowałem. Mogłem zrobić UV na ubraniu na lowpoly, a potem wrzucić bumpmapę. Lucek, adamczykarts - zgadzam się, ale zanosiło się na to, że przez miesiąc nie będę miał czasu więc więc mogłem skończyć teraz albo nigdy.. Polacco - nie jestem Pewien co do pochodzenia Maryi. Zresztą i tak umiem tylko jeden rodzaj twarzy robić ;D bolitic - heh, miałem wersję z teksturowanymi oczami, ale poległem przy renderowaniu. Coś sztucznie wyglądały.. Dzięki za komentarze!
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Na ubraniu nie bump mape tylko konkretne rzeźbione zmarchy powinny być;) Twarz jest fajna, podoba mi się. Co do pochodzenia to była Żydówką, raczej nie Norweżką;)
Napisano 13 Wrzesień 201212 l Na ubraniu nie bump mape tylko konkretne rzeźbione zmarchy powinny być;) Twarz jest fajna, podoba mi się. Co do pochodzenia to była Żydówką, raczej nie Norweżką;) E tam, na pewno była Polką, w końcu od czegoś wzięło się określenie Matka Polka;)