adek Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 W internecie pojawiła się pełna wersja krótkiego filmu animowanego ze stajni Pixar pt. "La Luna". Film był nominowany do Oskara. Film opowiada o chłopcu, którego ojciec i dziadek po raz pierwszy zabierają go do pracy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2649
ptaszek Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Nooo nie moglem sie doczekac calosci :) super super! Mi sie bardzo podoba :)
Pawelkos Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Widzialem to w kinie przed projekcja Brave'a, podobalo sie, nie wiedzialem ze bylo nominowane do oskara...
dziadek3D Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 nareszcie jakiś ludzki scenariusz....!!!!!!!!... wykonanie i stylistyka... wiadomo, gorzej nie może być przy takiej fabryce....:))
plasti Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 bardzo fajne, lecialo przed brave'em w kinie :)
Miłosz3ds Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Śliczne! Praktycznie każdy short Pixara mnie rozwala.
Mozo Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 No właśnie nie mogłem dojść jak to "dopiero" udostępnili - skoro widziałem dawno temu - tak jak poprzednicy - widziałem w kinie przed Brave :)
blukazs Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 szczęśliwi ci, którzy zdażtli obejrzeć... :/
adek Napisano 31 Październik 2012 Autor Napisano 31 Październik 2012 Hmmm... to już przecież całkiem stary short. Może chodzi o to, że ktoś zamieścił na swoim profilu z reklamami, może u nich będzie. No tak czysiak szkoda. Chowam z głównej w takim razie.
beny Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie.
Juzwa Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie. Niestety wyszło z kin juz :(
makak Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Nie ma co się łamać. Teraz jest taki spam wszelkich animacji, że i tak nie ma czasu ich oglądać. Nie ta to inna...
Rekomendowane odpowiedzi