Napisano 26 Wrzesień 201212 l Temat bardzo obszerny więc mam nadzieję, że przypadnie do gustu :D Jesteśmy w momencie gdzie niedługo na ekrany wychodzi ekranizacja Hobbita, a Władca Pierścieni jest już kultową trylogią. Masa postaci, stworów, wymyślnych miejsc i wydarzeń-od wyboru do koloru! Dla mnie to dość osobisty i wspaniały do ilustrowania temat, a jak dla was? :) * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.10.2012 23:59 SONDA: 04-06.10.2012
Napisano 26 Wrzesień 201212 l I teraz przypomnial mi sie Maciek Kuciara ze swoim 2 godzinnymmalunkiem... >.> //EDIT: Mógłbyś wyraźniej zaznaczyć że to nie twoja praca bo ja już dałem się nabrać. Lucek. Edytowane 1 Październik 201212 l przez Lucek
Napisano 26 Wrzesień 201212 l Chyba raczej 7-8h? A przynajmniej tak jest napisane w komentarzu na cghub :)
Napisano 26 Wrzesień 201212 l Autor a czy to wazne ile ? :) Pracka Macka kosi, wiec teraz zainspirowani do roboty! :D
Napisano 27 Wrzesień 201212 l hoho... no to mamy kolejny offtop na maxie :D czekam na więcej skojarzeń, tłumaczeń... etc. najlepiej niech każdy ułoży zdanie zawierające w sobie wyraz "robota".
Napisano 27 Wrzesień 201212 l Autor @rice nie ma sie co oburzac, wyluzujmy w koncu to ma byc dobra zabawa ;) Proponuje faktycznie chwycic za kartki/tablety i cos nasmarowac! zatem koncze 8 post Offtopu z nadzieja, ze juz kazdy kolejny bedzie zawieral obrazek ;p cheers!
Napisano 27 Wrzesień 201212 l Aj, spróbuję. Tak dla rozruszania, bo debiut w speedach. Muszę się tego nauczyć. Temat super. Na herbacie u Froda: Szybcioch, stworzony w przerwach w pracy :)
Napisano 28 Wrzesień 201212 l Autor Fajnie, ze sie rozruszalo troche, dawac wiecej! :D RaVirr-dodalbys kilka texturek, albo zdefiniowal materie gor i jest very git :) Manekin-fajna krecha, zwlaszcza na 1wszym :] Status-wyglada niemal jak skonczona ilustracja :D Omen- skads tego pana kojarze.... bedzie wiecej?
Napisano 28 Wrzesień 201212 l Mam jeszcze z pół godziny więc pewnie podziałam :) Tylko jedno pytanie...kiedy zarzucisz swoją propozycję? ;>
Napisano 28 Wrzesień 201212 l OmeN2501 Witamy Omena (jakieś nowe wcielenie? ;)) i pozamiatane... a może kolega wie co się stało z jego własnymi speedami archiwalnymi, bo gdzie nie zajrzę "bark obrazka"... Edit: dałoby radę podrzucić te pędzelki, z których korzystałeś? DaroZ Mam nadzieje, że to komplement. To wynik tego, że od razu widziałem tą prace we łbie. A propos, jakby były wątpliwości to jest to Varda przy wezwaniu Gandalfa.
Napisano 28 Wrzesień 201212 l JakkaS - Bardzo podoba mi się kompozycja. Klimat przypomina mi gierkę "Limbo" ( Ciemnie plany, pająk, chłopiec) OmeN - całkiem całkiem jak na nowego. A szczerze - mistrz. Status - Trochę za bardzo w prawo wszystko poleciało, kobieta nie jest wyśrodkowana. Poza tym bardzo na plus. a to moje a tak btw to nie mogę się powstrzymać i pozwolę sobie na lekki offtop bo zupełnie mnie to rozbroiło
Napisano 29 Wrzesień 201212 l Ciężka sprawa te spidy. Pierwsze koty za płoty, jutro może coś jeszcze uda mi się wysmażyć.
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Autor Fajne speedy panowie! :) No to ja zarzuce, taka przymiarke. Nie do konca zadowolony, ale bedziem probowac dalej ;]
Napisano 30 Wrzesień 201212 l DaroZ: Dziękować :) A jak patrzę na Twoją prace to tylko klaskać mogę. U OmeNa tak samo- pocisk.
Napisano 30 Wrzesień 201212 l @DaroZ: dzięki :) ten speed idzie pod głosowanie Edytowane 30 Wrzesień 201212 l przez takashmen
Napisano 30 Wrzesień 201212 l 75 min... akurat na soundtrack z Aliena :) Noga chyba za krótka ale olać... na dziś mam dość komputera. tu nie kadrowany obrazek: http://i45.tinypic.com/35071jk.jpg
Napisano 30 Wrzesień 201212 l DaRoZ - morderca. Na maksa podziwiam, jak paroma plamami można zasugerować detal, osiągnąć wrażenie "żylety". Szacun wielki. Ja poproszę tą pod głosowanie
Napisano 1 Październik 201212 l Sidre aż wyciągnąłem rękę po ten pierścień:) nice welcome to shire;) 77min
Napisano 2 Październik 201212 l Autor Dobra to ja jeszcze jeden, bo tamten mi naprawde nie pasil ;p 1,5 h w pelni wykorzystane, Inspiracja-oczywista--->drugi post watku
Napisano 2 Październik 201212 l no daroz wyprzedzil mnie a mialem ten sam pomysl:P moje 1 , 45 minut Edytowane 2 Październik 201212 l przez Kalberos
Napisano 3 Październik 201212 l "...my King..." Nie wyrobilem sie ze wszystkim jak chcialem ale z zegarem nie podyskutuje. Zerkajac jednym okiem na kadr z filmu. Ten idzie pod glosowanie Edytowane 3 Październik 201212 l przez OmeN2501
Napisano 3 Październik 201212 l Widzę, że niezła sieczka tu odchodzi :) Ode mnie Smaug. Swoją drogą, ciekawe jak będzie wyglądał w filmie (liczę na najlepszego smoka w dziejach kina).
Napisano 3 Październik 201212 l nie ma to jak zacne ziele ;) ja jeszcze jeden z tego rozpędu, chyba ten wolę: