DaRoZ Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Temat bardzo obszerny więc mam nadzieję, że przypadnie do gustu :D Jesteśmy w momencie gdzie niedługo na ekrany wychodzi ekranizacja Hobbita, a Władca Pierścieni jest już kultową trylogią. Masa postaci, stworów, wymyślnych miejsc i wydarzeń-od wyboru do koloru! Dla mnie to dość osobisty i wspaniały do ilustrowania temat, a jak dla was? :) * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.10.2012 23:59 SONDA: 04-06.10.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) I teraz przypomnial mi sie Maciek Kuciara ze swoim 2 godzinnymmalunkiem... >.> //EDIT: Mógłbyś wyraźniej zaznaczyć że to nie twoja praca bo ja już dałem się nabrać. Lucek. Edytowane 1 Październik 2012 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Hmm... Ciekawe, co mu zajęło w tej ilustracji tak dużo czasu? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Chyba raczej 7-8h? A przynajmniej tak jest napisane w komentarzu na cghub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2012 a czy to wazne ile ? :) Pracka Macka kosi, wiec teraz zainspirowani do roboty! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 do roboty i nie offtopować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 do roboty to jest koń i traktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 hoho... no to mamy kolejny offtop na maxie :D czekam na więcej skojarzeń, tłumaczeń... etc. najlepiej niech każdy ułoży zdanie zawierające w sobie wyraz "robota". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 27 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2012 @rice nie ma sie co oburzac, wyluzujmy w koncu to ma byc dobra zabawa ;) Proponuje faktycznie chwycic za kartki/tablety i cos nasmarowac! zatem koncze 8 post Offtopu z nadzieja, ze juz kazdy kolejny bedzie zawieral obrazek ;p cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Wstydliwie odchodzę od offtopu dosyć tradycyjnie i zachowawczo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manekin Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Aj, spróbuję. Tak dla rozruszania, bo debiut w speedach. Muszę się tego nauczyć. Temat super. Na herbacie u Froda: Szybcioch, stworzony w przerwach w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Dzień dobry, ja tu nowy na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Witam na forum, całkiem fajna praca (jak na pierwszy raz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Fajnie, ze sie rozruszalo troche, dawac wiecej! :D RaVirr-dodalbys kilka texturek, albo zdefiniowal materie gor i jest very git :) Manekin-fajna krecha, zwlaszcza na 1wszym :] Status-wyglada niemal jak skonczona ilustracja :D Omen- skads tego pana kojarze.... bedzie wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasTak Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 niestety, ale szybki to ja nie jestem :D udało się tylko tyle zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Mam jeszcze z pół godziny więc pewnie podziałam :) Tylko jedno pytanie...kiedy zarzucisz swoją propozycję? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 OmeN2501 Witamy Omena (jakieś nowe wcielenie? ;)) i pozamiatane... a może kolega wie co się stało z jego własnymi speedami archiwalnymi, bo gdzie nie zajrzę "bark obrazka"... Edit: dałoby radę podrzucić te pędzelki, z których korzystałeś? DaroZ Mam nadzieje, że to komplement. To wynik tego, że od razu widziałem tą prace we łbie. A propos, jakby były wątpliwości to jest to Varda przy wezwaniu Gandalfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 tu są http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=57890 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 45 min, temat widzę ma branie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Wiedziałem, że JakkaS też się pokusi! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 JakkaS - Bardzo podoba mi się kompozycja. Klimat przypomina mi gierkę "Limbo" ( Ciemnie plany, pająk, chłopiec) OmeN - całkiem całkiem jak na nowego. A szczerze - mistrz. Status - Trochę za bardzo w prawo wszystko poleciało, kobieta nie jest wyśrodkowana. Poza tym bardzo na plus. a to moje a tak btw to nie mogę się powstrzymać i pozwolę sobie na lekki offtop bo zupełnie mnie to rozbroiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 na rozgrzewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Ciężka sprawa te spidy. Pierwsze koty za płoty, jutro może coś jeszcze uda mi się wysmażyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Fajne speedy panowie! :) No to ja zarzuce, taka przymiarke. Nie do konca zadowolony, ale bedziem probowac dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzotki Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Ode mnie Beren widzący poraz pierwszy Luthien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manekin Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 DaroZ: Dziękować :) A jak patrzę na Twoją prace to tylko klaskać mogę. U OmeNa tak samo- pocisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) @DaroZ: dzięki :) ten speed idzie pod głosowanie Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez takashmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 75 min... akurat na soundtrack z Aliena :) Noga chyba za krótka ale olać... na dziś mam dość komputera. tu nie kadrowany obrazek: http://i45.tinypic.com/35071jk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 DaRoZ - morderca. Na maksa podziwiam, jak paroma plamami można zasugerować detal, osiągnąć wrażenie "żylety". Szacun wielki. Ja poproszę tą pod głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 dobra edycja sie zapowiada. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 Sidre aż wyciągnąłem rękę po ten pierścień:) nice welcome to shire;) 77min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 Dobra to ja jeszcze jeden, bo tamten mi naprawde nie pasil ;p 1,5 h w pelni wykorzystane, Inspiracja-oczywista--->drugi post watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Co się tutaj dzieje... Masakra! Dobrze że macie tylko 1,5 godziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) no daroz wyprzedzil mnie a mialem ten sam pomysl:P moje 1 , 45 minut Edytowane 2 Październik 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) "...my King..." Nie wyrobilem sie ze wszystkim jak chcialem ale z zegarem nie podyskutuje. Zerkajac jednym okiem na kadr z filmu. Ten idzie pod glosowanie Edytowane 3 Październik 2012 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Panie nowy Pan znowu pozamiatał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panisowa Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Widzę, że niezła sieczka tu odchodzi :) Ode mnie Smaug. Swoją drogą, ciekawe jak będzie wyglądał w filmie (liczę na najlepszego smoka w dziejach kina). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Gańdzialf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panisowa Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 nie ma to jak zacne ziele ;) ja jeszcze jeden z tego rozpędu, chyba ten wolę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi